QUOTE(Svetliačok @ 2009 10 22, 12:13)
Sveikos.
Aš turiu striukytę pavasarinė gal, ir kelnės 3-jos ... gal reikės tai 2 metukų mergytei? Bet kelnės plonos yra, nebent pavasariui-vasarai tiks.
O dar toks dalykas
aš suprantu, kad moterys VKC šaunuolės ir t.t. Bet va jau ne pirmas kartas, kai man pasako, kad būtent ant darbuotojų mato savo, į centrą vargstančioms šeimoms atiduotus, drabužius
Nu visiems sunku dabar, bet kažin ar tai etiška
Tai gaunasi, kad koks geresnis drabužis ar daiktas - tai reiškia tie varguoliai nenusipelnė?
Pasakė man užtikrintai todėl, kad tie daiktai tikrai vienetiniai buvo Lietuvoje.
na įdomiai...
Reikės pasikalbėti su direktore ir su Roma - paviešins tokį dalyką tarp savų... Na sunku ir joms, bet... paramą skiriame labiau skurstantems...
Aš nežinau kaip kitos, dėl ko aš visada sakau kad vežti Romai, Neringai ir Rimantei - aš jas jau senai žinau, o kitų ne... Jomis aš tikrai pasitikiu...
Aš taip pat jau turiu trims panelėms dovanėles - jei iš kosmetikos nebus norinčių vaikų namuose , nors tuo abejoju, bus kaip paskata "Gerovės" centro paauglėm... Taip kad Neriguutia - tikrai tiks, nepergyvenk...
P.S. Merga - parašiau prie sandėliuko, kad turiu paltą ir batus tavo 15-metei...