QUOTE(neringuutia @ 2009 11 28, 17:46)
Merga,
as Taves laukiau ta ryta,gal isizeidei,kad parasiau jog miegu tokiu laiku
na mano maziukas valgo nezinau kiek kartu per nakti tai paskui ryta meginu atsigriebti
bet ne visada taip lepinuos
Aš skambinau pačiai,bet telefonas buvo išjungtas,tai ir nebevažiavau.
.Galiu ryt ryte atvažiuoti.
Papildyta:
QUOTE(Lexana @ 2009 11 28, 18:16)
Jei tik turi ką nereikalingo savo žiogui - tikrai paimtume ir perduotume mažyliui.
Tikrai reikia visko tai šeimai.
Neringutia, Merga pykti nemoka, jeigu ką.
(čia aš iš seseriškos pusės žinau.
)
Lexana yra mano mažoji sesutė
Na,na neišduok mano visų paslapčių
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 11 28, 12:07)
Larissa - dėl rėmimo - gaunasi kaip gaunasi, žmonės nelinkę laikyti duoto žodžio, gaila.... Bet tu juk neįsipareigojai kas savaitę tiekti maistą, o ir to žinok nereikia, juk negalima nugyventi už kitus... Pagal rėmimą asmeninį žinau, kad kartas nuo karto galima paremti ir reikia, tada vertina, o ne pripranta, kad bus tiekimas... Juk pagalvok, o kaip būtų gyvenusi be tavo rėmimo - nuo kruopos iki kruopos... Kartais rėmiamieji labai greitai pripranta prie gėrio - daryk atstumą ir nepripratink prie pastovumo... Išmoksi atsiriboti per laiką nuo begalę minčių, gailesčio, nes kitaip negali gyventi vien užuojata ir gailesčiu kitam, juk kiekvienas turim savo šeimą, vaikus ir šeima bnegali nukentėti... Tokiu atveju tada bus sunku tau pačiai... Patariu iš asmeninės patirties
dėl karnyzo - na gal su laiku ką ir rasi, o kol kas juk galima pakabinti ant virvelės, o ką, pradžiai manau gerai...
Pritairiu Saulytei 100% ir dar daugiau.Remiamos šeimos labai greit pripranta prie tiesiamos pagalbos rankos,todėl geriau su jomis per daug nesuartėti,nes emocijos dažnai persveria sveiką protą.