Aš perku 6 - 8 metų vaikui vieną dovaną (flomasteriai, knygutės), tik nežinau kam - berniukui ar mergaitei? Nežinau knygutes kokias žiūrėti
QUOTE(merga @ 2009 11 24, 22:42)
aha,nes austulis yra didelis ir piktas zveris [aisku supratau,ka turejai galvoje,ale vis tiek labai juokas sueme]
QUOTE(austulis @ 2009 11 25, 08:40)
aha,nes austulis yra didelis ir piktas zveris [aisku supratau,ka turejai galvoje,ale vis tiek labai juokas sueme]
,nu ot kokia turbūt apie šitą žvierą kalbėjai
Papildyta:
QUOTE(elve @ 2009 11 24, 23:45)
Aš perku 6 - 8 metų vaikui vieną dovaną (flomasteriai, knygutės), tik nežinau kam - berniukui ar mergaitei? Nežinau knygutes kokias žiūrėti
Darykit taip kaip pačiai noris
QUOTE(Dalmatija @ 2009 11 24, 23:05)
Labukas,
turiu si ta jau nupirkus: 2 duso zele ir dezodoranto rinkinukus bei 1 analogiskai vaikinuj. Jei dar imanoma laikyti pas save, tai gal dar viena vyriska sukomplektuociau.
turiu si ta jau nupirkus: 2 duso zele ir dezodoranto rinkinukus bei 1 analogiskai vaikinuj. Jei dar imanoma laikyti pas save, tai gal dar viena vyriska sukomplektuociau.
Visas dovanėles suvežam iki gruodžio 10 d.
taip,kad laiko dar yra
Sveikutes,
Buvau kuri laika nuo jusu atsiribojus bet sugryzau ir stengsiuos neatsilikt kaip visada
Apturejau labai nemalonu nuotiki su labdara tad maniau kad i sia tema nebeateisiu bet matyt mano sirdis didesne uz smegenis
Tad kaip ir buvau pasizadejus kad viena dovanele nupirksiu...Tai turiu paruosus viena dovanele paauglei kosmetikos....
Kas galetu is manes paimti? o gal kosmetikos nebereik gal kazka kita nu zodziu apsvieskit mane
Taipat vel turiu vaiku drabuziu atrinkus visa maisa
Buvau kuri laika nuo jusu atsiribojus bet sugryzau ir stengsiuos neatsilikt kaip visada
Apturejau labai nemalonu nuotiki su labdara tad maniau kad i sia tema nebeateisiu bet matyt mano sirdis didesne uz smegenis
Tad kaip ir buvau pasizadejus kad viena dovanele nupirksiu...Tai turiu paruosus viena dovanele paauglei kosmetikos....
Kas galetu is manes paimti? o gal kosmetikos nebereik gal kazka kita nu zodziu apsvieskit mane
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 11 25, 10:06)
Sveikutes,
Suintrigavai,pasakok arba čia arba per Až'ą,bo nuo smalsumo nežinosiu kur dėtis
Rytoj būsiu "derliaus surenkamoji",tai kai būsiu tavuos kraštuos paskambinsiu
Aš ir pietiniam gyvenu, tik visai jau pietiniam gale (laukininkai), kas galėtų iš manęs paimt tas 2 dovanėles. Galiu prinešt kam nors arčiau centro...
QUOTE(merga @ 2009 11 25, 12:13)
Suintrigavai,pasakok arba čia arba per Až'ą,bo nuo smalsumo nežinosiu kur dėtis
Nagi smalsuole einu piesti tau viska i AZ
QUOTE(Prula @ 2009 11 25, 10:14)
Aš ir pietiniam gyvenu, tik visai jau pietiniam gale (laukininkai), kas galėtų iš manęs paimt tas 2 dovanėles. Galiu prinešt kam nors arčiau centro...
Rytoj būsiu KLp su reikalais,tai galiu privažiuoti,rašykit savo tel numeriukus kas negalit pasiekti Gerovės centro,duokit žinoti
Sveikutes.Jei kas galite uzsukite pas mane.O tai mano maziukai is ligu neišsikrapšto .Ir pati negalesiu nuvežti .
QUOTE(ausritukas @ 2009 11 25, 10:35)
Sveikutes.Jei kas galite uzsukite pas mane.O tai mano maziukai is ligu neišsikrapšto .Ir pati negalesiu nuvežti .
Adresiukas į AŽ
QUOTE(rackiene @ 2009 11 24, 22:45)
aga, aš gyvenu Baltijos pr. esi buvus kartelį dažnai būnam lauke galėčiau kur prinešti tik va centre būnu retai, o dar su vaikais abiem palikt nėr kam
tai ir pas mane tuo paciu uzvaziuokitm, nes mano bimbiziukas serga, niekur neinu is namu parasysiu y az kontaktus
tai tada gal ir pas mane uzsuktumet...
na nebutinai siandien...kada patogiau aisku
na nebutinai siandien...kada patogiau aisku