Merga - turiu dar du rinkinukus merginoms ir vieną vaikinui iš kosmetikos.
kaip renkame, kiek surinkome?
Ryt taip pat turiu susitikimą su "Rytas" direktore ir Žiogu, Kalėdu seneliu - turim minčių - tai kai aptarsim - informuosiu... Bet šventė su paštu tikrai bus
QUOTE(austulis @ 2009 11 23, 18:24)
Sveikutes kuri laika buvau be rysio
Niekas nesikeicia,gerimu duosiu,o del dovanu,noreciau zinot,ko kiek truksta..Laukiam mergos su saraseliu..
tuo paciu turiu dideli prasyma ar mergos,ar saulytes,nesvarbu,kuri pas mane atvaziuos..Gal galit uzsukt geroves centre pas Ingrida ar Violeta,pats pirmas kabinetas nuo duru ir paimti man tokia knygute,apie vaiko istorija..Jos zino,kad as noriu,sake duos,tik nuvaziuot man problema iki ju..
Niekas nesikeicia,gerimu duosiu,o del dovanu,noreciau zinot,ko kiek truksta..Laukiam mergos su saraseliu..
tuo paciu turiu dideli prasyma ar mergos,ar saulytes,nesvarbu,kuri pas mane atvaziuos..Gal galit uzsukt geroves centre pas Ingrida ar Violeta,pats pirmas kabinetas nuo duru ir paimti man tokia knygute,apie vaiko istorija..Jos zino,kad as noriu,sake duos,tik nuvaziuot man problema iki ju..
ryt važiuoju iki Romos - tai paimsiu tau tą knygutę. Gal treč. važiuosiu iki Kristinos - tai ir iki tavęs tuo pačiu užsukčiau