QUOTE(sinse:P @ 2009 10 26, 15:45)
del dazymo tai ir as jau spejau pasimokyt: uzsimaniau sviesiu sruogeliu(esu rudaplauke), nusidaziau placiom sruogom, ir gavos kad visi virsutiniai plaukai pasidare sviesus, o apatiniai kokie buvo, tai jau sakiau kol prazilsiu nebedazysiu, Tik ploni jie pas mane ir slenka baisiai
Laukiu nesulaukiu kada vel mano plaukai bus rudos spalvos
Sveika
Nepamokslausiu apie tai,kad per anksti pradejai,cia tavo reikalas.Bet jai jau nusprendei,reikejo pas kirpeja eiti,kuri patartu ir padarytu grazia spalva.Tik bedele ta,kad ne lengva tokia rasti
Beje,jei plaukai ploni,juos sviesinti reikia labai atsargiai,arba visai nesviesint.Dazyti galima-bet nebutinai ilgalaikiais dazai,dabar yra daug dazomuju sampunu ir geliu,kurie nekenkia plaukam.Beje dazus reikia imt ne pacius pigiausius,kad bele nudazyt,o geresnes firmos -brangesnius,juk plaukai tavo,ne svetimo,ir ant to nesutaupysi.Pasistenk nebekartot klaidos,ir stiprink plauku saknis,valgyk vitaminus ir jokiu dietu,kaip dauguma paaugliu megsta.Plauku nepastorinsi,jie yra tokie,kokius gamta dave,bet kad dar suplonet gali,tai faktas,jei ju nesaugosi.O plaukai ataugs-tai ne rankos,ir tiku vel busi grazi rudaplauke
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2009 10 26, 20:01)
Kad netingeciau as su kaukem tiek laiko prasiterlioti
O kadangi zinau,kad ilgi kaukiu laikymai labai dazytu plauku spalva eda,tai net stengiuosi apie tokius dalykus negalvoti
Sitos kaukes needa,jos naturalios.Gali palaikyti trumpiau.O spalva eda pirktines kaukes.Jei bijai del spalvos,gali naudoti naturalia HNA(jei plauku spalva tamsi i raudonuma ar i ryzuma).Laiko reikia,bet pabandyti verta