labas merginos
paskaiciau Pilveliukes pasisakyma
ir pagalvojau kad labai pazistamo kazkas
tik man ne gimdyt nereikejo... o kad isslinkus seniems plaukams pradejo dygti nauji - tai nebutinai del priemones, o tiesiog tai yra naturalu
(zinoma - i priemones nespjaunu jokiu budu).
taigi pries metus nutiko taip, kad tragiskai tiesiog siaubingai pradejo slikti plaukai. na, kad jie slenka ir po kelis per diena jei iskrenta - tai nieko baisaus, bet man SITAIP tai buvo pirma syki... kas karta plaunant uzsikimsdavo vonia
issigandusi uzpuoliau kirpeja klausimais, kas cia kaip cia... tai pirmiausia ji pasiklausinejo manes
paaiskejo, kad tuo metu kaip tik patyriau nemaza stresa ( ir ne tik butent tuo konkreciu metu, o jau gera pusmeti ir daugiau) ir nuo to tas plauku slinkimas... dar paaiskino, kad bent jau kas pora metu, o dazniausiai kas metus vienu periodu plaukai slenka labiau, nes auga ir keiciasi nauji, todel ypatingos panikos reiketu kaip tik tada kai kokius tris metus neslenka ir nesikeicia plaukas, ir juolab jeigu neauga nauji plaukeliai...tai kiekviena syki ji mane issijuosusi ramino, kad plika tikrai neliksiu, nes galva pilnut pilnutele yra nauju svieziu plaukuciu ir vaikstau kaip ezys
todel panikuoti nera ko ir reikia duot ramiai seniems paukams iskristi, kad nauji turetu kaip augti ir atsinaujinti.
o man slinko baisingai, ir nepadejo jokie kirpejos patarimai, taciau paskui kaip pradejo augti nauji
maniau isprotesiu
net nieztejo galva ir vaiksciojau kaip su aureole
visi juokes kad kaip ezys koks atrodau:D
tad kazkokiu drastisku dalyku daryti nesiemiau, tik pradejau naudoti naturalias priemones ir daugiau kaukiu dejau atstatanciu, jas ilgesni laika laikydavau ir stai ataugo manoji aureole, ir net gaila kazkaip
nes labai smagu buvo, kad "nauji" plaukai
zinoma, visai kas kita, kai plaukai slenka del pazeidimo, ar del dazymo, cia jau reikia rupintis ir puoseleti, o as kadangi ju niekad gyvenime nedaziusi ir siaip jie stebetinai sveiki man "nuskilo" tai bepigu man cia ir sypsotis