QUOTE(orcheja @ 2009 11 30, 01:31)
Laba visoms,
Prisijungiu prie visu, pas mane irgi pradejo labai slinkti plaukai... cia jau ne pirmas kartas(po gimdymo labai slinko ir viena karta nuo dazymo..) bet siuo metu itariu, kad plaukai pradejo slinkti nuo to, kad nustojau vartoti kontraceptines priemones. Ar galetu taip buti? gal kas buvo susidures?pas kokia gydytoja reiketu kreiptis...
sveika,
mano lygiai tokia pati situacija
jau kalbejau cia su merginom sia tema.
ir nieko paguodziancio tau nepasakysiu, as kt nebegeriu nuo birzelio men, plaukai pradejo slinkti po keliu menesiu ir vis dar tebeslenka, niekas nepadeda.
gerk vitaminus, as dabar nakvisu alieju geriu, kadangi neitin galiu islaidauti brangioms priemonems, tai bandau pigesnes, naturalesnes alternatyvas, ricinos alieju.
bandziau svogunus - sutinku, kad jei gali padeti, bet man labai ilgai kvapas islieka
nzn, ar gydytojas cia kuo pades - tiesiog organizmas taip reaguoja i tai, jog nebegeri kt.
cia ne i tema, bet nesenai mane dar ir spuogai pulti pradejo, ko niekada nebuvo
Papildyta:
QUOTE(waja28 @ 2009 11 30, 10:53)
Jau cia forume buvo rasoma ir as pritarsiu,kad labai gera priemone nuo plauku slinkimo-svoguno sultys.Pati isbandziau,tikrai padejo.O kad plaukuciai taip nesmirdetu,reikia perskalaut i vandeni ispaudus citrinos sulciu.
va, reik pabandyt siandien, gal tikrai to kvapo taip nesijaus