Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(ernesin @ 2009 10 29, 21:49)
Aš žibalo nelaikyčiau nei vienos minutės schmoll.gif

kodėl taip kategoriškai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 29, 21:31)
O kodel? g.gif  Kai man kazkada pries pora metu buvo plaukai stiprokai pradeje slinkti,tai butent zibalas viska sutvarke cool.gif

Su žibalu tikrai atsargiai! ax.gif Manau kad laikyti galima (juk yra kosmetinis žibalas), bet tik tiek, kiek rekomenduojama. Žinau vieną moterį (beje iš SM) kuri "dėl gerumo" išlaikė žibalu išteptą galvą per naktį, tai nuėjo pūslėm visa galvos oda doh.gif verysad.gif Teko net į medikus kreiptis...

kažkur esu skaičius patarimą, kad jeigu stipriai slenka plaukai, reikia tų aštrių raudonųjų pipirų trauktine šaknis ištrint, odar geriau truputį sužeist galvos odą (pvz., aštriomis šukomis), kad geriau pasisavintų, atseit, svogūnėliai gaus šoką ir atsigaus blink.gif
Man gydytoja kategoriškai sakė to nedaryti, nes nuo tokių fintų gali būt tik blogiau, nudegti ir numirti plaukų svogūnėliai. O dėl odos sužeidimo, tai išvis pakraupau, nes būtent nuo to gali prasidėti seborėja ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 29 spalio 2009 - 20:48
Fire, o kur tu perki Avedos sampunus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2009 10 29, 22:37)
Su žibalu tikrai atsargiai!  ax.gif Manau kad laikyti galima (juk yra kosmetinis žibalas), bet tik tiek, kiek rekomenduojama. Žinau vieną moterį (beje iš SM) kuri "dėl gerumo" išlaikė žibalu išteptą galvą per naktį, tai nuėjo pūslėm visa galvos oda  doh.gif  verysad.gif Teko net į medikus kreiptis...

As tai ji ir laikydavau lygiai tiek ,kiek parasyta-10min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2009 10 29, 20:37)
Su žibalu tikrai atsargiai!  ax.gif Manau kad laikyti galima (juk yra kosmetinis žibalas), bet tik tiek, kiek rekomenduojama. Žinau vieną moterį (beje iš SM) kuri "dėl gerumo" išlaikė žibalu išteptą galvą per naktį, tai nuėjo pūslėm visa galvos oda  doh.gif  verysad.gif Teko net į medikus kreiptis...

Va čia atsakymas į visų užduodamą klausimą kodėl taip kategoriškai pasisakiau. Juk išlaikius aliejų ar dar kokią kaukę tokio "efekto" nesulaukiate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 10 29, 21:42)
Fire, o kur tu perki Avedos sampunus? smile.gif

Internete. Nes žymiai pigiau nei LT. Jeigu kas neturit kaip užsisakyt, parašykit, padėsiu.
strawberrynet.com (beje, dabar ten 10% nuolaida visiems šampūnams)
lookfantastic.com
dabar užsisakiau Phyto iš feelunique.com, nes ten siuntimas nemokamas ir dar būtent tam Phyto šampūnui dovanėlę duoda biggrin.gif (deja, Avedos šitam saite nėra)

QUOTE(diamondness @ 2009 10 29, 21:42)
As tai ji ir laikydavau lygiai tiek ,kiek parasyta-10min smile.gif

Tiek tai normalu, aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
na as ir pastebejau kad zibalas grynas (kosmetinis) istepus saknis ir palaikius ilgiau -persti oda ax.gif as jo netepu grynai,maisau su aliejais,arba ilasinu i kauke drinks_cheers.gif jokio perstejimo ir labai liuks...arba lasinu i nuovirus ir skalauju...

o kas gauna gryno zibalo,tai atsargiai su juo..jis degina mirksiukas.gif su juo gi uteles,blusas naikindavo anksciau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 29, 23:27)
na as ir pastebejau kad zibalas grynas (kosmetinis) istepus saknis ir palaikius ilgiau -persti oda  ax.gif as jo netepu grynai,maisau su aliejais,arba ilasinu i kauke  drinks_cheers.gif jokio perstejimo ir labai liuks...arba lasinu i nuovirus ir skalauju...

o kas gauna gryno zibalo,tai atsargiai su juo..jis degina  mirksiukas.gif su juo gi uteles,blusas naikindavo anksciau  biggrin.gif

Kažkaip baisiai man tas žibalas skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
skaitineju sita tema ir nebezinau ka nusipirkti ir naudoti, beprotiskai slenka plaukai, net kirpeja kai isplove galva, sako oho kiek plauku sepety liko, baisu man verysad.gif ji patare pagerti kalcio, nusipirkau, ziuresiu kaip bus, dar turiu toki aliejuka, kuris ale skatina plauku augima, kai kazkada naudojau pastoviai tai lyg ir padejo, bandysiu ir dabar. tikiuosi sustabdysiu slinkima unsure.gif
Atsakyti
Fire, kaip tai, o LT yra kur parduoda Avedos priemones? blink.gif kur??? as tiek ieskojau, niekur nemaciau.....
Atsakyti
Man tai po gimdymo ziauriai pradejo slinkt plaukai verysad.gif gydytoja patare plaut paprastu lietuvisku sampunu su dilgelem, dilgeliu nuoviru skalaut ir kasdien po sauksteli zuvu taukus gert. Regis padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 10 30, 22:51)
Fire, kaip tai, o LT yra kur parduoda Avedos priemones?  blink.gif  kur??? as tiek ieskojau, niekur nemaciau.....

Kiek žinau, tai Meridien Villon SC Oasis yra...
Bet aš labai atsiprašau, subalamūtinau blush2.gif doh.gif nenorėjau pasakyt, kad Aveda internetu pigiau nei Lietuvoje (nes būtent Avedos LT nepirkau, tik internetu), tiesiog turėjau galvoje praktiškai visas kitas ekologiškas priemones, kad gaunasi pigiau, tarkim, Logona, Dr. Hauschka, Phyto ir kitos. O Avedos Lietuvoj nepirkau.
Lietuvoj iš ekologiškų priemonių plaukams perku Eco studio ir BEMA priemones ax.gif

O čia šiaip, palyginimui - Alterna šampūnas su jūros šilku Salon+ Lietuvoj kainuoja 155Lt, braškėse tą patį radau (su nuolaida) už 82Lt, Phyto vienas šampūnas Lietuvoje 48Lt mačiau kainuoja, tokį patį internetu už 32,5Lt pirkau ir dar pridėjo dovanėlę.
Atsakyti