Įkraunama...
Įkraunama...

Šventinis makiažas,grimas

QUOTE(Mertise @ 2009 11 01, 21:00)
4u.gif  aciuz!
lesiai nesviete tiesiog geltoni.. kad sviestu buna tokie su baltu pagrindu smile.gif

aishku smile.gif ! good.gif na liuks, kitamet noresiu irgi isbandyt tas zveries akis ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif ,pirma kart dariau grimus,siaip tik visazu uzsiemu,kitais m.mokynsiuosi grimeres meno.O tas zombis buvo labai eksprontu daromas,nepatiko man tie antakiai reikejo uzmaskuot juos ar padaryti piktesne forma manau ,dar norejau iskylimus padaryt,bet jau laiko truko doh.gif bet klube super atrode,uztrauktukas tas efektingai cool.gif patiko smile.gif O vampyres tai nuotraukos kazkokios :/ ,blogas apsvietimas,realiai seselis issklaidytas blush2.gif o atrodo doh.gif

Mertise WOW ! Kokia krasavica mirksiukas.gif sexualus make up'as lb thumbup.gif wub.gif Linzes ideliai tau atrodo ,o teturuote manau duoda efekta is toliau,nors nlb prof.atlikta,galejo tau padaryt raineles ar leopardo mini rasta kaktos kampuciuose...Kokias cia blakstienytes pirkai,labai idomiai atrodo.Tinka drinks_cheers.gif

Lusis man asmeniskai per daug visko,lele su kates nosim idomiai bigsmile.gif Bet siaip bendras vaizdas turi efekta.Saunuole mirksiukas.gif Plaukai labai graziai sutvarkyti!
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2009 11 01, 20:11)

Dekuj smile.gif blakstienos is Inglot parduotuves mirksiukas.gif neblogos smile.gif
Atsakyti
Aiskesne nuotraukyte is klubo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2009 11 02, 22:30)
user posted image

Biski ne i tema, bet auskarai ispudingi thumbup.gif
Atsakyti
nemaciau nei vieno ispudingo makiazo ax.gif
Atsakyti
Super merginos pasistengėt thumbup.gif Gerai atrodo rolleyes.gif

Tik Mertišes tatuiruotę gaila nevykusiai padarė... doh.gif
Atsakyti
Makeup labai jau vampyriska vampyre gavosi,super! kaip filmuose!!!!saunuole! 4u.gif

Tiffany, turbut tokiai kai Jus neitiksi mirksiukas.gif

Godutia , 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 03 lapkričio 2009 - 10:59
QUOTE(Mertise @ 2009 11 01, 19:25)
makeup  super thumbup.gif labai profesionaliai atlikta thumbup.gif
Lūšis  gerai gavosi:)

ir as pasirodysiu biggrin.gif

bet ta tattoo ziariai padaryta buvo...Oze dare..as gal graziau nupiesciau pati

akys nerealiai atrode thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(makeup @ 2009 11 02, 23:30)
user posted image

Auskarai liuks, iskart demesi atkreipiau! wub.gif
Atsakyti
man patinka, kai make up yra isbaigtas - veidas, kaklas, jei jis matosi, plaukai, kaip siose foto mirksiukas.gif man toks patinka, nes tikrai grazu drinks_cheers.gif

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 03, 22:35)
man patinka, kai make up yra isbaigtas - veidas, kaklas, jei jis matosi, plaukai, kaip siose foto  mirksiukas.gif man toks patinka, nes tikrai grazu  drinks_cheers.gif

O man nepatinka ,kai kakla dekolte grimuoja,mano atveji buciau istepus rubus,jei ziurint i mano makiaza vampyres,plaukai ,veidas isbaigtas,gal gali ir nepatikt ,kad dekolte nepadazyta,bet cia jau patogumo reikalas ax.gif
Komentuoti,ir varvint seile lengva,kai ziuri i profesonalu darba,bet padaryt toki,nzn ar jau sugebetum. smile.gif Kaip bebutu visos mes dejome pastangas i makiazus,grimus,o ateit ir numest toki komenta,nei mums malonu,nei mums idomu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 lapkričio 2009 - 13:46
Nu joo... Man asmeniskai grazus vampyres ivaizdis, tikrai super ir i tema, berods makeup autore. thumbup.gif
Mertise irgi butu viskas liux, bet kazkaip grubiai tattoo padaryta (cia tik mano neprofesionales nuomone, nesupyk 4u.gif )
Savo parodysiu , kai tik gausiu foto, bet buvo labai parastas ir nesudetingas biggrin.gif
Atsakyti