Įkraunama...
Įkraunama...

Šventinis makiažas,grimas

QUOTE(lisik @ 2009 10 30, 01:02)

Dar nerealiai atrodo tos didziuuules ant vienos akies "queen of the forest"

Ten berods 4 blastienu komplektukai vienas po kitu suklijuoti rolleyes.gif Visai gera ideja ax.gif

Mertises foto man nerodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 30 spalio 2009 - 08:29
merginos dekuj 4u.gif 4u.gif 4u.gif man irgi grazu smile.gif plius dar bus geltoni lesiai,tatoo,manau turetu atrodyt neblogai smile.gif tik reikia antra aki proporcingai padazyt lotuliukas.gif kaip pasidazyt lupas kad ilgam uzsifiksuotu "nenusivalgytu"? g.gif

Carolina049 as su mielu noru tas blakstienas priklijuociau,bet kur man jas rast Vilniuje????? eurokose kazkada pirkau,tai tokios blogos,klijai nelaiko ir isvis negalejau as ja priklijuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 10 30, 10:26)
,bet kur man jas rast Vilniuje????? eurokose kazkada pirkau,tai tokios blogos,klijai nelaiko ir isvis negalejau as ja priklijuot schmoll.gif

Iglot , Ozo pc turi blakstienas, gal visai gerai butu , maciau ivairiu turi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 10 29, 21:41)
na pabandziau atkartoti kates akiu makijaza,stai kas gavosi smile.gif)))))
user posted image

Manau gavos tikrai neblogai,nei per daug ,nei per mazai,labai subtiliai sakyciau mirksiukas.gif Bet efektas tai su balkstienom ilgom ir tankiom butu pribloskiamas! thumbup.gif Cia dar nesidejai linziu? Butinai pasirodyk,kaip per svente atrodei drinks_cheers.gif

QUOTE(krystiana @ 2009 10 30, 00:53)
Mertise  thumbup.gif nerealu,nu šaunuolė thumbup.gif
O aš nežinau kas man rytoj makiažą padarys... unsure.gif einam į gimtadienio vakarėlį,bet tema - helouvynas,nes draugė gimus tokią dieną,tai va ir sugalvojo...būsiu Mirtiše cool.gif viską turiu,bet va su makiažu man problema...nesidažau visiškai,tai jaučiu nesugebėsiu..ech..  unsure.gif

Gana paprastas variantas,sviesi pudra,raudoni lupu dazai,ir jei nemoki sesialiuot akiu,tiesiog apsivesk ryskiau,antakius paryskink,blakstienytes prisiklijuok,tikrai nesunku,pasipraktikuok wink.gif Butu super dar priklijuojami nagai ,tokie ilgi raudoni thumbup.gif Daugiau pasitikejimo savimi,nebijok eksperimentuoti,juk HELOVYNAS biggrin.gif Tikiuosi pasirodysi mums rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makeup: 30 spalio 2009 - 13:54
QUOTE(makeup @ 2009 10 30, 13:51)
Manau gavos tikrai neblogai,nei per daug ,nei per mazai,labai subtiliai sakyciau mirksiukas.gif  Bet efektas tai su balkstienom ilgom ir tankiom butu pribloskiamas!  thumbup.gif  Cia dar nesidejai linziu? Butinai pasirodyk,kaip per svente atrodei  drinks_cheers.gif

taip,be lesiu cia,juos siandien gausiu tik,ok pasirodysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 10 30, 09:26)

Carolina049  as su mielu noru tas blakstienas priklijuociau,bet kur man jas rast Vilniuje????? eurokose kazkada pirkau,tai tokios blogos,klijai nelaiko ir isvis negalejau as ja priklijuot schmoll.gif

As Artdeco blakstienas perku. Toje pacioje pakuoteje iskart buna ir klijai ideti, nereik pirkt atskirai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 30, 14:41)
As Artdeco blakstienas perku. Toje pacioje pakuoteje iskart buna ir klijai ideti, nereik pirkt atskirai rolleyes.gif

skambinau inglot ,turi ivairiu blakstienu ir klijai eina komplekte,kaina nuo 20lt,tik idomu kaip laiko ju klijai(bet sako,kad puikiai)o kiek artdeco kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 10 30, 15:52)
skambinau inglot ,turi ivairiu blakstienu ir klijai eina komplekte,kaina nuo 20lt,tik idomu kaip laiko ju klijai(bet sako,kad puikiai)o kiek artdeco kainuoja? ax.gif

As perku KOSMADOJ blakstienas ,ARTDECO apie 35lt.su klijais ,kur yra su juostele,o kur kuoksteliai yra tai ten nera kliju wink.gif

Atsakyti
Pasidalinsiu ispudziais,vakar islekiau i Akra ieskoti vampyres ilciu,maximoj nerasta,bet radau balionu saly 4u.gif taip apsidziaugiau,dar ziuriu tamsoj sviecia rolleyes.gif gryztu namo,pasimatavau ,ziuriu krenta kazkaip doh.gif tai kazkaip nusivyliau,va dar nufotkinau,nelabai geras pirkinukas schmoll.gif manau,na nebent mano dantys kazkokie nestandartiniai g.gif lotuliukas.gif gal ir nusifotkint ir gerai,bet jau ne klube vaikscioti :/ tai jei dar ryt negausiu to dirbtinio kraujo,tai nzn kokia is manes tada vampyre

user posted image

Vakar eksperimentavau KLEOPATROS IVAIZDI,aisku neklijavau blakstienu,pirma kart taip daziaus,cia ant greituju siaip,manau antra syk graziau iseitu blush2.gif

user posted imageuser posted image

Siaip man patinka tas ivaizdis ,bet ka cia pritaikyt del aprangos g.gif egypt.gif assa.gif
Atsakyti
graziai akys atrodo ax.gif manau kad daugiau panasumo isgauti,reikia ant galvos kazkokio papuosalo,o del aprangos gal tiktu kokia suknele su rastais arba palaidinuke manau
user posted image

kraujas yra Oze 3 aukste prie Prisma parduotuves yra maza parduotuvele mirksiukas.gif o dantys jo nelabai kokybiski,as irgi geru neradau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 30 spalio 2009 - 16:14
QUOTE(Mertise @ 2009 10 30, 17:09)
graziai akys atrodo ax.gif  manau kad daugiau panasumo isgauti,reikia ant galvos kazkokio papuosalo,o del aprangos gal tiktu kokia suknele su rastais arba palaidinuke manau
user posted image

kraujas yra Oze 3 aukste prie Prisma parduotuves yra maza parduotuvele mirksiukas.gif  o dantys jo nelabai kokybiski,as irgi geru neradau schmoll.gif

Tai va foto deviu bliuskute su gipiuru virsuj,apacioj sifonas ji siuvyneta,bet ka apacioj tada g.gif .O del galvos reiktu to papuosalo ,bet nzn kur gaut,gal kokia juostele issiuvynet zvyneliais auksiniais,hmm...bandziau detis tokia grandine,tai nzn kaip atrodo
user posted image
Atsakyti
Taip,tokia bliuskute manau ir tiktu,jei nesukt sau galvos del aprangos,tai galima issinuomuot kostiuma,girdejau apie 60lt dabar nuoma ir yra ivairiu.."keistuoliu teatras" nuomuoja.
Atsakyti