Įkraunama...
Įkraunama...

Šventinis makiažas,grimas

SummerXXX thumbup.gif saunuole
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2010 10 28, 15:00)
mes keliaujam į baikerių tūsą, bet tema tai sugalvota labai nedėkinga-morgas. 90proc mergų turbūt būs kekšiškos seselės, mano studijos tam irgi dėkingos, bet sakiau labai jau nuvalkiota tema, nu tai belieka-lavonas biggrin.gif Bandysiu kažką padaryt su tais Snazaroo dažais, tik va dėl aprangos vis abejoju-turiu tokią chirurginę 'bliuskutę' trumpomis rankovėmis, plačią, o vat su apatine dalim-neįsivaizduoja ką daryt, nes jei tokios pat kelnės-nu tai ne lavonas, o daktaras hausas biggrin.gif ai sakiau, į timpas ir kedus įšoksiu iš bėdos..Gal kas gudrių meniškų minčių?

Paveluotai bet vis vien idesiu 4u.gif

user posted image

Atsakyti
ooo, gražus makiažas.

na o reziume, kad gavausi neaišku koks zombis, bet buvo linksma, nes buvau pati baisiausia biggrin.gif va pašiurpinsiu

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2010 11 02, 00:22)
ooo, gražus makiažas.

na o reziume, kad gavausi neaišku koks zombis, bet buvo linksma, nes buvau pati baisiausia biggrin.gif va pašiurpinsiu

Super! kaip su linzem ,ar patogu buvo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SummerXXX @ 2010 10 31, 13:08)
As meginau padaryt kazka panasaus i rasta internete Fallen angel smile.gif ivettinkit kaip pavyko smile.gif

Labai grazu!!! smile.gif

QUOTE(Rykute @ 2010 11 01, 03:08)
Paveluotai bet vis vien idesiu  4u.gif

irgi thumbup.gif
Atsakyti
iš tikrųjų tai-nea, nepatogu biggrin.gif na kaip, reikėtų žinoma pasiklaust žmogaus, kurio akys sveikos, kaip jam vaizdas rodosi, nes aš, manau, kad ta balta spalva visvien neatitikusi vyzdžio dydžio šiek tiek jį uždengdama blogina matomumą, bet galbūt čia priežastis, kad mano akys - minus 2,5. Beto jos tokios standesnės ir 'aštresnės' už tas dioptrines, tai taip jaučiasi, kad akyse yra, kas nešioja paprastas, supras, kad taip neturi būt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indreaja: 02 lapkričio 2010 - 21:20
user posted image

Mano helloweeno makiažas bigsmile.gif
Atsakyti
Patarkit, kur galima nusipirkt balto grimo nebrangiai geisos veidui
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2010 11 01, 23:22)

Tikrai siurpiai atrodai, papasakok merginoms kaip pasidarei, igavai tokia veido spalva ir siaip kazka ant kaktos idomaus izvelgiu mirksiukas.gif

QUOTE(Vicious_L @ 2010 12 11, 21:39)
Patarkit, kur galima nusipirkt balto grimo nebrangiai geisos veidui

BALIONU SALI, manau pigiausias grimas, maximinio nerizikuociau pirkti.
Atsakyti
Cia gal ne i tema bus, bet nusipirkau toki mini rinkinuka - melyna lupdazi ir akiu seselius, pasidaziau ir visai patiko smile.gif Cia gal ir nera sventinis makiazas, bet ir nevisai kasdienis..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MissSuperstar @ 2011 06 11, 15:31)
Cia gal ne i tema bus, bet nusipirkau toki mini rinkinuka - melyna lupdazi ir akiu seselius, pasidaziau ir visai patiko smile.gif Cia gal ir nera sventinis makiazas, bet ir nevisai kasdienis..

Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissSuperstar @ 2011 06 11, 14:31)
user posted image

Visai gerai atrodo, sunaudosi per visokius teminius smile.gif
Atsakyti