Sveikos merginos,
greit turesiu darbeli paverst mergaites flamenco sokejomis,gal kas turi kokiu idomesniu foto su makiazais?internete randu,bet norisi kazko isskirtinesnio,tai gal kas archyvuose ka slepia
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 12 09, 23:09)
Sveikos merginos,
greit turesiu darbeli paverst mergaites flamenco sokejomis,gal kas turi kokiu idomesniu foto su makiazais?internete randu,bet norisi kazko isskirtinesnio,tai gal kas archyvuose ka slepia
Man cia grazu
Sis paveiksliukas su raudonais seseliais man atrodo ikvepiantis:
bandyciau turbut suzaisti su raudonais ir juodais seseliais bei blizgesniais raudonais pigmentais youtube yra nemazai smagiu flamenco stiliaus makiazu, tik negaliu is sito kompo imesti linku...
QUOTE(F_A @ 2009 12 10, 16:40)
Man cia grazu
bandyciau turbut suzaisti su raudonais ir juodais seseliais bei blizgesniais raudonais pigmentais youtube yra nemazai smagiu flamenco stiliaus makiazu, tik negaliu is sito kompo imesti linku...
aciu F_A,apie tai ir masciau,kad darysiu kazka su raudonais,juodais atspalviais,nes apranga bus juoda,arba iterpsiu kazkiek giliu alyviniu tonu..
Lupos manau bus ryskiai raudonos,arba spindincios alyvos.
modeliuku bus 6,tai bus vietos fantazijai
O GAL KURI TURIT IDEJU KINU MAKIJAZUIJ AR JAPONISKAM
QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 12, 13:15)
O GAL KURI TURIT IDEJU KINU MAKIJAZUIJ AR JAPONISKAM
gal reiketu ieskoti kazko geisisko?
Papildyta:
arba kaip japonijoje labai popularus harajuku stilius
o kaip atrodo tas harajuku stilius
QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 14, 01:18)
o kaip atrodo tas harajuku stilius
cia tik keli pvz, nueik i google ivesk harajuku style ar harajuku makeup ir daug ismes esme yra tame, kad kuo spalvingiau tuo geriau, tikslas yra issiskirti, kartais provokuoti
Papildyta:
cia keli pavyzdukai dar o siaip japones retai dazo seseliais, dazniausiai nuodoja tik juoda tusa ir piestuka akiu apvedimui. taip kad manau butu galima pabandyti piestuku pasiaurinti akis jas paspasti ir patempti
Papildyta:
http://www.japanforu...zaki_makeup.jpg
cia dar geras pavyzdukas
aciuuuu
sveikos merginos
labai fainu pas jus makiazu cia
man reikai naukjiems metams geishos makiazo...pirmame puslapyje maciau,kad reikia tik balto makiazo pagrindo,ale tokio nerandu
nusipirkau paprasta makiazo pagrinda ir baltus seselius,bet man kad ir tik pagrinda uztepu,oda kaktos srityje nupleiskanoja ir atrdo negrazioai net seip oda man nepleiskanoja
pameginau kelis makiazo pagrindus-tas pats velnias... kodel?ka galit pasiulyti?
dekui uz atsakymus
man reikai naukjiems metams geishos makiazo...pirmame puslapyje maciau,kad reikia tik balto makiazo pagrindo,ale tokio nerandu
nusipirkau paprasta makiazo pagrinda ir baltus seselius,bet man kad ir tik pagrinda uztepu,oda kaktos srityje nupleiskanoja ir atrdo negrazioai net seip oda man nepleiskanoja
dekui uz atsakymus
QUOTE(Mijos mama @ 2009 12 15, 20:17)
sveikos merginos
dekui uz atsakymus
dekui uz atsakymus
http://www.pieskantv...n=PieskAntVeido
jie turi balto grimo..
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 12 16, 10:17)
dekui uz nuoroda reikes pameginti is cia grimo uzsisakyti gal
o gal galetumet kokia japoniska ar kiniska fraze pasakyt na ta prasme jei zinot ka galima panasaus kaip ju kalbos pasakyti...senis reikalaus eilerascio,tai ka nors tokio pasakyciau