Įkraunama...
Įkraunama...

Šventinis makiažas,grimas

Sveikos merginos,
greit turesiu darbeli paverst mergaites flamenco sokejomis,gal kas turi kokiu idomesniu foto su makiazais?internete randu,bet norisi kazko isskirtinesnio,tai gal kas archyvuose ka slepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 12 09, 23:09)
Sveikos merginos,
greit turesiu darbeli paverst mergaites flamenco sokejomis,gal kas turi kokiu idomesniu foto su makiazais?internete randu,bet norisi kazko isskirtinesnio,tai gal kas archyvuose ka slepia 4u.gif

Man cia grazu ax.gif
user posted image
Sis paveiksliukas su raudonais seseliais man atrodo ikvepiantis:
user posted image

bandyciau turbut suzaisti su raudonais ir juodais seseliais bei blizgesniais raudonais pigmentais rolleyes.gif youtube yra nemazai smagiu flamenco stiliaus makiazu, tik negaliu is sito kompo imesti linku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 10 gruodžio 2009 - 16:41
QUOTE(F_A @ 2009 12 10, 16:40)
Man cia grazu ax.gif 

Sis paveiksliukas su raudonais seseliais man atrodo ikvepiantis:

bandyciau turbut suzaisti su raudonais ir juodais seseliais bei blizgesniais raudonais pigmentais rolleyes.gif youtube yra nemazai smagiu flamenco stiliaus makiazu, tik negaliu is sito kompo imesti linku...

aciu F_A,apie tai ir masciau,kad darysiu kazka su raudonais,juodais atspalviais,nes apranga bus juoda,arba iterpsiu kazkiek giliu alyviniu tonu..
Lupos manau bus ryskiai raudonos,arba spindincios alyvos. smile.gif
modeliuku bus 6,tai bus vietos fantazijai 4u.gif
Atsakyti
g.gif O GAL KURI TURIT IDEJU KINU MAKIJAZUIJ AR JAPONISKAM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 12, 13:15)
g.gif O GAL KURI TURIT IDEJU KINU MAKIJAZUIJ AR JAPONISKAM smile.gif

gal reiketu ieskoti kazko geisisko? ax.gif
Papildyta:
arba kaip japonijoje labai popularus harajuku stilius smile.gif
Atsakyti
g.gif o kaip atrodo tas harajuku stilius
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 14, 01:18)
g.gif o kaip atrodo tas harajuku stilius

user posted image
user posted image
cia tik keli pvz, nueik i google ivesk harajuku style ar harajuku makeup ir daug ismes smile.gif esme yra tame, kad kuo spalvingiau tuo geriau, tikslas yra issiskirti, kartais provokuoti smile.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
cia keli pavyzdukai dar smile.gif o siaip japones retai dazo seseliais, dazniausiai nuodoja tik juoda tusa ir piestuka akiu apvedimui. taip kad manau butu galima pabandyti piestuku pasiaurinti akis smile.gif jas paspasti ir patempti biggrin.gif
Papildyta:
http://www.japanforu...zaki_makeup.jpg
cia dar geras pavyzdukas smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif thumbup.gif aciuuuu
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

labai fainu pas jus makiazu cia thumbup.gif 4u.gif
man reikai naukjiems metams geishos makiazo...pirmame puslapyje maciau,kad reikia tik balto makiazo pagrindo,ale tokio nerandu g.gif

nusipirkau paprasta makiazo pagrinda ir baltus seselius,bet man kad ir tik pagrinda uztepu,oda kaktos srityje nupleiskanoja ir atrdo negrazioai g.gif net seip oda man nepleiskanoja g.gif
pameginau kelis makiazo pagrindus-tas pats velnias... kodel?ka galit pasiulyti?

dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2009 12 15, 20:17)
sveikos merginos 4u.gif

labai fainu pas jus makiazu cia  thumbup.gif  4u.gif
man reikai naukjiems metams geishos makiazo...pirmame puslapyje maciau,kad reikia tik balto makiazo pagrindo,ale tokio nerandu g.gif

nusipirkau paprasta makiazo pagrinda ir baltus seselius,bet man kad ir tik pagrinda uztepu,oda kaktos srityje nupleiskanoja ir atrdo negrazioai g.gif net seip oda man nepleiskanoja g.gif
pameginau kelis makiazo pagrindus-tas pats velnias... kodel?ka galit pasiulyti?

dekui uz atsakymus 4u.gif

http://www.pieskantv...n=PieskAntVeido

jie turi balto grimo..
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 12 16, 10:17)

dekui uz nuoroda 4u.gif reikes pameginti is cia grimo uzsisakyti gal 4u.gif
Atsakyti
o gal galetumet kokia japoniska ar kiniska fraze pasakyt biggrin.gif na ta prasme jei zinot ka galima panasaus kaip ju kalbos pasakyti...senis reikalaus eilerascio,tai ka nors tokio pasakyciau lotuliukas.gif
Atsakyti