Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio gydytojai

QUOTE(ღsweetღ @ 2008 12 15, 19:05)
4u.gif , uzjauciu... Kaip supratau, dare laporoskopija? Kokios problemytes, jei ne paslaptis, buvo? Kaip jauteisi po operacijos?  4u.gif

Del to "jeigu taip nori...", tai Valikonyte ir man i klausima del operacijos, kazkaip idomiai atsake: jei nori, gali pas mane, jei ne, gali kitur...  blink.gif (O as jos teiravausi visu detaliu; kada geriau operuotis, kiek laiko uztruks operacija, gydymas yra kazkoks po ar ne... o gavau atsakyma  doh.gif ) Pasidalinusi sia patirtimi su artimaisiais, gavau is visu patarima pas ja nebesilankyti ir pas kelis kitus gyd. pasitikrinti, nes gal ir operacijos jokios nereikia.  smile.gif Dabar dauguma gydytoju bizni daro, gal kartais reikia tik menkos pagalbos, bet "pades" taip, kad paskutinius pinigus isleistum.  doh.gif

sergu endometrioze. Jo, pries pusantru metu dare videolaporoskopija, bet praejus pusmeciui po operacijos liga atsinaujino unsure.gif Norejo antra kart operuot, bet nebesileidau, nes ir taip man pridirbo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 15 gruodžio 2008 - 20:09
QUOTE(jurguze @ 2008 12 15, 21:08)
sergu endometrioze. Jo, pries pusantru metu dare videolaporoskopija, bet praejus pusmeciui po operacijos liga atsinaujino unsure.gif Norejo antra kart operuot, bet nebesileidau, nes ir taip man pridirbo...

O ka padare, as labiausiai sito ir bijau... unsure.gif Tikiuosi po operacijos pastoti ir nustumti liga kuo toliau. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2008 12 15, 21:28)
O ka padare, as labiausiai sito ir bijau...  unsure.gif Tikiuosi po operacijos pastoti ir nustumti liga kuo toliau.  cool.gif

na, po operacijos as nepastojau. Man blogai pridegino endometriozes zidinelius ir turbut uzgavo kiauside(man taip Vilniuj aiskino). is tikro, nelabai as supratau, bet Vilniuj pasake, kad tokiam amziuje (man tada buvo 23)isvis negalima list prie moters reprodukciniu organu
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 12 15, 21:32)
na, po operacijos as nepastojau. Man blogai pridegino endometriozes zidinelius ir turbut uzgavo kiauside(man taip Vilniuj aiskino). is tikro, nelabai as supratau, bet Vilniuj pasake, kad tokiam amziuje (man tada buvo 23)isvis negalima list prie moters reprodukciniu organu

g.gif tai gal geriau ir nelysti. Po apsilankymo Vilniue nuspresiu ka darysiu. smile.gif Kur Vilniuje lankeisi? 4u.gif As galvoju apie VK.
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2008 12 15, 21:59)
g.gif tai gal geriau ir nelysti. Po apsilankymo Vilniue nuspresiu ka darysiu.  smile.gif  Kur Vilniuje lankeisi?  4u.gif As galvoju apie VK.

As lankiausi pas gyd. Kukciukaiti. Jis seniau Didziojoje g. dirbo, bet paskui i Antakalni persikele
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 12 15, 22:33)
As lankiausi pas gyd. Kukciukaiti. Jis seniau Didziojoje g. dirbo, bet paskui i Antakalni persikele

Kokius nors medikamentus dabar vartoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2008 12 16, 18:13)
Kokius nors medikamentus dabar vartoji?  4u.gif

Siaip, vieni liepia kontraceptines vartot, o kiti kaip tik ne. Beveik metus nieko nevartojau, bet kai skausmai nerealus vel pasidare, tai nori nenori teks pradet vel hormonus vartot, nors ir labai nenoriu doh.gif Man israse pusmeti pavartoti naujus kontraceptikus Yaz, o tada bandyt pastot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 16 gruodžio 2008 - 17:42
QUOTE(jurguze @ 2008 12 16, 18:41)
Siaip, vieni liepia kontraceptines vartot, o kiti kaip tik ne. Beveik metus nieko nevartojau, bet kai skausmai nerealus vel pasidare, tai nori nenori teks pradet vel hormonus vartot, nors ir labai nenoriu doh.gif Man israse pusmeti pavartoti naujus kontraceptikus Yaz, o tada bandyt pastot.

O skausmai tai kokie? Atleisk, vis klausineju blush2.gif , bet noriu bent kiek apsisviesti su ta liga, palyginti, ivertinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2008 12 16, 21:16)
O skausmai tai kokie? Atleisk, vis klausineju blush2.gif , bet noriu bent kiek apsisviesti su ta liga, palyginti, ivertinti.  4u.gif

Tokie, kurie trukdo ir miegot, ir dirbt. Toks jausmas, kad kazkas su kulnu is visu jegu spaudzia pilva. Skausmas toks nuolatinis ir bukas. Bet apie tai yra atskira tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 12 16, 21:24)
Tokie, kurie trukdo ir miegot, ir dirbt. Toks jausmas, kad kazkas su kulnu is visu jegu spaudzia pilva. Skausmas toks nuolatinis ir bukas. Bet apie tai yra atskira tema rolleyes.gif

O pavyzdziui sedeti neskauda? Man kartais pasitaiko, kad sedint karta i menesi, gal reciau, buna, jauciu kazkoki spaudima... rolleyes.gif Kuo toliau mastau, tuo labiau baigiu itiketi, kad jau tikrai niekur nesidesiu, teks pripazinti, kad yra kas yra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2008 12 16, 21:48)
O pavyzdziui sedeti neskauda? Man kartais pasitaiko, kad sedint karta i menesi, gal reciau, buna, jauciu kazkoki spaudima...  rolleyes.gif Kuo toliau mastau, tuo labiau baigiu itiketi, kad jau tikrai niekur nesidesiu, teks pripazinti, kad yra kas yra...  verysad.gif

Jau paskiau kai isiskauda tai nesvarbu ar stovi, ar miegi, ar sedi. Skausmas tikrai nera pozymis, kad sergi. Yra daug kitu. Manau mes cia truputi poster_offtopic.gif Jei kas domina, man AZ parasyk, ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes! Gal ka zinot apie pediatre R. Ramanauskiene? Ji dirba Nemuno polikl. Kaip ji rupinasi jusu mazuliukais? 4u.gif
Atsakyti