QUOTE(Kina @ 2007 10 21, 19:02)
Panevėžietės, patarkite, gal susidūrę esate su tokiom problemom - jau antrą kartą "susergu" kas trys mėnesiai, jau nėštumo testų nemažai išpirkau, bet neigiami, nežinau... reikėtų kreiptis pas gydytoją. Jūs rašėte apie Petrauskienę, o kaip pas ją patekti? Ji privačiai dirba ar reikia prisirašyti kaip nors? Gal kuriai iš jūsų kokios kitos daktarės yra padėjusios panašiais klausimais?..
Matau ir tau panasiai kaip man, tik mano tarpas tarp menesiniu buvo 2menesiai ne 3. As ejau pas gydytoja Babarskiene. Visai nieko pasirode gydytoja, maloni, dirba ir privaciai. Jei domina galiu mob nr atsiusti, pasitartum pasikonsultuotum. Man apziurejo ir israse vaistu pagerti, tuomet susirgau ir atrodo normaliai.Laukiu dabar kitu menesiniu
Papildyta:
QUOTE(inga-uk @ 2008 03 10, 21:52)
sveikos mielos mamos ,
Noriu paklausti gal zinot kokia gera vaikuciu gydytoja, kuri sugebetu normaliai isaiskinti prireikus bedai, nereiktu tempti uz liezuvio, ir nereiktu maldauti siuntimu pas kitus gydytojus jei butu reikalas
aciu visoms
Noriu paklausti gal zinot kokia gera vaikuciu gydytoja, kuri sugebetu normaliai isaiskinti prireikus bedai, nereiktu tempti uz liezuvio, ir nereiktu maldauti siuntimu pas kitus gydytojus jei butu reikalas
aciu visoms
Labai puiki musu vaiku daktare Butviliene, nerealiai maloni, nereikia nei klausti viska pasako, siuntima duoda be prasymo. Taip pat patekom pas ja sunkiai bet labai dziaugiuosi.
Papildyta:
QUOTE(linosska @ 2008 03 17, 00:10)
patarkit, kurie geri Panevėžyje ginekologai?
Man labai patinka Valikonyte (ligonines vedeja) ir Babarskiene.Puikios abi.