QUOTE(rokus @ 2014 08 11, 00:57)
R.Žilinskas, Laisvės a. 4
Gal kas galetu patarti, rekomenduoti gera vaiku okulista?aciu.
Panevėžyje - negalėčiau. Vedžiojau pas vietinę, bet finale kreipėmės į Kauno klinikas, nustatė priežastis, pritaikė akinius, kurie galų gale atsidūrė ant nosies, o ne kuprinėje....
QUOTE(svieske @ 2015 02 02, 18:20)
Aha, idomu ar dar cia kas uzeina... Noreciau profilaktiskai pasitikrinti sveikata. Sakykit, kur patartumet kreiptis Turbut privaciai, ziurinejau kad is kraujo tyrimu daro Endemik, Anteja ir t.t. Prisirasiusi tai as Nemuno poliklinikoje, ar kreiptis cia?
tai manyčiau galit ir Nemuno poliklinikoje, kai kas bus nemokamai, už kai ką gal simboliškai susimokėsit, pasakys šimos gydytoja
Noriu moterim nerekomenduoti ginekologes Semkienes.Isejau is jos kabineto su asarom,net buvau aprekta.Kadangi gydausi Latvijoje ir ten ruosiuosi darytis operacija,ejau cia siuntimo ligoniu kasoms,kad gauciau pinigeliu.Tai likau nesuprasta,kad vos as ne pati cia tos operacijos noriu,jin nieko nerado.Bet rado cista kurios pirmadieni nebuvo,o ketvirtadieni atsirado.Jin galvajo,kad man ciklo vidurys,nors man tik 7 ciklo diena,ciklas trunka 30-32dienas.Tikrai labai nemaloni gyditoja...
Sveikos, tikiuosi čia kas nors dar apsilanko
šiuo metu laukiuosi, bet gyveni užsienyje. Po keturių savaičių parvykstu atostogų, galvoju, gal būnant Lietuvoje reiktų pas ginekologę apsilankyti. Bet, kad nelabai Panevėžio gydytojų žinau... kai gyvenau šiame mieste lankiausi pas Babarskienę (kuri man labai nepatiko) ir pas Arbataitienę (bet ji kažkur dingo... ) gal galit rekomenduoti gerą ginekologą? Ačiū
šiuo metu laukiuosi, bet gyveni užsienyje. Po keturių savaičių parvykstu atostogų, galvoju, gal būnant Lietuvoje reiktų pas ginekologę apsilankyti. Bet, kad nelabai Panevėžio gydytojų žinau... kai gyvenau šiame mieste lankiausi pas Babarskienę (kuri man labai nepatiko) ir pas Arbataitienę (bet ji kažkur dingo... ) gal galit rekomenduoti gerą ginekologą? Ačiū