QUOTE(birute.k @ 2011 09 18, 11:29)
Sveiki,gal kas zinot kur homeopatas Antanavicius dirba?Kaip pas ji patekt?
privačiai dirba nemuno poliklinikoje pasiskambinkit ten duos tel
Papildyta:
QUOTE(navatka @ 2011 01 28, 12:04)
Sveikos. Reikia patarimo. Mėnesinių nera jau 3 diena, niekada neveluodavo, vakar pilva maude,maude ir nieko. Krutine jautri, sakau gal nescia, pasidariau tris 3 nestumo ir nieko, neigiami. Tai va klausymas toks, jeigu neatsiranda per si savaitgali reiks kreiptis i ginekologus, noriu nueiti pas Petrauska, ar galima pas ji eiti privaciai neuzsirasius? Ar reikia registruotis nors ir kad eini privaciai. O seip mano ginekologe Abramaviciene, patikdavo ji man visada, bet kai buvau paskutini karta, tai tokia mandri pasidarius, ponyčka
petrauskas daro ekoskopus respublikos šeimos klinikoje, pasiskambinus į registratūrą sužinojus dieną kada jis dirba priema jis ir nesiregistravus ,padaro echo ir pakonsultuoja tuo pačiu, super gyditojas
Papildyta:
QUOTE(willmute_nev @ 2010 08 07, 21:43)
... Na taip kiekvienas gydytojas daro savaip. Vienos jau 7 savaite echoskopuoja.. kitos tik 19-22. Pirmas nestumas, del to taip pergyvenu ir tikrai nesinoretu kazko praleisti.
jei būtų kas negerai būtų davusi echo, o jei viskas gerai duos tikriausiai tik 12-16 savaitę