Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio gydytojai

QUOTE(aize @ 2009 05 29, 22:10)
Taip pat sekmingai daug kas peikia ax.gif As tai pasiklausius atsiliepimu (ir geru, ir ne) padariau isvada, kad ji visiems taiko taiko ta pati gydyma ir skiria tuos pacius tepalus. Kadangi ligos skirtingos, tai vieniems padeda (jiems gydytoja gera), kitiems nepadeda (jiems bloga). Cia mano nuomonė.
Labai patenkinta savo seimos gydytoja Irena Brogaite (Kniaudiskiu klinika) ir ginekologe Filimanaviciene (teko keleta kartu lankytis, tai  thumbup.gif ) Siaip nelabai patinka ginekologe Rasa Narbutiene, labai atmestinai apziuri ir mazai domisi problemom (tik nelabai yra is ko rinktis)

vava, apie narbutiene is nestukiu girdejau blogai tik biggrin.gif kol privaciai tai dar dar o jei valdiskai..... nerupi niekas. buvau pas filimanaviciene privaciai, tai po petrauskienes vaizdelis nekoks - konvejeris kazkoks, kazkaip uz pinigus norisi pasijusti nors lauktai smile.gif ten tau skiria kokias 7min, apsimokam ir viso gero smile.gif
Atsakyti
Čia kažkas klausė Kazlauskienės Giletos kabinetas kur yra - Kranto gatvėje, už lėlių vežimo teatro iškart.

Vaiką prirašiau pas gydytoją Aleksakovą Nemuno poliklinikoje - super thumbup.gif Tokio konkretumo, išaiškinimo kas vaikui negerai, nebuvau regėjus (ji tik vaikų pediatrė).

Gal kas nors lankotės pas Šinkūnienę (bendra praktika) Nemuno poliklinikoje - kokie atsiliepimai? Noriu dabar jau pati pakeisti šeimos daktarą ir ji man priklausytų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvyniuke: 08 spalio 2009 - 16:29
QUOTE(Dvyniuke @ 2009 10 08, 18:28)
Čia kažkas klausė Kazlauskienės Giletos kabinetas kur yra - Kranto gatvėje, už lėlių vežimo teatro iškart.

Vaiką prirašiau pas gydytoją Aleksakovą Nemuno poliklinikoje - super  thumbup.gif  Tokio konkretumo, išaiškinimo kas vaikui negerai, nebuvau regėjus (ji tik vaikų pediatrė).

Gal kas nors lankotės pas Šinkūnienę (bendra praktika) Nemuno poliklinikoje - kokie atsiliepimai? Noriu dabar jau pati pakeisti šeimos daktarą ir ji man priklausytų  g.gif

Šinkūnienė tai onkologė?Lankiausi pas ją Jakšto poliklinikoje,na griežta,bet teisinga smile.gif šiaip patiko.
o kas vaikų priklauso Dariaus ir Girėno g. iš nemuno poliklinikos?
Atsakyti
Nemokamos paskaitos
,,Gyvenimas mūsų rankose”

Nuo rugsėjo mėnesio visoje Lietuvoje bus skaitomos bioenergitikės-analitikės Nerijos Kondratenko paskaitos. 2009 m. Spalio 15 d. 18 val. Paskaita bus skaitoma Panevėžio kolegijoje (Klaipėdos g. 3) 428 auditorijoje.

Paskaitos tematika:
1.Gyvenimo nesėkmių ir ligų priežastys bei galimybės jų išvengti.
2. Universali minties galia.
3. Destruktyvios mintys, - priežastys ir pasekmės
4. Visatos dėsnių pažinimas ir pritaikymas mūsų gyvenime.
5. Paranormalių reiškinių - būrimų, ekstrasensorikos, astologijos, Reiki metodikos - veikimo principai ir NEIGIAMA įtaka mūsų gyveime.
6. Vaikų susirgimų priežastys.

Kadangi vietų skaičius ribotas, reikalinga išankstinė registracija el. paštu registrascom@gmail.com arba tel. 862059500 (nurodant savo vardą ir miestą, kuriame vyksiančioje paskaitoje dalyvausite).

P.s. Paskaitos metu dalyvaus Gyduolis Vitalijus, kilęs iš Ukrainos padedantis žmonėms pasveikti nuo visų ligų ir negalavimų. Gyduolis Vitalijus - tai žmogus turintis išskirtinę misiją padėti žmonėms. Asmeninėms konsultacijoms pas Gyduolį galima registruotis el. paštu nerijos.konsultacijos@gmail.com arba tel. 868363757 .

Atsakyti
Labas

kazkaip nerandu atsiliepimu apie gyd.Margarita Abramavičienė.
Gal turit kokios patirties is susitikimu su ja?
Atsakyti
QUOTE(linutukas0316 @ 2009 10 10, 00:19)
Šinkūnienė tai onkologė?Lankiausi pas ją Jakšto poliklinikoje,na griežta,bet teisinga smile.gif šiaip patiko.
o kas vaikų priklauso Dariaus ir Girėno g. iš nemuno poliklinikos?

Ne, Jakšto poliklinikoje tai dirba M.Šinkūnienė, o Nemuno Inga Šinkūnienė, čia skirtingi žmonės. Taigi, gal kas nors lankotės pas Ingą Šinkūnienę? Labai reikia. Arba šiaip rekomenduokit ką nors iš šeimos gydytojų, nes noriu pabėgti iš Aukštaičių klinikos ..

doctor.gif
Atsakyti
Moterytes, bukit geros, parasykit savo ispudzius apie Kniaudiskiu klinikos daktare Kriksciuniene. Pataria man registruotis pas ja, nes Panevezy neseniai apsigyvenau. Ar nereikes po kurio laiko ieskotis kitos? Labai nenoreciau.
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie Jaksto gatves LOR, pas ka geriau vesti vaikuti g.gif
Atsakyti
Merginos patarkit kas žinot kur gyd. Petrauskienė priima privačiai ? Ir kokios kainos ?
Atsakyti
QUOTE(alisa4 @ 2009 11 14, 06:09)
Moterytes, bukit geros, parasykit savo ispudzius apie Kniaudiskiu klinikos daktare Kriksciuniene. Pataria man registruotis pas ja, nes Panevezy neseniai apsigyvenau. Ar nereikes po kurio laiko ieskotis kitos? Labai nenoreciau.

siaip nieko, maloni gydytoja thumbup.gif , bet labai skuba antibijotikus rasyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icma: 17 lapkričio 2009 - 06:57
Kas liecia ginekologus,tai as lankausi privaciai pas Zidruna Janusauska.Man jis labai geras gydytojas,ir operacija seniau pas ji turejau ,ir drauge prie jo gimde tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2009 11 17, 04:56)
siaip nieko,  maloni gydytoja  thumbup.gif , bet labai skuba antibijotikus rasyti verysad.gif

Tai tegu israso, neprapuls. Kas gi liepia juos girdyt?
Atsakyti