Panevėžietės, o ginekologai Petrauskai turi savo kliniką ar dirba poliklinikoje?
Gal kas galite jų koordinates parašyti, kur jie dirba, ir kaip pas juos pakliūti, jeigu aš ne panevėžietė?
QUOTE(Laila2000 @ 2009 03 27, 13:04)
Man Kauno g. Prokopjeva patinka. stomatologe
mes taip pat pas ją lankomės
QUOTE(beuodege @ 2009 03 19, 00:17)
Kai as ieskojau dermatologo, tai visi sake - tokio nera. Daug rekomenduojanciu buvo vaziuoti i Birzus pas Variakojiene(jei teisingai parasiau be uzrasu). Buvau - pagelbejo(ne uz dyka).
o man deja variakojiene nepadejo Bet daug kas ja giria.
QUOTE(Rūta-Mėta @ 2009 03 27, 14:26)
Panevėžietės, o ginekologai Petrauskai turi savo kliniką ar dirba poliklinikoje?
Gal kas galite jų koordinates parašyti, kur jie dirba, ir kaip pas juos pakliūti, jeigu aš ne panevėžietė?
Sveikutė, Petrauskas dirba ligoninėj(vedėjas skyriaus)ir Respublikos gtv. šeimos klinikoje echoskopuoja(valdiškai nemokamai, privačiai bent kainavo 40litų), o Petrauskienė dirba Respublikos gtv. klinikoj privačiai. Štai registratūros telefonas 58-32-45(gausi rūpimą info).
QUOTE(karii4 @ 2009 03 31, 21:15)
o man deja variakojiene nepadejo Bet daug kas ja giria.
Taip pat sekmingai daug kas peikia As tai pasiklausius atsiliepimu (ir geru, ir ne) padariau isvada, kad ji visiems taiko taiko ta pati gydyma ir skiria tuos pacius tepalus. Kadangi ligos skirtingos, tai vieniems padeda (jiems gydytoja gera), kitiems nepadeda (jiems bloga). Cia mano nuomonė.
Labai patenkinta savo seimos gydytoja Irena Brogaite (Kniaudiskiu klinika) ir ginekologe Filimanaviciene (teko keleta kartu lankytis, tai ) Siaip nelabai patinka ginekologe Rasa Narbutiene, labai atmestinai apziuri ir mazai domisi problemom (tik nelabai yra is ko rinktis)
QUOTE(Jol7 @ 2009 02 19, 11:53)
Mergaitės, rekomenduokit gera stomatologą Panevėžyje arba bent kokį kabinetą, kur lankėtės ir nenusivylėt
Gyd. G.Raščius. Respublikos 28
QUOTE(vaidem @ 2009 08 19, 10:52)
Sveikos, gal galumėt pasidalinti patyrimu apie endokrinologus? pavyzdziui gyd. Kakariekienę? arba Jonušienę?
Būčiau labai dėkinga
Būčiau labai dėkinga
V. Kakariekienė labai gera gydytoja ir šiaip maloni. Ir nuteikt tinkama linkme moka.
Jonušienės nežinau. Bet kai man reikėjo endokrinologo k-jos, savi medikai rekomendavo būtent Kakariekienę (tik pas ją pakliūt sunku), neradus galimybės lankytis pas ją-Vezbergienę arba Mikelkevičienę.
Is stomatologu rekomenduociau Gileta Kazlauskiene (privatus kabinetas). Labai maloni, kantri, rupestinga, pas ja ir savo mazaja 2,5 metuku vedziau, labai mokejo elgtis , vaikui ispudziai kuo geriausi pasiliko (o dejo net 4 plombytes!)
QUOTE(Dvyniuke @ 2009 08 24, 10:08)
Is stomatologu rekomenduociau Gileta Kazlauskiene (privatus kabinetas). Labai maloni, kantri, rupestinga, pas ja ir savo mazaja 2,5 metuku vedziau, labai mokejo elgtis , vaikui ispudziai kuo geriausi pasiliko (o dejo net 4 plombytes!)
o kur tas kabinetas randasi ir kokios kainos pas ja