Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkite ką dovanoti žmonai ?

Jei nesugalvojate nieko originalaus, siūlyčiau kokiąnors pramogą dviems, ir kartu pabūtumėt ir žmoną nustebintumėt. Geras pramogų pasirinkimas yra vaiduokliai.lt
Atsakyti
Manau dauguma moterų turi savo wishlistu's biggrin.gif o jei neturi, vertėtų pasidaryti biggrin.gif tada vyrams daug galvos skausmo atkrenta lotuliukas.gif metų pradžioje galima tokį sąrašiuką įteikti ir...laukti biggrin.gif jau vyras išrinks kokiai progai kokią dovaną teiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Manes naujas ORIGINALUS papuosalas ar suknele niekados nenuliudys 4u.gif
Atsakyti
Šiaip dauguma moterų nesikuklina pasakyt ko jos nori arba ko jos tikisi, tik kad mes vyrai ne visada tą girdim smile.gif dažnai šiaip bevaikštant po parduotuves pasakytas "ooo kaip gražu" arba "kaip miela" , "kaip įdomu" ir reiškia kad šito daikto moteris nori... smile.gif aišku būtinai tai primena išgirdus prieš gimtadieni klausimą "Ko norėtum dovanų" smile.gif

O šiaip dažniausiai priklauso nuo pačios moters charakterio ir gyvenimo būdo. Netikėtas savaitgalis prie jūros ar šiaip spa centre irgi visai gerai smile.gif
Atsakyti
deimantai- geriausi moterų draugai bigsmile.gif
Atsakyti
Mintis del wish listo teisinga - rekia visus metus klausytis ka kalba.
Bet, kaip sakant, ne visada teisingai gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(andrius650 @ 2009 10 19, 11:33)
Kokia cia smagia dovanele sugalvoti zmonai jubiliejinio gimtadienio progai ?

Visad tiks grazus papuosaliukas smile.gif
Atsakyti
O man MB dovanas dovanojo tik 1-ais gyvenimo kartu metais biggrin.gif Visada sako, kad jam isrinkt dovana yra misija neimanoma doh.gif Nors as, zinoma niekada nesikuklinu pasakyt ko noriu ir menesi pries gimtadieni jau pradedu priminti blush2.gif Bet nepykstu visiskai, niekada nieko man negaili ir nepriekaistauja del nauju pirkiniu, taigi drasiai nusiperku ko man reikia/nereikia ir be progu tongue.gif
Atsakyti
Su dovanom(daiktais) vyras dar nekarto nepataikė biggrin.gif
Geriausia gėlės ir pramogos(masažas, baseinas, koncertas, teatras, nuotykių parkas), kad ir organizavimas kokio restorano. Ir diena užpildyta ir tas jausmas kad tavimi rūpinasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mtdpr @ 2009 10 20, 18:55)
Sau smagią ar žmonai smagią? biggrin.gif
Jei abiems - tai būtų galima užsakyti bungee-jumpingą nuo TV bokšto biggrin.gif
Reikalui esant - ir uošvei galima užsakyti....tiesiog jumpingą nuo TV bokšto biggrin.gif

Jo, tik nepamirškit paprašyt,kad uošvei virvę atrištų kai šoks. lotuliukas.gif
Numirčiau nuo tokios dovanos. Galėtų pats ir šokti.

Renkantis dovaną/pramogą reikia žinoti žmogaus pomėgius. Aš iš savo vyro visada išgirstu svajonę ką nors turėti ir pati dažnai kalbu apie trokštamus daiktus/pramogas/poreikius ir t.t. Tik reikia antrąjai pusei pasistengti IŠGIRSTI. Juoksitės, bet prieš gimtadienį užsiimu vyro treniruotėm lotuliukas.gif : pasakau,kad baiginėjasi kvepalai, tušas, kad būtų smagu nuvykti į spa ir pan. Vyrai labai nemoka klausytis.retas,kuris girdi ką jam sako moteris smile.gif

Taigi dovanų sąrašo iš mūsų Jums tikrai nereikia-klausykit kiekvieno žodžio ir tikrai išsprūs atsakymas į Jums rūpimą klausimą. Asmeniškai aš labai norėčiau į SPA garinę pirtį su burbuline vonia...mmm kaip gerai būna.
Atsakyti
QUOTE(Denimas @ 2014 04 13, 20:13)
Kiek vienai moteriai butu smagu gauti knyga apie ja  thumbup.gif

Man pvz. visiškai ne. Kaip tik kažkas iš to sąrašo "ko niekad nenorėčiau gauti".
Tiesiog... nesakykit, kad "kiekvienai". wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 14 balandžio 2014 - 11:56
man knygos patinka, bet tokia irgi nepatiktu schmoll.gif
Greiciausiai butu zmogus aprasytas bendrom frazem, kurias praktiskai kiekvienam galima pritaikyti arba kaip ir pagal zodiako zenkla apibudintas.
Atsakyti