Manau dauguma moterų turi savo wishlistu's
o jei neturi, vertėtų pasidaryti
tada vyrams daug galvos skausmo atkrenta
metų pradžioje galima tokį sąrašiuką įteikti ir...laukti
jau vyras išrinks kokiai progai kokią dovaną teiks

Manes naujas ORIGINALUS papuosalas ar suknele niekados nenuliudys

Šiaip dauguma moterų nesikuklina pasakyt ko jos nori arba ko jos tikisi, tik kad mes vyrai ne visada tą girdim
dažnai šiaip bevaikštant po parduotuves pasakytas "ooo kaip gražu" arba "kaip miela" , "kaip įdomu" ir reiškia kad šito daikto moteris nori...
aišku būtinai tai primena išgirdus prieš gimtadieni klausimą "Ko norėtum dovanų"
O šiaip dažniausiai priklauso nuo pačios moters charakterio ir gyvenimo būdo. Netikėtas savaitgalis prie jūros ar šiaip spa centre irgi visai gerai

O šiaip dažniausiai priklauso nuo pačios moters charakterio ir gyvenimo būdo. Netikėtas savaitgalis prie jūros ar šiaip spa centre irgi visai gerai

deimantai- geriausi moterų draugai

QUOTE(andrius650 @ 2009 10 19, 11:33)
Kokia cia smagia dovanele sugalvoti zmonai jubiliejinio gimtadienio progai ?
Visad tiks grazus papuosaliukas

O man MB dovanas dovanojo tik 1-ais gyvenimo kartu metais
Visada sako, kad jam isrinkt dovana yra misija neimanoma
Nors as, zinoma niekada nesikuklinu pasakyt ko noriu ir menesi pries gimtadieni jau pradedu priminti
Bet nepykstu visiskai, niekada nieko man negaili ir nepriekaistauja del nauju pirkiniu, taigi drasiai nusiperku ko man reikia/nereikia ir be progu

Su dovanom(daiktais) vyras dar nekarto nepataikė
Geriausia gėlės ir pramogos(masažas, baseinas, koncertas, teatras, nuotykių parkas), kad ir organizavimas kokio restorano. Ir diena užpildyta ir tas jausmas kad tavimi rūpinasi

Geriausia gėlės ir pramogos(masažas, baseinas, koncertas, teatras, nuotykių parkas), kad ir organizavimas kokio restorano. Ir diena užpildyta ir tas jausmas kad tavimi rūpinasi

QUOTE(mtdpr @ 2009 10 20, 18:55)
Sau smagią ar žmonai smagią? 
Jei abiems - tai būtų galima užsakyti bungee-jumpingą nuo TV bokšto
Reikalui esant - ir uošvei galima užsakyti....tiesiog jumpingą nuo TV bokšto

Jei abiems - tai būtų galima užsakyti bungee-jumpingą nuo TV bokšto

Reikalui esant - ir uošvei galima užsakyti....tiesiog jumpingą nuo TV bokšto

Jo, tik nepamirškit paprašyt,kad uošvei virvę atrištų kai šoks.

Numirčiau nuo tokios dovanos. Galėtų pats ir šokti.
Renkantis dovaną/pramogą reikia žinoti žmogaus pomėgius. Aš iš savo vyro visada išgirstu svajonę ką nors turėti ir pati dažnai kalbu apie trokštamus daiktus/pramogas/poreikius ir t.t. Tik reikia antrąjai pusei pasistengti IŠGIRSTI. Juoksitės, bet prieš gimtadienį užsiimu vyro treniruotėm

Taigi dovanų sąrašo iš mūsų Jums tikrai nereikia-klausykit kiekvieno žodžio ir tikrai išsprūs atsakymas į Jums rūpimą klausimą. Asmeniškai aš labai norėčiau į SPA garinę pirtį su burbuline vonia...mmm kaip gerai būna.
QUOTE(Denimas @ 2014 04 13, 20:13)
Man pvz. visiškai ne. Kaip tik kažkas iš to sąrašo "ko niekad nenorėčiau gauti".
Tiesiog... nesakykit, kad "kiekvienai".

man knygos patinka, bet tokia irgi nepatiktu
Greiciausiai butu zmogus aprasytas bendrom frazem, kurias praktiskai kiekvienam galima pritaikyti arba kaip ir pagal zodiako zenkla apibudintas.

Greiciausiai butu zmogus aprasytas bendrom frazem, kurias praktiskai kiekvienam galima pritaikyti arba kaip ir pagal zodiako zenkla apibudintas.