Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį Vilniuje

QUOTE(%ziema% @ 2011 09 05, 14:36)
Sakykite prasom o kuo remiantis ir kur rasti apie tas nuolaidas darzelio mokesciui

Teisės aktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2009 11 24, 11:36)
Labas,
Gal kuri galit pamokyti, kaip už daržą sumokėti internetu?
Darželis - "Žirniukas" Vilniuje.  blush2.gif
Labai ačiū.  4u.gif

Sveikos, aš su labai seniai nagrinėtu klausimu išlendu, bet jis man dabar pasidarė aktualus 4u.gif
pirmas mėnuo kai vaikas lanko darželį, tai kaip suprantat klausimų kyla daug.
vakar man auklėtoja pasakė mokėjimo už darželį tvarką, o aš ir nepaklausiau ar galima mokėt internetu. bet jau išskaičiau čia, kad kaip ir galima, tai noriu paklaust, ką auklėtojai tokiu atveju nešt kaip įrodymą, kad už darželį sumokėta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2011 09 10, 08:50)
Sveikos, aš su labai seniai nagrinėtu klausimu išlendu, bet jis man dabar pasidarė aktualus  4u.gif
vakar man auklėtoja pasakė mokėjimo už darželį tvarką, o aš ir nepaklausiau ar galima mokėt internetu. bet jau išskaičiau čia, kad kaip ir galima, tai noriu paklaust, ką auklėtojai tokiu atveju nešt kaip įrodymą, kad už darželį sumokėta?  4u.gif

Svarbu, kad apmokėsit, o kokiu būdu - nors už jus ir iš užsienio mokėjimo pavedimas ateitų - niekam nesvarbu
Galit atsispausdinti mokėjimo pavedimo kopiją ir nunešti auklėtojai - pavedime būna parašyta "Atlikta"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 10 rugsėjo 2011 - 08:40
QUOTE(pupik @ 2011 09 10, 09:39)
Svarbu, kad apmokėsit, o kokiu būdu - nors už jus ir iš užsienio mokėjimo pavedimas ateitų - niekam nesvarbu
Galit atsispausdinti mokėjimo pavedimo kopiją ir nunešti auklėtojai - pavedime būna parašyta "Atlikta"

Dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Mūsų daržely nereikalauja apmokėjimo kvitų g.gif šiaip buhalterija mato ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2011 09 10, 08:50)
Sveikos, aš su labai seniai nagrinėtu klausimu išlendu, bet jis man dabar pasidarė aktualus  4u.gif
vakar man auklėtoja pasakė mokėjimo už darželį tvarką, o aš ir nepaklausiau ar galima mokėt internetu. bet jau išskaičiau čia, kad kaip ir galima, tai noriu paklaust, ką auklėtojai tokiu atveju nešt kaip įrodymą, kad už darželį sumokėta?  4u.gif

Priklauso nuo darželio vadovybės. Mūsų reikalaudavo bent el. paštu atsiųsti kopiją, kad sumokėta. Arba atnešti kvito kopiją. Dabar nieko nereikalauja. Nebent kyla problemų dėl mokėjimo, tada reikia atnešti dviejų paskutinių mėnesių mokėjimo kvitus.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 09 12, 07:43)
Priklauso nuo darželio vadovybės. Mūsų reikalaudavo bent el. paštu atsiųsti kopiją, kad sumokėta. Arba atnešti kvito kopiją. Dabar nieko nereikalauja. Nebent kyla problemų dėl mokėjimo, tada reikia atnešti dviejų paskutinių mėnesių mokėjimo kvitus.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
laba,
gal man kas padės suskaičiuot... blush2.gif nesusgaudau skaičiuose....... gavau saskaitą už rugpjūtį, kaip suprantu moku už liepos mėn ? Tačiau nesuprantu iš kur gaunama tokia suma... g.gif

Sąskaitos detalizavimas:
Mokėtina suma mėn.pradžiai 195,58
Faktinis lankomumas
6d
Tarifas
7,16
Suma
42,96
Lengvata
-21,48
Viso 21,48
Ugdymo priskaitymas
22d
Tarifas 2,5
Viso
55Lt
Sumokėta 2011. Rugpjūčio mėn -127,68
Kvito suma 144,38

Atsakyti
QUOTE(JBijoux @ 2011 09 15, 19:17)
laba,
gal man kas padės suskaičiuot...  blush2.gif  nesusgaudau skaičiuose....... gavau saskaitą už rugpjūtį, kaip suprantu moku už liepos mėn ? Tačiau nesuprantu iš kur gaunama tokia suma...  g.gif

Sąskaitos detalizavimas:
Mokėtina suma mėn.pradžiai 195,58 Suma, kurią turėjo sumokėti už liepos mėnesį
Faktinis lankomumas
6d Tiek lankėt dienų liepos mėnesį
Tarifas
7,16 Vienos dienos kaina už maistą
Suma
42,96 Suma už 6 lankytas dienas
Lengvata
-21,48 Pritaikyta 50 proc. nuolaida
Viso 21,48 Suma po nuolaidos už maistinimą
Ugdymo priskaitymas
22d Tiek liepos mėnesį darbo dienų
Tarifas 2,5 Vienos dienos kaina už ugdymą
Viso
55Lt Ugdymo suma
Sumokėta 2011. Rugpjūčio mėn -127,68 Tiek sumokėjot praeitą kartą
Kvito suma 144,38

Galutinis skaičiavimas 195,58 (suma, kurią reikėjo mokėti už paskutinį mėnesį) - 127,68 (suma, kuri buvo sumokėta už paskutinį kvitą)+ 21,48 (maitinimo suma su lengvata už 6 d. ) + 55 (ugdymo suma už 22 d. d.) = 144,38
Atsakyti
Rugpjūtį darželį lankėme 8 dienas, kvituke gavome mokėti už 14 dienų blink.gif Kaip realiai išsiaiškinti lankytų dienų skaičių? Rugpjūtį auklėtojos keitėsi kas savaitę, atostogavome dvi savaites Klaipėdoje, prieš rugsėjo pirmą į darželį nėjome...

Ar įmanomas perskaičiavimas, jei įrodysim, kad nelankėm visų dienų? Ar įmanoma įrodyti žodžiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2011 09 16, 11:07)
Rugpjūtį darželį lankėme 8 dienas, kvituke gavome mokėti už 14 dienų  blink.gif Kaip realiai išsiaiškinti lankytų dienų skaičių? Rugpjūtį auklėtojos keitėsi kas savaitę, atostogavome dvi savaites Klaipėdoje, prieš rugsėjo pirmą į darželį nėjome...

Ar įmanomas perskaičiavimas, jei įrodysim, kad nelankėm visų dienų? Ar įmanoma įrodyti žodžiu?  unsure.gif

Pirmiausia aiškinkitės su auklėtoja. Ji turi žymėti lankytas/nelankytas dienas žurnale. Jei atsimenat kokiomis dienomis lankėt darželį, sutikrinkit su auklėtojų turima informacija. Išsiaiškinus tikslų dienų skaičių - auklėtoja turi kreiptis į buhalteriją ir ten pakoreguos sumą. Nes pati susisiekus su buhalterija nelabai ką laimėsit - jos vadovaujasi darželių pateikta informacija. Nebent jos pačios paskaičiavo blogai unsure.gif
Atsakyti
Jaučiu, kad kova bus su vėjo malūnais unsure.gif bandysiu žiūrėti žurnale dienas. Bet kaip teks įrodyti, kad tom dienom buvom/nebuvom? g.gif
Atsakyti