Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį Vilniuje

QUOTE(jura-rura @ 2011 01 28, 14:42)
as i darzeli leidziu tik kelios dienos, galit paaiskint, kaip ir is kur suzinosiu kada ir kiek man reikes moketi? iteiks man saskaita ar atsiuncia el,pastu? aciu uz atsakyma

Jus viduri menesio duos kvituka ir ten bus surasyta kiek jus dienu lanket, kiek uz ugdyma reik moketi ir kiek uz maista ir iki tam tikros dienos turesit sumoketi ( pas mus reik iki 30d sumoketi.)
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2011 01 14, 23:05)
Labutis, gal kas apturejo panasia situacija ir gales pasidalinti patirtimi ax.gif
Mes turim nuolaida darzeliui 50proc, nes tevelis karininkas ir dar plius tevelis dirba slenkanciu grafiku pamainini drarba, ta mes mokam uz ugdyma visas dienas ir tik uz lankytas dienas per puse kainos. Situacija dabar tokia, kad turiu gimdyt greitai ir nevedu vaiko i darzeli nuo sausio pirmos, nes dabar ten daug vaikuciu serganciu ir bijau, kad maniskis nesusirgtu pries gimstant naujam seimos nariui.
Tai klausimas toks kaip man reiktu is tikro moket?
As suprantu,kad pagal grafika atnesta, nors tomis dienomis ir neinam???
Viena aukletoja taip sake, kita kitaip daro- mes nejom, bet pasakem kokia situacija, perspejom, bet kazkodel pradejo L raides zymet, tai nieko nebesuprantu as gi pazymos is gydytojo nepaimsiu atbuline data, o to daryt r neprasiau, ba zodziu...
Ar man reikia moket uz visa men ir nesiskaito tas grafikas kai vaikas neina i darzeli?

Gal kas zinot, parasykit 4u.gif

Mane sudomino ta nuolaida darzeliui 50%... Ar ji priklauso visiems karininku vaikams? blush2.gif Mes dar i darzeli neinam, tik renkuosi info apie tai smile.gif Musu tetis irgi karinikas, tai aktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2011 01 28, 19:00)
Mane sudomino ta nuolaida darzeliui 50%... Ar ji priklauso visiems karininku vaikams? blush2.gif  Mes dar i darzeli neinam, tik renkuosi info apie tai smile.gif Musu tetis irgi karinikas, tai aktualu  smile.gif

Nuolaida priklauso visiems tarnaujantiems, tik reikia atnešti pažymą, kurioje parašyta, kad atlieka tikrąją karinę tarnybą mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, gal zinote, kokia nuolaida taiko darzelyje, jeigu i ji vedami su vaikuciai?
Atsakyti
QUOTE(astule5 @ 2011 03 10, 18:28)
sveiki, gal zinote, kokia nuolaida taiko darzelyje, jeigu i ji vedami su vaikuciai?

Berods 20% maisto mokesčiui g.gif
Atsakyti

Jei lanko 2 vaikai- 20proc, o jei šeimoje 3 ir daugiau vaikų- 50proc.
Atsakyti

Tokia lengvata galioja Vln. Rašot prašymą direktorei ir nuo sekančio mėnesio pritaikys lengvatą.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 20:36)
Jei lanko 2 vaikai- 20proc, o jei šeimoje 3 ir daugiau vaikų- 50proc.

tik papildysiu, jog ta nuolaida negalioja kur į dieną mokam po 2,5lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2011 03 14, 15:14)
tik papildysiu, jog ta nuolaida negalioja kur į dieną mokam po 2,5lt blush2.gif

taip, tos lengvatos galioja tik maistui. Ugdymo mokestis mokamas pilna kaina.
Atsakyti
Sveiki, noriu jusu paklausti, jeigu mano 4-oke dukra dabar atostogaus dvi savaites ir as nevesiu tas dvi savaites maziuko i darzeli tai ar reikes man moketi uz tas nevestas dienas, darzelis Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(***PUZLE*** @ 2011 04 05, 20:36)
Sveiki, noriu jusu paklausti, jeigu mano 4-oke dukra dabar atostogaus dvi savaites ir as nevesiu tas dvi savaites maziuko i darzeli tai ar reikes man moketi uz tas nevestas dienas, darzelis Vilniuje?

Žiemos metu nemokėjau, kai pradinukai turėjo atostogas. Dabar auklėtoja sakė, kad nereiks mokėti, jei savaitę iki Velykų nevesim. Informuokit auklėtojas, kad Jūsų mergaitė atostogaus ne savaitę, o dvi ir už jas turėtumėt nemokėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 04 06, 06:39)
Žiemos metu nemokėjau, kai pradinukai turėjo atostogas. Dabar auklėtoja sakė, kad nereiks mokėti, jei savaitę iki Velykų nevesim. Informuokit auklėtojas, kad Jūsų mergaitė atostogaus ne savaitę, o dvi ir už jas turėtumėt nemokėti  mirksiukas.gif

reikia ne vien informuoti žodžiu, bet dėl šventos ramybės nunešti ir tą patvirtinantį dokumentą iš mokyklos mirksiukas.gif
Atsakyti