Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį Vilniuje

QUOTE(ingrida+2 @ 2011 01 14, 22:05)
Labutis, gal kas apturejo panasia situacija ir gales pasidalinti patirtimi ax.gif
Mes turim nuolaida darzeliui 50proc, nes tevelis karininkas ir dar plius tevelis dirba slenkanciu grafiku pamainini drarba, ta mes mokam uz ugdyma visas dienas ir tik uz lankytas dienas per puse kainos. Situacija dabar tokia, kad turiu gimdyt greitai ir nevedu vaiko i darzeli nuo sausio pirmos, nes dabar ten daug vaikuciu serganciu ir bijau, kad maniskis nesusirgtu pries gimstant naujam seimos nariui.
Tai klausimas toks kaip man reiktu is tikro moket?
As suprantu,kad pagal grafika atnesta, nors tomis dienomis ir neinam???
Viena aukletoja taip sake, kita kitaip daro- mes nejom, bet pasakem kokia situacija, perspejom, bet kazkodel pradejo L raides zymet, tai nieko nebesuprantu as gi pazymos is gydytojo nepaimsiu atbuline data, o to daryt r neprasiau, ba zodziu...
Ar man reikia moket uz visa men ir nesiskaito tas grafikas kai vaikas neina i darzeli?

Gal kas zinot, parasykit 4u.gif

Mokėti turėsit už tas dienas, kurios nepateisintos slenkančiu grafiku ir pažyma apie sirgimą.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 01 15, 13:59)
Mokėti turėsit už tas dienas, kurios nepateisintos slenkančiu grafiku ir pažyma apie sirgimą.

apie nepateisintas dienas del grafiko as supratau, bet pazyma apie sirgima???Cia aukletojos L raides pradejo zymet, bet as jas perspejau, kad ms nelanysim ir kad zymetu mus pagal grafika, o cia aceit mums norejo pagelbet ir pradejo L raides zymet, as klausiu o kam, sako nu tai is gydytojo paimkit pazyma, bet kaip as ja paimsiu ir kam man vaziuot prasyt jos? Va ir iskilo dilema ka dabar daryt? dar tik trys dienos pazymetos L raide tai man susimoket tikriausia ir prasyt kad taipnedarytu. perspejau, kad tip nebezymetu, bet reiks manau pirmadieni vel nueit paziuret kas ten ir kaip, nes ir gruodzio men man dienu daugiau parase, nei grafika nunesiau.
Dar klausimas: iki Vasario pirmos dienos reikia pristatyt pazyma, kadvyras dirba kariuomeneje, kad gauti nuolaida, bet pazyma jauciu gausim vasario pradzioj, nes dirba vienam mieste, o pazymas paimt reikia kitam LT gale tai jei paveluosiu darzelio taisyklese aiskiai parasyta, kad bus skaiiuojama be nuolaidos, gal kas susiduret bus skaiciuojama be nuolaidos tik vasaris ar visas pusmetis, kazi grieztai labai i tai ziuri?
Ir dar ax.gif jei tevelis eis tevystes atostogu tai kaip ta menesi tada? grafiko tai jis kaip ir netures, reiks tikriausia uz visas dienas moket 50 proc taip?
Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2011 01 16, 16:15)
1. apie nepateisintas dienas  del grafiko as supratau, bet pazyma apie sirgima???Cia aukletojos L raides pradejo zymet, bet as jas perspejau, kad ms nelanysim ir kad zymetu mus pagal grafika, o cia aceit mums norejo pagelbet ir pradejo L raides zymet, as klausiu o kam, sako nu tai is gydytojo paimkit pazyma, bet kaip as ja paimsiu ir kam man vaziuot prasyt jos? Va ir iskilo dilema ka dabar daryt? dar tik trys dienos pazymetos L raide tai man susimoket tikriausia ir prasyt kad taipnedarytu. perspejau, kad tip nebezymetu, bet reiks manau pirmadieni vel nueit paziuret kas ten ir kaip, nes ir gruodzio men man dienu daugiau parase, nei grafika nunesiau.
2. Dar klausimas: iki Vasario pirmos dienos reikia pristatyt pazyma, kadvyras dirba kariuomeneje, kad gauti nuolaida, bet pazyma jauciu gausim vasario pradzioj, nes dirba vienam mieste, o pazymas paimt reikia kitam LT gale tai jei paveluosiu darzelio taisyklese aiskiai parasyta, kad bus skaiiuojama be nuolaidos, gal kas susiduret bus skaiciuojama be nuolaidos tik vasaris ar visas pusmetis, kazi grieztai labai i tai ziuri?
3. Ir dar ax.gif jei tevelis eis tevystes atostogu tai kaip ta menesi tada? grafiko tai jis kaip ir netures, reiks tikriausia uz visas dienas moket 50 proc taip?
Dekui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

1. Jei nepristatysit pažymos, pateisinančios L raides, buhalterija paskaičiuos kaip nepateisintas ir reiks sumokėti. Arba gali būti, kad pralįsit (kartais ir taip būna biggrin.gif ).
2. Priklausys nuo darželio vadovybės. Aš rudenį irgi nespėjau pristatyti pažymos, bet panaudojo seną. O naują pristačiau šiek tiek vėliau.
3. Taip, mokėsit 50 proc. už visą mėnesį.
Atsakyti
Upoksnis- aciu labai uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 01 17, 07:44)
3. Taip, mokėsit 50 proc. už visą mėnesį.

o kodėl reiks mokėti 50proc už pateisintą mėnesį? Nuneši pažymą, kad tėtis atostogauja ir skaičiuos tik ugdymo mokestį.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 10:32)
o kodėl reiks mokėti 50proc už pateisintą mėnesį? Nuneši pažymą, kad tėtis atostogauja ir skaičiuos tik ugdymo mokestį.

10. mokestis už vaiko maitinimą nemokamas, jeigu:
10.3.2. tėvų (globėjų) kasmetinių ar nemokamų atostogų, pateikus dokumentą iš darbovietės.
Tėvystės atostogos nesuteikia lengvatos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 01 17, 10:41)
10. mokestis už vaiko maitinimą  nemokamas, jeigu:
10.3.2. tėvų (globėjų) kasmetinių ar nemokamų atostogų, pateikus dokumentą iš darbovietės.
Tėvystės atostogos nesuteikia lengvatos  mirksiukas.gif

aišku. Tikrai nežinojau, kad tėvystės atostogos nepriskiriamos prie normalių atostogų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 14:59)
aišku. Tikrai nežinojau, kad tėvystės atostogos nepriskiriamos prie normalių atostogų  biggrin.gif

Juk tėvystės atostogos suteikiamos tik vaikui auginti ir ne kiekvienais metais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 01 17, 15:14)
Juk tėvystės atostogos suteikiamos tik vaikui auginti ir ne kiekvienais metais  mirksiukas.gif

na taip. Tačiau tų tėčio atostogų mėnuo yra vienas vienintelis, todėl nustebau, kad nepateisina nelankytų dienų.
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2011 01 16, 17:15)
apie nepateisintas dienas  del grafiko as supratau, bet pazyma apie sirgima???Cia aukletojos L raides pradejo zymet, bet as jas perspejau, kad ms nelanysim ir kad zymetu mus pagal grafika, o cia aceit mums norejo pagelbet ir pradejo L raides zymet, as klausiu o kam, sako nu tai is gydytojo paimkit pazyma, bet kaip as ja paimsiu ir kam man vaziuot prasyt jos? Va ir iskilo dilema ka dabar daryt? dar tik trys dienos pazymetos L raide tai man susimoket tikriausia ir prasyt kad taipnedarytu.

Mes be vaiko nuvaziuojam i poliklinika ir pasakom gydytojain nuo kada iki kada pazyma, kad israsytu.israso
Atsakyti
Gal kas žinote iš ko dar susidejo darželio finansavimas 2010 m. be mūsų sumokėtų ugdymo mokesčio, skirtų 2% pajamų mokesčio, ar atskira eilute iš savivaldybės skiriamos lėšos darbuotojų atlyginimams, ūkio reikalams ir kaip visa tai atrodo procentais?
Ir kokiu periodiškumu bus pervedamas nuo š.m. įvesto ikimokyklinio ugdymo krepšelio lėšos - visas iš karto ar dalimis? Ačiū atsakiusiems.
Atsakyti
as i darzeli leidziu tik kelios dienos, galit paaiskint, kaip ir is kur suzinosiu kada ir kiek man reikes moketi? iteiks man saskaita ar atsiuncia el,pastu? aciu uz atsakyma
Atsakyti