Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį Vilniuje

QUOTE(Amelita @ 2010 10 04, 14:47)
Sveikutes, sakykit jei esi pvz. dekrete arba vaiko prieziuros atostogose su mazu vaikeliu, o didesniojo tuo metu kartais nevedi i darzeli, ar uz tas dienas reikia moketi pinigelius uz maitinima?

Deja, reikia mokėti pilną kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 10 04, 14:36)
Man darzelio direktore minejo, kad reikia moket, kad cia joks pasiteisinimas..

O kur man dar uzklaust del tokio dalyko? Gal kas nors is jusu dabar yra tokioje pat padetyje?

Reikes tikrai, tokios atostogos nesiskaito schmoll.gif
skaitosi tik normalios atostogos kai jau dirbate mirksiukas.gif
Zinoma marazmas, bet deja, ir pati kai buvau vaiko prieziuros atostogose uz nevestas dienas vistiek mokedavau doh.gif
Atsakyti
O ar reiks moketi man uz darzeli nelankytas dienas jai atnesiu pazyma kad stoviu darbo birzoje?
Atsakyti
QUOTE(Agniesulka @ 2010 10 11, 10:27)
O ar reiks moketi man uz darzeli nelankytas dienas jai atnesiu pazyma kad stoviu darbo birzoje?

Pas mus darzelyje,tai vis tiek reikia moketi,manau ir kituose tas pts.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 04, 19:42)
Deja, reikia mokėti pilną kainą  4u.gif

QUOTE(pyragaitis @ 2010 10 10, 12:23)
Sveiki,

Ar kas nors yra lankančių šį darželį ne pagal gyvenamą vietą. Gyvename visai kitame rajone, bet norime lankyti šį darželį.... Kažin kaip tada?

QUOTE(Agniesulka @ 2010 10 11, 11:27)

Sveikos mamytes,
tiek mamytem esant su kitu vaikuciu vaiko prieziuros atostogose, tiek stovint darbo birzoje reikia moketi uz darzeli verysad.gif Galioja tik pazyma is gydytojos ir jeigu esate atostogose (susije su darbu).
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Nuo kitos savaites savo maziuka pradesiu pratinti prie darzelio, pirmom dienom aisku vesiu tik po pora valandu, kol vaikas pripras, tai turiu toki klausimuka, kaip reikes moketi uz darzeli, visa kaina ar tik puse kainos? ACIU
Atsakyti
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 10 12, 14:42)
Sveikos mamytes 4u.gif
Nuo kitos savaites savo maziuka pradesiu pratinti prie darzelio, pirmom dienom aisku vesiu tik po pora valandu, kol vaikas pripras, tai turiu toki klausimuka, kaip reikes moketi uz darzeli, visa kaina ar tik puse kainos? ACIU

Jei į darželį ateisit po pusryčių, o išeisit prieš pietus, nereiks mokėti. Tik už ugdymą 2,5 lt (arba 1 lt, jei esat socialiai remtina šeima) mokėsit nuo pirmos lankytos dienos.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 12, 20:59)
Jei į darželį ateisit po pusryčių, o išeisit prieš pietus, nereiks mokėti. Tik už ugdymą 2,5 lt (arba 1 lt, jei esat socialiai remtina šeima) mokėsit nuo pirmos lankytos dienos.

Labai jums dekui, dabar aisku, reiskes kainuos diena 2,5lt nes vesiu tikrai o pusryciu porai valandeliu, tai ar pietu nebus aciuks.gif
Atsakyti
O ar girdėjote, kad nauja tvarka darželiuose gali būti įvesta, atseit, jei 10 dienų be pateisinamos priežasties nelanko, tada braukia iš sąrašų?
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2010 10 14, 10:23)
O ar girdėjote, kad nauja tvarka darželiuose gali būti įvesta, atseit, jei 10 dienų be pateisinamos priežasties nelanko, tada braukia iš sąrašų?

Ne tik šią naujovę nori įvesti verysad.gif Vėluojantiems mokėti už darželį (mėnesį ir ilgiau) toks pat likimas planuojamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 14, 11:15)
Ne tik šią naujovę nori įvesti  verysad.gif  Vėluojantiems mokėti už darželį (mėnesį ir ilgiau) toks pat likimas planuojamas  verysad.gif

O gal žinote, kur tokią tvarką rasti galima? blush2.gif Įdomu panagrinėti...
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2010 10 14, 11:20)
O gal žinote, kur tokią tvarką rasti galima?  blush2.gif Įdomu panagrinėti...

Aš pati susiradau tvarką http://www.vilnius.l...;DocId=30181948
Tai nieko tokio ten kol kas nėra, jei nelanko be pateisinamos priežasties 10 dienų. Jei sumoka iki nustatyto termino, tai problemų nėra. Čia kažkas direktorių savivale kvepia, o savivaldybė neoficialiai pripažįsta, kad pritaria jiems.
Atsakyti