Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį Vilniuje

QUOTE(mitiene @ 2010 09 21, 14:36)
paklausiau siryt aukletojos,tai pasake,kad jokio prasymo nereikia rasyt,tik atnest pazyma is mokyklos,ir kurias dienas mazylis neis i lopseli ,sesutes atostogu metu,tai buhaltere turedama pazyma is mokyklos pati viska susiskaiciuos.Gal skirtinguose darzeliuose kitokia tvarka.Ne kai nesem deklaracija gimus treciam vaikuciui,tai tiek ir uzteko,kad skaiciuotu kaip daugiavaikiai,prasymo nereikejo rasyt rolleyes.gif Norejau paklausti,o pazyma is mokyklos kieno paprasyti?Ar mokytojos ar pas sekretore eit? smile.gif

Daugiavaikėms prašymo ir nereikia rašyti, tik šeimos sudėtį mirksiukas.gif

Matot, auklėtoja vienaip, o buhalterė kitai 4u.gif Juk ne auklėtoja skaičiuoja užmokestį mirksiukas.gif

O pažymos reikia iš sekretorės, su mokyklos rekvizitais, antspaudu ir direktoriaus parašu.
Atsakyti
Sakykit ar teisėta mokėt už darželį ,,į priekį'', t.y. mano vaikas tik savaitę palankęs darželį ( pirmą kartą) gavo kvitą už visą rugsėjį? Mano sūnaus darželyje pvz. spalį gaunu kvitą už rugsėjį...
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 09 22, 09:12)
Sakykit ar teisėta mokėt už darželį ,,į priekį'', t.y. mano vaikas tik savaitę palankęs darželį ( pirmą kartą) gavo kvitą už visą rugsėjį? Mano sūnaus darželyje pvz. spalį gaunu kvitą už rugsėjį...

O kokiam mieste g.gif Vln dar negalėjo už rugsėjį gauti kvitukų, tik už rugpjūtį dalino.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 09 22, 09:16)
O kokiam mieste  g.gif Vln dar negalėjo už rugsėjį gauti kvitukų, tik už rugpjūtį dalino.

Vilniuje...
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 09 22, 08:12)

Manau cia nuo darzelio vidaus politikos priklauso, pas mus Vilniuje darzelyje pernai irgi taip buvo, o paskui pakeite mokejimo tvarka nuo geguzes menesio thumbup.gif kad moketi uz praejusi menesi, nes ziauriai buvo nepatogu su tais mokejimais i prieki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2010 09 22, 21:15)
Manau cia nuo darzelio vidaus politikos priklauso, pas mus Vilniuje darzelyje pernai irgi taip buvo, o paskui pakeite mokejimo tvarka nuo geguzes menesio  thumbup.gif kad moketi uz praejusi menesi, nes ziauriai buvo nepatogu su tais mokejimais i prieki  doh.gif

Mokėjimus už darželį tvarko Vilniaus miesto savivaldybes biudžetinių įstaigų buhalterija. Ir pats darželis negali keisti mokėjimo tvarkos. Mokėjimo tvarka pasikeitė nuo 2010 m. balandžio 9 d. ir yra visiems vienoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 09 23, 07:51)
Mokėjimus už darželį tvarko Vilniaus miesto savivaldybes biudžetinių įstaigų buhalterija. Ir pats darželis negali keisti mokėjimo tvarkos. Mokėjimo tvarka pasikeitė nuo 2010 m. balandžio 9 d. ir yra visiems vienoda  4u.gif

Bet mes mokam į darželio sąskaitą o ne į biudžetinių įstaigų buhalteriją. Kažin kodėl taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 09 23, 10:22)
Bet mes mokam į darželio sąskaitą o ne į biudžetinių įstaigų buhalteriją. Kažin kodėl taip? g.gif

Mokat internetu? Jei internetu, kokį įmokos kodą renkat?
Atsakyti
Dar nemokejau nei karto. Bet lapuke parasyta taip:
Gavejas Vilniaus lopselis- darzelis *********Moketojo kodas - grupes pavadinimas ( pas sunu kvituke gavejas Biudzetine istaiga ,, Biudzetiniu istaigu buhalterine apskaita'' , moketojo kodas- skaiciai)
Lapeli gavau antra rugsejo savaite, parasytas atsiskaitymo laikotarpis 2010.09
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 09 23, 06:51)
Mokėjimus už darželį tvarko Vilniaus miesto savivaldybes biudžetinių įstaigų buhalterija. Ir pats darželis negali keisti mokėjimo tvarkos. Mokėjimo tvarka pasikeitė nuo 2010 m. balandžio 9 d. ir yra visiems vienoda  4u.gif

Na nesiginciju, bet kiek zinau tikrai ne visi darzeliai mokedavo uz menesi i prieki unsure.gif

Ir mes mokame i darzelio saskaita drinks_cheers.gif
karta netycia sumokejau i ta Biudzetine tai kiek turejau popierizmo kol man grazino pinigelius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2010 09 23, 15:55)
Na nesiginciju, bet kiek zinau tikrai ne visi darzeliai mokedavo uz menesi i prieki  unsure.gif

Ir mes mokame i darzelio saskaita  drinks_cheers.gif
karta netycia sumokejau i ta Biudzetine tai kiek turejau popierizmo kol man grazino pinigelius  doh.gif

Yra darželių, kurie turi savas buhalterijas. Todėl kvituose ir nurodoma, kad gavėjas konkretus darželis. Tokiems pavydžiu, nes sumokėti pinigai už ugdymą keliauja į darželį, o ne į bendrą savivaldybės katilą unsure.gif
Atsakyti
Kol kas dar tik mokėjau už rugpjūtį.... biggrin.gif
Atsakyti