QUOTE(spurgius @ 2009 10 20, 09:28)
* Mano situacija tokia: uzrasem maziuka i lopseli, bet dabar esu nestumo ir gimdymo atostogose, tad galiu ji paziureti ir namie. Ar yra kokia galimybe nevesti vaiko i darzeli ir nemoketi?
** Jeigu einam i darzeli tai ten nevalgom nei pusryciu, nei vakarienes, gal galima rasyti koki prasyma, kad nereiketu uz juos moketi?
*** Mes dabar atsikraustem is Klaipedos, tai ten per nestumo ir gimdymo atostogas gali nevesti vaiko 112 dienu ir uz jas nereikia moketi, o jei vaikas nevalgo pusryciu ar vakarienes taipogi isskaiciuoja. O cia man direktore apie tokias galimybes nieko nesake? Tai gal vilniuje tokios nuolaidos netaikomos?
**** Ir dar pradejome lankyti nuo rugsejo, buvom tik 2 dienas, susirgom nuo rugsejo 21 iki spalio 16, o vakar man iteike 298 LT saskaita, ar ne per didele ji?????
** Jeigu einam i darzeli tai ten nevalgom nei pusryciu, nei vakarienes, gal galima rasyti koki prasyma, kad nereiketu uz juos moketi?
*** Mes dabar atsikraustem is Klaipedos, tai ten per nestumo ir gimdymo atostogas gali nevesti vaiko 112 dienu ir uz jas nereikia moketi, o jei vaikas nevalgo pusryciu ar vakarienes taipogi isskaiciuoja. O cia man direktore apie tokias galimybes nieko nesake? Tai gal vilniuje tokios nuolaidos netaikomos?
**** Ir dar pradejome lankyti nuo rugsejo, buvom tik 2 dienas, susirgom nuo rugsejo 21 iki spalio 16, o vakar man iteike 298 LT saskaita, ar ne per didele ji?????
* Tokios galimybės Vln nėra. Jei norit išsaugoti vietą, už ją turit mokėti
** Kažkada taip galima buvo, bet dabar tokios galimybės Taryba nepaliko.
*** Tokios nuolaidos nėra. Keista, kad Klaipėdoje turėjot tokias galimybes nemokėti. Keista, kad leidžia tokiu atveju nemokėti, bet tuo pačiu užkrauna papildomus mokesčius
**** O kada tiksliai pradėjot lankyti, kada pažymas pristatėt. Pagal mane, Jūs pažymą atnešėt tik spalio mėnesį, kai pasveikot, todėl gavot pilną sąskaitą:
22 rugsėjo d.d už maistą x 6,26 + 22 spalio d.d. už maiistą x 6.26 + 22 rugsėjo d.d. už ugdymą x 1 = 297.44 lt.