Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį Vilniuje

O debeto sutarti galima sudaryti, kad pats bankas nuskaiciuotu pinigus automatiskai? Labai patogu butu.
Atsakyti
QUOTE(sinja @ 2010 08 27, 08:48)
O debeto sutarti galima sudaryti, kad pats bankas nuskaiciuotu pinigus automatiskai? Labai patogu butu.

Nemanau g.gif Aišku, kad būtų patogu, bet savivaldybė iki tokio dalyko dar nepriaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 08 27, 09:34)
Nemanau  g.gif Aišku, kad būtų patogu, bet savivaldybė iki tokio dalyko dar nepriaugo  biggrin.gif

o man banke sake galima taip moketi uz darzeli ,bet kazkaip nesusigundziau ,moku internetu pati,
Atsakyti
Koks dabar menesinis mokestis uz darziuka? ax.gif
Atsakyti
2,50 Lt/dieną už ugdymą (įskaitomos visos - lankytos ir nelankytos dienos) + maitinimas (7,16Lt/d darželis; 6,26Lt/d lopšelis) už lankytinas dienas.
Atsakyti
uz ugdyma lopselyje 1 lt
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2010 09 01, 11:31)
uz ugdyma lopselyje 1 lt

Socialiai remtinoms šeimoms mirksiukas.gif O likusiems - po 2,5 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 09 01, 11:43)
Socialiai remtinoms šeimoms  mirksiukas.gif O likusiems - po 2,5 lt  4u.gif

tai kad darzelyje radau parasyta:

100% dienos kaina - 6.26 lt (vaiko maitinimas) + 1 lt (vaiko ugdymas)

bet tikrai, paskaiciau istatyma ir raso, kad 2.5 lt g.gif reiks pasidomet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizardry: 01 rugsėjo 2010 - 11:00
QUOTE(wizardry @ 2010 09 01, 11:55)
tai kad darzelyje radau parasyta:

100% dienos kaina - 6.26 lt (vaiko maitinimas) + 1 lt (vaiko ugdymas)
bet tikrai, paskaiciau istatyma ir raso, kad 2.5 lt  g.gif reiks pasidomet  ax.gif

Gal pamiršo pakeisti g.gif Nes už vasarą paskaičiuota po 2,5 l/dienai, nors darželio nelankėm dėl jame vykstančio remonto mad.gif
Atsakyti
Remontas irgi ugdo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes per vasara nelankem, gavom kvituka 300lt beveik. Tai niekaip man cia 2.5 neiseina g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 09 01, 15:13)
Mes per vasara nelankem, gavom kvituka 300lt beveik. Tai niekaip man cia 2.5 neiseina  g.gif  g.gif

Tikriausiai už gegužės mėnesį nemokėjot g.gif Sudėjus gegužės skolą ir vasaros dienų ugdymą, susidarė tokia suma ax.gif
Atsakyti