Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį Vilniuje

QUOTE(Tomienė @ 2010 04 29, 11:38)
Nebus taip, kad gaunam pilnai už balandį, o paskui atitaiso dar kitą mėnesį?  g.gif nes taip velniava gaunasi  doh.gif

Dabar atitaisymų nebus mirksiukas.gif Mokėsim viską už buvusį mėnesį thumbup.gif Bus mažiau nesusipratimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 29, 07:47)
Jei priklausot socialiai remtinų šeimų grupei (kai vienam asmeniui tenka nedaugiau kaip 350 lt/mėn.), tada ugdymas nepakils.

ar tai vienintelė sąlyga kai lieka 1 lt mokestis ar yra kokių nors dar g.gif noriu tikslaus atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 04 30, 17:24)
ar tai vienintelė sąlyga kai lieka 1 lt mokestis ar yra kokių nors dar g.gif noriu tikslaus atsakymo 4u.gif

Kiek teko skaityti ir girdėti, tai tik socialiai remtinos šeimos.....
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 04 30, 16:24)

Taip mirksiukas.gif

3. Nustatyti 2,5 (dviejų Lt 50 ct) Lt mokestį visoms šeimoms ir 1 (vieno) Lt mokestį socialiai remtinoms šeimoms už kiekvieną mėnesio dieną (išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir švenčių dienas) ikimokyklinio amžiaus vaiko ugdymo reikmėms tenkinti ir darbuotojų darbo apmokėjimui.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 29, 13:20)
Dabar atitaisymų nebus  mirksiukas.gif Mokėsim viską už buvusį mėnesį  thumbup.gif Bus mažiau nesusipratimų  ax.gif

aš sumokejau kovo men už sausi vasari ir kova,tai dabar geguzes men ateis sąskaita už balandį-ar taip supratau g.gif nes nuo nauju metu iki kovo pabaigos kviteliu nebuvo schmoll.gif nesąmones daro ir tiek,buvo mokestis uz praeita mėn ir buvo viskas aišku,darė darė ,keitė keitė,kol vėl grįžo prie seno doh.gif

gal atsiras inicijatorių,kurie imsis veiksmų,kad mokestis ugdymui 2,50vasarą būtų skaičiuojamas tik už lankytas dienas...aš manau kad tai apiplėšimas vidury dienos-5 m. darželyje,tai nesunku paskaičiuot 3 mėn po 20 d.d.-150lt dauginam iš 5 metų išeina 750lt nuo vieno vaiko....tiems kas neįeina į socremtinų sąrašą,nors iki jo trūksta vos vos ,tokie pinigai yra verti milijono,ypač jei vaikas nelanko vasarą nei dienos
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 05 03, 16:59)
gal atsiras inicijatorių,kurie imsis veiksmų,kad mokestis ugdymui 2,50vasarą būtų skaičiuojamas tik už lankytas dienas...aš manau kad tai apiplėšimas vidury dienos-5 m. darželyje,tai nesunku paskaičiuot 3 mėn po 20 d.d.-150lt dauginam iš 5 metų išeina 750lt nuo vieno vaiko....tiems kas neįeina į socremtinų sąrašą,nors iki jo trūksta vos vos ,tokie pinigai yra verti milijono,ypač jei vaikas nelanko vasarą nei dienos

100% sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ale matau kazkaip niekas nesiima nieko, o ir as pati net nzn nuo ko pradeti reiketu doh.gif blush2.gif bet siaip pasirasyciau visom keturiom net drinks_cheers.gif nes pikta tai iki negalejimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 05 03, 17:59)
aš sumokejau kovo men už sausi vasari ir kova,tai dabar geguzes men ateis sąskaita už balandį-ar taip supratau g.gif nes nuo nauju metu iki kovo pabaigos kviteliu nebuvo schmoll.gif nesąmones daro ir tiek,buvo mokestis uz praeita mėn ir buvo viskas aišku,darė darė ,keitė keitė,kol vėl grįžo prie seno doh.gif

Taip, gegužė gausit normalią sąskaitą.

Seniau painesnė buvo sąskaita: ugdymą mokėjom už praeitą mėnesį, maistą - už einamąjį mirksiukas.gif Dabar viskas bus už praėjusį, nebereiks maišytis, jei vaikas sirgs, nereiks atiminėti sirgtų dienų.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 19, 13:50)
Bet sostinėj sakė, kad reiks mokėti  doh.gif Nesvarbu, kad darželis nedirbs dėl remonto ar taupymo sumetimais. O jei vaiką norėsi leisti į kitą darželį ir ten teks mokėti po 2,5  doh.gif Faktiškai, nori nuplėšti dvigubą mokestį  doh.gif

Mano mergina irgi Vilniuj i darzeli eina. Vasara darzelis menesi nedirbs, ir mums jau is anksto pasakyta, kad 2.5 Lt./dienai moket uz ta menesi NEREIKES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 05 04, 11:01)
Mano mergina irgi Vilniuj i darzeli eina. Vasara darzelis menesi nedirbs, ir mums jau is anksto pasakyta, kad 2.5 Lt./dienai moket uz ta menesi NEREIKES  4u.gif

Aš labai tikiuosi, kad nereiks, nes logiškumo - jokio doh.gif Bet kai valdžia savo sprendimus per dieną pakeičia kelis kartus - nesistebėčiau, jei ateitų sąskaita už ugdymą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 05 04, 11:01)
Mano mergina irgi Vilniuj i darzeli eina. Vasara darzelis menesi nedirbs, ir mums jau is anksto pasakyta, kad 2.5 Lt./dienai moket uz ta menesi NEREIKES  4u.gif

tai butu naujiena, nes pernai uz analogiska situacija moketi reikejo.
Atsakyti
kai ivede ta mokesti 50ct jis buvo tik uz lankytas dienas,kodel negalima bent vasara taip palikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 05 04, 15:00)
kai ivede ta mokesti 50ct jis buvo tik uz lankytas dienas,kodel negalima bent vasara taip palikti ax.gif

Taigi ir vasarą vaikai ugdomi hihihi.gif
Atsakyti