Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyrė įsiterpęs vaikas.

QUOTE(Elina @ 2005 10 18, 17:30)
Dienas kada gali lankyti vaiką, prisiteisė pats tėvas. Teismas prievarta nepriteisia "dienų"

Ko dar tavoji dukra nekenčia? Parašei, kad ne tik vaiko

Ji nekencia savo likimo.
Atsakyti
QUOTE(lukrecijaaa @ 2005 10 18, 17:07)
Gal ji butu atsiradusi ,kai jis butu pasakes pacia pirma diena,o dabar tiek lauke,o  juo labiau kai jis nurunge ja nuo kito jaunuolio.

O gal vaikinas negalėjo iškart pasakyti apie vaiką? Neišdrįso, nenorėjo jos prarasti dar nė neturėdamas, bijojo ar pan. Tai ne priežastis slėpti, aš tik noriu pasakyti, kad nebūtinai iš blogos valios jis nepasakė tiesos
Atsakyti
QUOTE(lukrecijaaa @ 2005 10 18, 13:32)

Gyvenime visko pasitaiko. Mes, motinos, visada linkime savo vaikams paties geriausio, gelbėjame kai reikia ir nereikia. Suaugusi dukra pasiguodė savo nesėkme ir manau jai reikia ne gyvenimo recepto, o būti mamos išgirstai. Matau, kad jūsų ryšys gana artimas, antraip su mama nesidalintų savo bėdomis. Patarti? Vargu ar verta patarinėti, siūlau geriau padėti atsigauti išklausant, paglobojant. Tegul dukra žino, kad čia, pas mamą visada ras atjautą ir supratimą, o kaip jai rasti vyrą, jai pasakys jos pačios širdis.
Kai buvau jauna savo mamai tempiau visus kavalierius sprendimui- geras ar ne. Tikėjau ja ir ištekėjau už to kurį ji pagyrė. Ne viskas eina kaip pasakoje, bet suprantu kad buityje kylančių smulkių nesklandumų neišvegs niekas. Gal ir jūsų dukrai prieš leidžiantis į naujus santykius verta supažindinti ir mamą su išrinktuoju anksčiau nei bus sudaužyta širdis.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 10 18, 18:35)
Gyvenime visko pasitaiko. Mes, motinos, visada linkime savo vaikams paties geriausio, gelbėjame kai reikia ir nereikia. Suaugusi dukra pasiguodė savo nesėkme ir manau jai reikia ne gyvenimo recepto, o būti mamos išgirstai. Matau, kad jūsų ryšys gana artimas, antraip su mama nesidalintų savo bėdomis. Patarti? Vargu ar verta patarinėti, siūlau geriau padėti atsigauti išklausant, paglobojant. Tegul dukra žino, kad čia, pas mamą visada ras atjautą ir supratimą, o kaip jai rasti vyrą, jai pasakys jos pačios širdis.
Kai buvau jauna savo mamai tempiau visus kavalierius sprendimui- geras ar ne. Tikėjau ja ir ištekėjau už to kurį ji pagyrė. Ne viskas eina kaip pasakoje, bet suprantu kad buityje kylančių smulkių nesklandumų neišvegs niekas. Gal ir jūsų dukrai prieš leidžiantis į naujus santykius verta supažindinti ir mamą su išrinktuoju anksčiau nei bus sudaužyta širdis.

Aciu jums uz nuosirduma.Tikrai sudetinga situacija.O priimti man, kaip mamai teisinga patarima be galo sunku.Ji mane ir supazindino pries du menesius su tuo jaunuoliu.Taciau mano sirdis kaip nujausdama pasake ,kad jis ne jaiskirtas.Mano veido israiska viska pasake,net nereikejo jokiu zodziu.Visgi tikiu posakiu,kad mamos sirdis viska jaucia.
Atsakyti
Lukrecijaaa, Elina sako gryn teisybę. Na nenugyvensi tu gyvenimo už savo dukrą, nepalengvinsi jai to gyvenimėlio ir nesurasi pasakų princo, nesurasi, kad ir kaip būtų graudu. Kalbi apie kažkokį patarimą, kurį reikia priimt? kartais netyčia ne sprendimą, norėjai pasakyt? smile.gif Kokį? Ne tave draugas apgavo. Jai reikia priimt sprendimą, o ne tau... Tau nusiramint reikia ir guost, kai prašo. Po teisybei, jeigu labai baisiai reaguosi, tai dukra gali ir guostis nustot... Sunku suprast, kad vaikų gyvenimas nebus rožėm klotas - o kita vertus, gal jai taip bus geriau? Gal suras kitą. Kas nugyvena be jokio rūpestėlio? doh.gif

Patarimas šitoj vietoj gali būt vienas - palauk. Palauk, ir nustos skaudėt. Palauk, susirasi kitą. Palauk, atsipalaiduok, negalvok. O ką tu jai kitais kartais patardavai?Ne tą patį?

Ir ne vaikas išskyrė, o vyro melavimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 spalio 2005 - 18:44
QUOTE(taiptaip @ 2005 10 18, 16:45)
Na jei nemyli vaiko, tai gal tegul susiranda kitą vaikiną, kuris jo neturės ir galės sau laimingai gyventi ir gimdyti savo ir jo vaikus.Juk ne kiekvina moteris myli svetimus vaikus ir nieko čia nepadarysi.Jiems ko gero nepakeliui.

Susirasti kita vaikina tai neiseitis sia minute.Jai sunku begalo siuo metu ir savo nuoskaudos negaletu pasisakyti savo naujajam draugui,nes gali nesuprasti.Ji iesko savyje padarytu klaidu,kodel jis nepasake to iskarto,kol nebuvo isimylejusi.Juk minejau,kad jis tendencingai sieke jos.Kai ja pasieke,palaike ir po to isteske visa teisybe.As manu tai labai savanaudiska.Gal ir klystu,nes savus labai sunku teisti.
Atsakyti
QUOTE(lukrecijaaa @ 2005 10 18, 19:56)
Ji iesko savyje padarytu klaidu,kodel jis nepasake to iskarto,kol nebuvo isimylejusi.Juk minejau,kad jis tendencingai sieke jos.

Kažkaip labai jau savotiškai ir mama, ir dukra supranta meilės sąvoką...Tai irgi nemaža problema.Suprantamas noras skaistumo, rūtų vainikėlio ir tikros pirmos nakties, bet į viską reikėtų išmokti žiūrėti realiau 4u.gif
Atsakyti
Nu kiaulė tas vaikinas, kad melavo, sutinku. Tai ką? Nu eilinis nedidelis nusivylimas ir viskas. Gi ne pirmas jis jai ir ne paskutinis, nedramatizuokit padėties be reikalo... Ir džiaukitės, kad vienas vaikas, o ne keturi, ir džiaukitės, kad sužinojo dabar, o ne kai pati antro lauktųsi...

O pats vyras, beje, gal ir neblogas tėvas net, jei išsikovojo teisę, kad vaikas būtų pas jį smile.gif
Atsakyti
Nemaišykit sąvokų. Vaikinas ne melavo, o tiesiog kai ko apie save nepasakė. Tai yra gyvenimo pamoka jam. Nuo šiol jis pradėdamas santykius savo naujajai draugei visuomet pasakys apie iširusią šeimą ir vaiką.

Nes ir aš tą patį dariau. Draugės buvo patarusios niekada iš karto naujam vaikinui neprisipažinti, kad turiu vaiką. Tipo geriau palaukti, kol įsimylės ir bla bla bla. Nu ir buvo kartą toks, kuris įsimylėjo. Bet kai sužinojo apie vaiką, meilė praėjo akimirksniu. Nežinau, ar jis tada kentėjo, bet aš dvigubai.

Nuo tada visiems pasakau apie savo vaikus
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 10 19, 09:08)
Nu kiaulė tas vaikinas, kad melavo, sutinku. Tai ką? Nu eilinis nedidelis nusivylimas ir viskas. Gi ne pirmas jis jai ir ne paskutinis, nedramatizuokit padėties be reikalo... Ir džiaukitės, kad vienas vaikas, o ne keturi, ir džiaukitės, kad sužinojo dabar, o ne kai pati antro lauktųsi...

O pats vyras, beje, gal ir neblogas tėvas net, jei išsikovojo teisę, kad vaikas būtų pas jį smile.gif

Yra ir dar kazkas parase panasiai,kad nereikia dramatizuoti situacijos.kas butu, jei suzinotume,kad serga AIDS,kad narkomanas,ar net ,kad 4 vaikus turi,vietoj vieno.Sutinku su visais pavyzdziais,taciau tada rasyciau vietoj sio nusivylimo sias isvardytas blogybes ir prasyciau patarimo tuo atveju.O dabar situacija siuo metu yra tokia ir nekitokia ir mums ji labai nemaloni,bet netragiska.
O kas liecia ta jaunuoli tai as dziaugiuosi,kad jis nepaliko tos mergytes likimo valiai,kad jis padeda materialiai ir ja labai myli.Ir tesuranda jis zmogu,kuris priims ji su dukryte,nes tikrai meilei tai nevisom kliutis.
Atsakyti
Panašu, kad mamytė nori nugyventi gyvenimą už dukrą. Turbūt dukra pas jus vienturtė? Jei ją auginate šiltnamio sąlygomis. Labai keistas man šis ryšys-mama viską iki smulkmenų gali pasakyti ką dukra jaučia, ko ji nekenčia, o ką ji myli, galima paklausti. Na nėra jau jūsų dukra tokia vargšė. Ir kas čia tokio, kad pasakė, kad jis turi vaiką, juk nepasakė, kad jis serga pvz. AIDS po pusmečio. Neišlaikysit jūs savo dukrelės visą gyvenimą šiltnamyje, laikas nukirpti bambagyslę.
Na nežinau man tai jūsų situacijoje kažkas sukelia gailestį tik nežinau jūs ar jūsų dukra.

P.S. kažkas jau parašė anksčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silver 27: 19 spalio 2005 - 08:55
Lai pabando durkrelė save pastatyti į jo vietą. Ar ji gali būti apdrausta nuo tokio pat likimo? Ne. Reikia džiaugtis tokiu vyru ir jį saugot, nes jei jis rūpinasi vaiku po skyrybų, tai rodo jo atsakingumą prieš patį save. Gal ir ji liks viena su vaikeliu. Ar norėtųsi jai, kad bet kuris įsimylėjęs pilietis nutrauktų santykius vien dėlto, kad ji turi vaiką ir dar pradėtų jo nekęsti vos sužinoję apie jo buvimą?
Panašu, kad tai išpaikinta mergiotė, auginta šiltnamyje ir nesusipažinus su pasauliu. O gal ji apskritai nežino, kad žmonės tuokiasi ir skiriasi, nepaisant, kad vaikų yra?
Atsakyti