sveiki,jei kalbat apie maista ,tai mano dukrytei ten nelabai patinka,o idomiausiai ,kad viena diena ji labai veme,o kita diena viduriavo,gyd, sake apsinuodijo maistu,tik nenoriu kaltinti mokyklos,bet is kitos puses namuose mes pietus ,vakariene valgom kartu ir mazasis sunelis.Bet mums nieko,tik ji viena apsinuodijo,tai nusprendem ,kad greiciausiai mokykloj maistas nekoks! Daugiau ten nebeuzsakinesim pietu.
QUOTE(inga4ka @ 2010 11 13, 20:26)
sveiki,jei kalbat apie maista ,tai mano dukrytei ten nelabai patinka,o idomiausiai ,kad viena diena ji labai veme,o kita diena viduriavo,gyd, sake apsinuodijo maistu,tik nenoriu kaltinti mokyklos,bet is kitos puses namuose mes pietus ,vakariene valgom kartu ir mazasis sunelis.Bet mums nieko,tik ji viena apsinuodijo,tai nusprendem ,kad greiciausiai mokykloj maistas nekoks! Daugiau ten nebeuzsakinesim pietu.
visu 100% galiu patikinti, kad maistas ten labaaai prastas. Maniškė ten labai išrankiai valgo, tai apsinuodijimų paskutiniu metu nebuvo.
Pamenu kai aš buvau nėščia, tai vyras irgi buvo apsinuodijęs maistu, o aš ne , jis kitur nieko nevalgė, tik namuose... Čia skrandukas gal sureagavo taip, gal indai nešvarūs galėjo papulti...
Rugsėjį būsim pirmokės Gilijoj Nežinau tik kokią mokytoją rinktis...
Gal ketvirtokų mamytės galėtų patarti..
QUOTE(clasica @ 2011 03 19, 20:40)
Rugsėjį būsim pirmokės Gilijoj Nežinau tik kokią mokytoją rinktis...
Mes baiginėjam jau 4 mokama klasę ( labai patenkinti šią rinkliava, surenka pinigėlius ir jokio vargo, kur reikia ten juos ir mokytoja naudoja), galėčiau parekomenduoti mokytoja Dalią Ruškienė, mums labai patiko mokytis pas šią mokytoją
Dalia Ruskiene -tikra mokytoja is prigimties,kiek svelni, tiek ir griesta....Turi patirties , kaip elgtis su vaikuciais REKOMENDUOJU
QUOTE(Linaldina @ 2011 05 11, 21:36)
Dalia Ruskiene -tikra mokytoja is prigimties,kiek svelni, tiek ir griesta....Turi patirties , kaip elgtis su vaikuciais REKOMENDUOJU
Pas mokytoja Ruskiene jau seniai klase suformuota. Gal kas zino ka nors apie mokytoja Zenaida Gestautiene?
QUOTE(Marija79 @ 2011 05 12, 13:31)
Pas mokytoja Ruskiene jau seniai klase suformuota. Gal kas zino ka nors apie mokytoja Zenaida Gestautiene?
O pas Rita Domarkienę gal vietų dar yra,irgi gera mokytoja
QUOTE(sara74 @ 2011 05 12, 17:17)
O pas Rita Domarkienę gal vietų dar yra,irgi gera mokytoja
pas Domarkiene taip pat klase pilna. Kas ka galit pasakyti apie Gestautiene?
Parduodu Gilijos mokyklos uniformą mergaitei, mums jau nebereikės
Parduodu Gilijos mokyklos uniformą mergaitei,mergaitės ugiui 146-158 mums jau nebereikės
Sakykit kaip mokytoja Jankauskiene?
Parduodu Gilijos pradinės mokyklos uniformą (liemenę), naujasnės medžiagos (pernai siūta), puikios būklės, 140 ir didesniam berniukui.