Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda- Gilijos pradinė mokykla

sveiki,jei kalbat apie maista ,tai mano dukrytei ten nelabai patinka,o idomiausiai ,kad viena diena ji labai veme,o kita diena viduriavo,gyd, sake apsinuodijo maistu,tik nenoriu kaltinti mokyklos,bet is kitos puses namuose mes pietus ,vakariene valgom kartu ir mazasis sunelis.Bet mums nieko,tik ji viena apsinuodijo,tai nusprendem ,kad greiciausiai mokykloj maistas nekoks! Daugiau ten nebeuzsakinesim pietu.
Atsakyti
QUOTE(inga4ka @ 2010 11 13, 20:26)
sveiki,jei kalbat apie maista ,tai mano dukrytei ten nelabai patinka,o idomiausiai ,kad viena diena ji labai veme,o kita diena viduriavo,gyd, sake apsinuodijo maistu,tik nenoriu kaltinti mokyklos,bet is kitos puses namuose mes pietus ,vakariene valgom kartu ir mazasis sunelis.Bet mums nieko,tik ji viena apsinuodijo,tai nusprendem ,kad greiciausiai mokykloj maistas nekoks! Daugiau ten nebeuzsakinesim pietu.

visu 100% galiu patikinti, kad maistas ten labaaai prastas. Maniškė ten labai išrankiai valgo, tai apsinuodijimų paskutiniu metu nebuvo.
Pamenu kai aš buvau nėščia, tai vyras irgi buvo apsinuodijęs maistu, o aš ne g.gif , jis kitur nieko nevalgė, tik namuose... Čia skrandukas gal sureagavo taip, gal indai nešvarūs galėjo papulti...
Atsakyti
Rugsėjį būsim pirmokės Gilijoj ax.gif Nežinau tik kokią mokytoją rinktis... ax.gif
Gal ketvirtokų mamytės galėtų patarti..
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2011 03 19, 20:40)
Rugsėjį būsim pirmokės Gilijoj  ax.gif  Nežinau tik kokią mokytoją rinktis... ax.gif
Gal ketvirtokų mamytės galėtų patarti..

Mes baiginėjam jau 4 mokama klasę ( labai patenkinti šią rinkliava, surenka pinigėlius ir jokio vargo, kur reikia ten juos ir mokytoja naudoja), galėčiau parekomenduoti mokytoja Dalią Ruškienė, mums labai patiko mokytis pas šią mokytoją 4u.gif
Atsakyti
Dalia Ruskiene -tikra mokytoja is prigimties,kiek svelni, tiek ir griesta....Turi patirties , kaip elgtis su vaikuciais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif REKOMENDUOJU
Atsakyti
QUOTE(Linaldina @ 2011 05 11, 21:36)
Dalia Ruskiene -tikra mokytoja is prigimties,kiek svelni, tiek  ir griesta....Turi patirties , kaip elgtis su vaikuciais thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  REKOMENDUOJU

Pas mokytoja Ruskiene jau seniai klase suformuota. Gal kas zino ka nors apie mokytoja Zenaida Gestautiene?
Atsakyti
QUOTE(Marija79 @ 2011 05 12, 13:31)
Pas mokytoja Ruskiene jau seniai klase suformuota. Gal kas zino ka nors apie mokytoja Zenaida Gestautiene?

O pas Rita Domarkienę gal vietų dar yra,irgi gera mokytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sara74 @ 2011 05 12, 17:17)
O pas Rita Domarkienę gal vietų dar yra,irgi gera mokytoja  4u.gif

pas Domarkiene taip pat klase pilna. Kas ka galit pasakyti apie Gestautiene?
Atsakyti
Parduodu Gilijos mokyklos uniformą mergaitei, mums jau nebereikės smile.gif
Atsakyti

Parduodu Gilijos mokyklos uniformą mergaitei,mergaitės ugiui 146-158 mums jau nebereikės smile.gif
Atsakyti
Sakykit kaip mokytoja Jankauskiene? 4u.gif
Atsakyti
Parduodu Gilijos pradinės mokyklos uniformą (liemenę), naujasnės medžiagos (pernai siūta), puikios būklės, 140 ir didesniam berniukui.
Atsakyti