ir mes norėtume žinot ...apie mokytoją
Na jau tikrai- nepagailiekite savo geros mokytojos mums!!!! PASIDALINKIME Mes irgi ruosiames pirmajai klasei... O ,,Gilijoj'' tiek daug klasiu,kad net nezinau kuria pasirinkt... Norisi ,zinoma, geriausia...
QUOTE(Linaldina @ 2010 01 09, 19:55)
Na jau tikrai- nepagailiekite savo geros mokytojos mums!!!! PASIDALINKIME Mes irgi ruosiames pirmajai klasei... O ,,Gilijoj'' tiek daug klasiu,kad net nezinau kuria pasirinkt... Norisi ,zinoma, geriausia...
Mes jau uzsirasem i sia mokykla ,ir mums rekomendavo Virginija Jonaviciene , sake puiki mokytoja
QUOTE(bambuziuke @ 2010 01 26, 14:07)
Mes jau uzsirasem i sia mokykla ,ir mums rekomendavo Virginija Jonaviciene , sake puiki mokytoja
Na va, pas sia mokytoja mes jau pavelavome...Uzsiraseme pas Aida Pajur ,taipogi i ,,gera pradzia''
QUOTE(bambuziuke @ 2010 01 26, 13:07)
nuostabi pedagoge,profesionali,atidi ,ramaus budo. Jei nutaret vest i Gilija..tai si mokytoja -labai geras pasirinkimas .
Sveikos,
mano 2 mergaitės eina į šią mokyklą, tačiau nemanau, kad ta "geros pradžios" yra kuo nors pranašesnė, ten yra renkami didesni pinigėliai (anksčiau 25 lt, dabar gal jau vėl daugiau), jie nebent daugiau keliauja, be abejo klasėje yra daugiau priemonių, nes gi pinigėlių irgi pakankamai. O šiaip dėl pačio mokymo, tai kažin ar kas geriau. Mano dukros ir šiaip lanko daug būrelių, tai tos išvykos nebūtinos, nebebūtų tam ir laiko...
mano 2 mergaitės eina į šią mokyklą, tačiau nemanau, kad ta "geros pradžios" yra kuo nors pranašesnė, ten yra renkami didesni pinigėliai (anksčiau 25 lt, dabar gal jau vėl daugiau), jie nebent daugiau keliauja, be abejo klasėje yra daugiau priemonių, nes gi pinigėlių irgi pakankamai. O šiaip dėl pačio mokymo, tai kažin ar kas geriau. Mano dukros ir šiaip lanko daug būrelių, tai tos išvykos nebūtinos, nebebūtų tam ir laiko...
mes einame į "geros pradžios" klasę. Rekomendavo, kai užsirašinėjau, o pati apie ją neturėjau nuomonės nei už, nei prieš.... O ir dabar negaliu nieko pasakyti, nes neturiu su kuo lyginti.
Ten renka pinigėlius - po 25 lt. mėn. Tačiau, kaip pakomentavo mokytoja, kitose klasėse taip pat renka, bet konkretiems dalykams, kai reikia. Atskirai daugiau nedėjom nė lito (tik kalėdoms ir atskirai pratyboms, bei klasės atnaujinimui mokslo metų pradž.), o iš tų pinigų aprūpino bendromis priemonėmis - dažai, sp. popierius, plastilinas, popierius piešimui, kopijavimui, sąsiuviniai, magnetofonas, dovanėlės gimtadieniams ir t.t. , bei eina į spektaklius ir eskursijas. Visas pinigų panaudojimas surašomas knygoje ir klijuojami čekiukai.
Šiaip mokykla esu patenkinta, nieko blogo negaliu pasakyti.
Ten renka pinigėlius - po 25 lt. mėn. Tačiau, kaip pakomentavo mokytoja, kitose klasėse taip pat renka, bet konkretiems dalykams, kai reikia. Atskirai daugiau nedėjom nė lito (tik kalėdoms ir atskirai pratyboms, bei klasės atnaujinimui mokslo metų pradž.), o iš tų pinigų aprūpino bendromis priemonėmis - dažai, sp. popierius, plastilinas, popierius piešimui, kopijavimui, sąsiuviniai, magnetofonas, dovanėlės gimtadieniams ir t.t. , bei eina į spektaklius ir eskursijas. Visas pinigų panaudojimas surašomas knygoje ir klijuojami čekiukai.
Šiaip mokykla esu patenkinta, nieko blogo negaliu pasakyti.
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 02 12, 19:08)
Sveikos,
O mes patenknti "Geros pradžios " sistema. Pirmiausiai tai klasėje yra visos reikiamos priemonės,taip pat vaikai dažnai keliauja ,daug sužino,pamato ..Jokių kitų rinkliavų ir nėra .
O išvykos vyksta pamokų metu,tad ir į būrelius spėsit,ir pamokas padaryti.
O mokymo kokybė priklauso nuo pedagogės ..šiuo atžvilgiu mūsų labai profesionali
QUOTE(ina @ 2009 11 10, 16:41)
nemokami , bent jau kolkas
sveiki, mano sūnus lanko Gilijos mokyklos 3 klasę, mokykla puiki, pedagogai geri ir rūpestingi, būrelių daug, dauguma nemokami, yra ir mokamų badmintonas, šokiai...Tvarka mokykloje pakankamai griežta, man tai patinka, reikalavimai vaikų mokslams tikrai ne menki...kartais, lyginant su kitomis mokyklomes, net labai labai didesni, tad lygis drįsčiau teigti, kad aukštas...Esame patenkinti labai...
QUOTE(bambuziuke @ 2010 05 11, 09:05)
O gal kuri zinot ,kur galima isigyti medziagos uniformai ? Nes pirkt uz 60 lt ta sarafana , nu neapsimoka ,pasisiuciau pati .Buciau dekinga jei kuri pasidalintu turimomis ziniomis
Mes dar turim sarafaną, galėtumėm perleisti už simbolinę kainą
QUOTE(Juračiuks @ 2010 05 11, 14:14)
Mes dar turim sarafaną, galėtumėm perleisti už simbolinę kainą
Butu labai puiku , o kur jus galima butu rasti? Gal jus man parasykite savo telefono numeri as jums paskambinciau ir sutartume kada galeciau ji paimti