laba diena, gal turite informacijos apie mokytojas pradinukų, kurios kitąmet turės trečiokus? Noriu savo sūnų perkelti į šią mokyklą. Būtų gerai, kad patektų pas griežtą, bet vaikus mylinčią ir mokančią mylėti mokytoją.
QUOTE(kretaa @ 2014 03 10, 11:01)
laba diena, gal turite informacijos apie mokytojas pradinukų, kurios kitąmet turės trečiokus? Noriu savo sūnų perkelti į šią mokyklą. Būtų gerai, kad patektų pas griežtą, bet vaikus mylinčią ir mokančią mylėti mokytoją.
jau esu rašiusi apie mokytoją Giedrę Varanavičienę, ji būtent tokia ir yra. Mano paskaičiavimu 2015 metų rugsėjy ji turės trečiokus.
Sveikos merginos
Kokios mokytojos siais metais turi ketvirtokus?
Kokios mokytojos siais metais turi ketvirtokus?
Sveikos mamukai,ruosiames ir mes nuo 2015 keliaut i mokyklele,sakykit kokios mokytojos turi ketvirtokus? Gal ka parekomenduotumete?
QUOTE(sandriux3x @ 2015 01 14, 15:13)
sveiki, kas turejote mokytoja Eugenija Jankauskiene? ar gera mokytoja?
Jūs turėtumėte įvardinti, kas Jums yra gera mokytoja? Ar ta kuri griežta ir stipriai paruošia vaikus, ar ta kuri yra švelni ir moka su vaikasi bendrauti, juos sudominti, ar dar kažkokia. Kiekvienas turime savo įsivaizdavima, kas mums yra gera mokytoja
QUOTE(kretaa @ 2014 03 10, 12:01)
Mano dukra mokosi 2A klasėje, mokytoja Aldona ir lietuvių mokytoja/pavaduotoja Danguolė. Labai džiaugiuosi mokytojomis, auklėtoja/mokytoja Aldona ir griežta ir tuo pačiu labai gerai, vaikų neskirsto, turi tikrai daug patirties.
Kokios mokytojos šiais metais turi ketvirtokus ir priims pirmokus? Gal galite parekomenduoti pas kurias geriau ?
Labas, mamos, mane taip pat domina, kokios mokytojos šiemet turi ketvirtokus, o kitais turės pirmokus (domina geros pradžios klasės). Ačiū
Sveiki, mes irgi eisim nuo rugsėjo i Gilija, planuojame rinktis mokytoja Kristina Puziene. Gal kas turi kokiu atsiliepimu?