Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda- Gilijos pradinė mokykla

Komentarai iš kito forumo:

"Mano dukra kaip tik baigia siais metais 4 klase pas Daiva Lukauskiene. Puiki mokytoja. Tikrai esam patenkinti, tiek vaikas, tiek mes. Mokytoja gana griezta, bet teisinga"

"Rasuole mokytoja yra atsakinga ir griezta, manau geras pasirinkimas"

"Mokytojos Rasuoles nepazystu, bet mokytoja Daiva irgi butu labai geras pasirinkimas"
Atsakyti
QUOTE(Ingushkele @ 2014 01 09, 16:54)
Komentarai iš kito forumo:

"Mano dukra kaip tik baigia siais metais 4 klase pas Daiva Lukauskiene. Puiki mokytoja. Tikrai esam patenkinti, tiek vaikas, tiek mes. Mokytoja gana griezta, bet teisinga"

"Rasuole mokytoja yra atsakinga ir griezta, manau geras pasirinkimas"

"Mokytojos Rasuoles nepazystu, bet mokytoja Daiva irgi butu labai geras pasirinkimas"

Aciu uz komentara.Na,tikekimes neisgasdins per daug vaiku savo grieztumu...
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2014 01 11, 19:56)
Aciu uz komentara.Na,tikekimes neisgasdins per daug vaiku savo grieztumu...

Aš tą patį pagalvojau..maniškis labai jautrus, tuoj ašarot pradeda nuo griežtesnio žodžio.... Niekur nedingsim, kažkaip teks susidorot ir su tuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushkele @ 2014 01 11, 23:08)
Aš tą patį pagalvojau..maniškis labai jautrus, tuoj ašarot pradeda nuo griežtesnio žodžio.... Niekur nedingsim, kažkaip teks susidorot ir su tuo smile.gif

Siand.susitiksime darzelyje su Rasuole Dauksiene,tai gal us aiskiau.Jei patiks,tai perrasysiu pas ja vaika.
Atsakyti
Super smile.gif Pasidalinkite po to įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushkele @ 2014 01 16, 09:51)
Super smile.gif Pasidalinkite po to įspūdžiais smile.gif

Gerai,gal ir i viena klase musu maziai eis.Msniskis irgi jautrus be galo,tai baisiai bijom per grieztos mokytojos.Susitikimas 17 val.,po to parasysiu.
Atsakyti
Grizau is susitikimo su Rasuole Dauksiene.Sunku pasakyt po pirmo karto,bet pasirode silta,bendraujanti mokytoja.Jei butu tik toks grieztumas,tai sakyciau nieko baisaus.Ji pati kalbejo,kad grieztos buna,kai reikalauja,kad turetu visas priemones atsinese ir namu darbai padaryti.Manau nepergyvenkit,tikrai ne Hitleris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2014 01 16, 19:13)
Grizau is susitikimo su Rasuole Dauksiene.Sunku pasakyt po pirmo karto,bet pasirode silta,bendraujanti mokytoja.Jei butu tik toks grieztumas,tai sakyciau nieko baisaus.Ji pati kalbejo,kad grieztos buna,kai reikalauja,kad turetu visas priemones atsinese ir namu darbai padaryti.Manau nepergyvenkit,tikrai ne Hitleris  biggrin.gif

Šitoj vietoj aš su mokytoja visiškai sutinku thumbup.gif Tvarka turi būti smile.gif O kodėl apskritai toks susitikimas pas jus vyko?
Atsakyti
QUOTE(Ingushkele @ 2014 01 16, 18:41)
Šitoj vietoj aš su mokytoja visiškai sutinku  thumbup.gif  Tvarka turi būti smile.gif O kodėl apskritai toks susitikimas pas jus vyko?

Darzelis,,Bangele" ,kuri lankom yra pasirases sutarti su ,,Gilija",todel jos ateina pristatyti mokykla.Mes nusprendem pasilikti pas Daiva,ka cia belakstysi.Nemanau,kad bus blogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2014 01 16, 21:41)
Darzelis,,Bangele" ,kuri lankom yra pasirases sutarti su ,,Gilija",todel jos ateina pristatyti mokykla.Mes nusprendem pasilikti pas Daiva,ka cia belakstysi.Nemanau,kad bus blogiau ax.gif

Aš irgi manau, kad neprilakstysi, ypač kai nei vienos asmeniškai nepažįsti smile.gif Bet kokiu atveju daug kas ir nuo pačio vaiko priklauso smile.gif

Sėkmės jums ir jūsų pirmokėliui 4u.gif
Atsakyti
Kada ryte atsidaro mokykla g.gif Darbas nuo 8,galvoju ar spėsiu susisukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2014 03 09, 23:15)
Kada ryte atsidaro mokykla  g.gif Darbas nuo 8,galvoju ar spėsiu susisukti unsure.gif

Manau nuo 7.30
Atsakyti