Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda- Gilijos pradinė mokykla

QUOTE(Juodai @ 2013 06 06, 01:01)
Superinė mokytoja thumbup.gif Mano dukra šiemet baigė 4 klasę pas šią mokytoją - baisiai liūdna buvo išsiskirti tiek su mokytoja, tiek su klase. Kiek žinau, mūsų klasė bene geriausiai baigė mokslus ir visų ketvritų cool.gif
Tiesa, kitų mokytojų nepažįstu, negaliu apie jas nieko gero/blogo pasakyt, bet Gitana Pušinskienė - tai Mokytoja iš didžiosios raidės  thumbup.gif
Tik, kiek žinau, pas ją klasė jau seniai sukomplektuota, sausio gale kai kas rašės - jau nebepateko.
Pasisekė Jums ritka68, linkiu sėkmės visus 4 metus bandraujant su tuo nuostabiu žmogum  4u.gif

Na įdomus jūsų pareiškimas, man neteko nieko girdėti apie tokius tyrimus g.gif Kaip galima suskaičiuoti pasiekimų rezultatus, kai vaikams nerašomi pažymiai? Na, bet gal...
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 06 11, 14:42)
Na įdomus jūsų pareiškimas, man neteko nieko girdėti apie tokius tyrimus  g.gif Kaip galima suskaičiuoti pasiekimų rezultatus, kai vaikams nerašomi pažymiai? Na, bet gal...

Nieko aš nereiškiu 4u.gif Kokių dar tyrimų reikia? Pažymiai nerašomi, bet vertinimas yra - puikiai, labai gerai, gerai, gana gerai ir t.t. - ar tai nieko nereiškia pagal Jus? O vaikų baigimo lygiai - aukštesnysis, pagrindinis, patenkinamas - tai kas yra? ne vertinimas? Tad ir sakau, kad klasėje buvo daug vaikų, baigusių aukštesniuoju lygiu, ir kaip dukra sakė, pagyrimo raštų krūvelė buvo daug didesnė, nei kitų klasių smile.gif
Atsakyti
ketvirtokų buvo 7 klasės - ir jūs žinote visų klasių rezultatus?
Atsakyti
Juk ir nerašiau, kad žinau visų rezultatus, sakiau kad "kiek žinau", "bene geriausiai". Turėtumėt suprasti, kad tai nėra kažkoks protokoluotas pareiškimas, o tik žemiškas pasidžiaugimas geru rezultatu 4u.gif
O jeigu kam įdomu tikri rezultatai, gal mokyklos raštinėje suteiks informaciją, kuri klasė geriausia baigė mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazylis pateko pas Ingrida Žiobakiene, ka galite pasakyti apie šia mokytoja, nes nieko nežinau apie ją?gal atsilieps tie, kuriu vaikuciai siemet baige 4 klase pas sia mokytoja ???
Atsakyti
Sveikos mamytes, sios mokyklos puslapyje rasoma kad mokykla yra specialiuju poreikiu vaikams, tai su kokiais spec. poreikiais cia priima? maniskis labai mazai kalba, o jau 5,5m, kitais metais jau pirma klase, ar cia mus priimtu?
Atsakyti
QUOTE(rasuliuke @ 2013 06 28, 16:23)
Sveikos mamytes, sios mokyklos puslapyje rasoma kad mokykla yra specialiuju poreikiu vaikams, tai su kokiais spec. poreikiais cia priima? maniskis labai mazai kalba, o jau 5,5m, kitais metais jau pirma klase, ar cia mus priimtu?

Sveika,

Mano vyresnėlis mokosi Gilijoj, jo klasėje yra vienas mokinys, tikrai su specaliais poreikiais, su juo dirba ir mokytoja ir spec. pedagogo ir logopede. Pati esu kalbėjusi su tuo vaiku, bet nežinojau iki to , kad jis kitoks, bet jis paslaugus , sakė, kad jam labai čia patinka. Manau tikrai juo rūpinasi mokykoloj pedagogai.
Jūs rugsėjį nueikit į mokyklą ir pasiteiraukit jau viską tiksliau, nes tikrai negaliu nieko tiksliai apie priėmimą pasakyt,tokių vaikučių.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuliuke @ 2013 06 28, 15:23)

Žinau tik, kad logopedai daug dirba, o su kitokiais spec poreikiais neteko matyti. Jūs dar turite daug laiko iki vaikas eis į mokyklą, gali dar daug kas pasikeisti. O jums jau taip diagnozavo, kad vaikas yra su spec. poreikiais?
Atsakyti
Buvusi mūsų dukros mokytoja sakė, kad dabar į pirmą klasę gaus kelis vaikučius silpniau matančius.
Atsakyti
Sveikos
ar jau gavot uniformas kas uzsisaket pavasari? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2013 08 14, 18:52)
Sveikos
ar jau gavot uniformas kas uzsisaket pavasari? 4u.gif

Mes užsisakėm birželio pradžioj,tai vis dar laukiam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2013 08 14, 19:09)
Mes užsisakėm  birželio pradžioj,tai vis dar laukiam rolleyes.gif

oo sveika smile.gif 100 metu