Mamytes, gal galit parekomenduoti kokia mokytoja, kuri dabar turi ketvirtokus, susiskambinau su Gilija, gal ir pavyks mums ten lankytis, bet nezinau pas kokia mokytoja rasytis.... Patarkit , prasau
Turim mokytoją - Giedrė Varanavičienė - mums ji fantastiška, rami, griežta ir teisinga, vaikai skatinami mokytis....
Kas rašė, kad VISOS mokytojos puikios, tai , žinokit, yra ir išimčių .
Kas rašė, kad VISOS mokytojos puikios, tai , žinokit, yra ir išimčių .
O kas yra tos isimtys???
QUOTE(giedregie @ 2012 11 16, 00:19)
O kas yra tos isimtys???
Apie išimtis garsiai kalbėti negalima
Pavasarį jau galėsim parduoti savo ketvirtokės mergaitės serafaną, siuvomės šiais metais, tai dėvėtas bus tik vienerius metus (apie būsimą būklę kol kas negaliu pasakyti ), dar pridėsiu dovanų kitą serafaną, dėvėtas daug, bet dar tinkamas.
Sveikos,
Mane domintu,is kur jus zinot,kokios mokytojos tures pirmokus? Nu gal durnokas klausimas,bet tai cia tiesiog ilisti i ju saite,ir pagal ta lentele ziureti,kas ka turi? Pvz jeigu mums i pirma klase tik dar po 1m,tai vadinasi ziureti,kad siemet turi 3-okus? Labai aciu uz atsakyma
Mane domintu,is kur jus zinot,kokios mokytojos tures pirmokus? Nu gal durnokas klausimas,bet tai cia tiesiog ilisti i ju saite,ir pagal ta lentele ziureti,kas ka turi? Pvz jeigu mums i pirma klase tik dar po 1m,tai vadinasi ziureti,kad siemet turi 3-okus? Labai aciu uz atsakyma
as uzrasiau mergaite pas GITANA PUSINSKIENE ,uzrasiau apie sausio men viduri ,tai pas ja vietu buvo likusios tik kelios ,manau dabar jau klase sukomplektuota ...pazystamaos mergaite mokesi pas ja ,, sake labai gera mokytoja...
QUOTE(ritka68 @ 2013 03 05, 07:51)
as uzrasiau mergaite pas GITANA PUSINSKIENE ,uzrasiau apie sausio men viduri ,tai pas ja vietu buvo likusios tik kelios ,manau dabar jau klase sukomplektuota ...pazystamaos mergaite mokesi pas ja ,, sake labai gera mokytoja...
Superinė mokytoja Mano dukra šiemet baigė 4 klasę pas šią mokytoją - baisiai liūdna buvo išsiskirti tiek su mokytoja, tiek su klase. Kiek žinau, mūsų klasė bene geriausiai baigė mokslus ir visų ketvritų
Tiesa, kitų mokytojų nepažįstu, negaliu apie jas nieko gero/blogo pasakyt, bet Gitana Pušinskienė - tai Mokytoja iš didžiosios raidės
Tik, kiek žinau, pas ją klasė jau seniai sukomplektuota, sausio gale kai kas rašės - jau nebepateko.
Pasisekė Jums ritka68, linkiu sėkmės visus 4 metus bandraujant su tuo nuostabiu žmogum
QUOTE(Juodai @ 2013 06 06, 02:01)
Superinė mokytoja Mano dukra šiemet baigė 4 klasę pas šią mokytoją - baisiai liūdna buvo išsiskirti tiek su mokytoja, tiek su klase. Kiek žinau, mūsų klasė bene geriausiai baigė mokslus ir visų ketvritų
Tiesa, kitų mokytojų nepažįstu, negaliu apie jas nieko gero/blogo pasakyt, bet Gitana Pušinskienė - tai Mokytoja iš didžiosios raidės
Tik, kiek žinau, pas ją klasė jau seniai sukomplektuota, sausio gale kai kas rašės - jau nebepateko.
Pasisekė Jums ritka68, linkiu sėkmės visus 4 metus bandraujant su tuo nuostabiu žmogum
mano mazylis pateko pas Ingrida Žiobakiene, ka galite pasakyti apie šia mokytoja, nes nieko nežinau apie ją?
QUOTE(svajunė @ 2013 06 08, 20:48)
mano mazylis pateko pas Ingrida Žiobakiene, ka galite pasakyti apie šia mokytoja, nes nieko nežinau apie ją?
Kaip rasiau, kitu mokytoju nepazistu, tad nieko pasakyti negaliu... Bet gal kas papasakos ir apie sia mokytoja
QUOTE(svajunė @ 2013 06 08, 19:48)
Prieš rašant prašymą į mokyklą juk buvo galima rinktis pas norimą mokytoją
QUOTE(ramirėja @ 2013 06 09, 22:04)
Prieš rašant prašymą į mokyklą juk buvo galima rinktis pas norimą mokytoją
norejome pas mokytoja Gitana, bet pas jau nebebuvo vietos,pasiule pas kita