Jei patinka liepos, tai ir sodink. O paskui kaip bus taip bus - pamatysi..

temuke nyksta, o as nerandu info normaliai apie gudobeles.
Gal kas mate prekiaujant aplink Vilniu ?

QUOTE(Rutata @ 2009 09 10, 15:53)
temuke nyksta, o as nerandu info normaliai apie gudobeles.

Vaziuojant moletu plentu iskart uz Vilniaus yra po desine augalu centro parduotuve(brangoka) o po kaire puse UAB "SPYGLYS"(atrodo toks pavadinimas) prekiauja, medelio kaina atrodo 20 lituku buvo. Ir aplamai ten nebrangus augaliukai ir seimininke labai miela.
QUOTE(niukas @ 2009 09 10, 20:59)
Vaziuojant moletu plentu iskart uz Vilniaus yra po desine augalu centro parduotuve(brangoka) o po kaire puse UAB "SPYGLYS"(atrodo toks pavadinimas) prekiauja, medelio kaina atrodo 20 lituku buvo. Ir aplamai ten nebrangus augaliukai ir seimininke labai miela.

bet eina sau kiek man gyvatvore uzkainuos jei po 20 lt/vnt. ....

Sveikutės. Aktuali ir man tema. Hm, skaitau ir stebiuosi, kodėl nori būtent gudobelės?.. Aišku skonio reikalas, bet aš įsitikinus kad gudobelė kaip ir žėrutis na tokia nepraktiška ir gal prie kenkėjų labiau linkus... aš vienareikšmiškai TIK už lingūstrą
Ir auga greit(na taip paskui genėt) ir gan tanki ir ar pripratus išvis man ji geriausia. Žinoma kai mačiau karklų dar perpintų tai susileist galima kooks grožis, bet realiai nežinau kaip pasidaryt.. girdėjau būktai paprasta..Ak..

Perskaiciau temute, bet nieko panasaus nerandu ko as noreciau. Noriu sodinti gyvatvore ir jazminu, pukeniu(bordo spalvos) ir dar kokio nors krumo, del kurio neapsisprendziu
. Vietos turim pakankamai, bet norisi, kad greit uzaugtu. Man tujos labai jau senoviskai, labai letai auga ir primena kapines
, na cia jau skonio reikalas. Norejau ikomponuoti ir alyvas, bet jos labai daug ugliu leidzia.
Gal kas gali patarti ka galiu dar isodinti i sita linksma kompanija
. Jazminas zydes pavasari, pukenis per visa vasata, o rudeniop reik kazko su ryskiu akcentu.

Gal kas gali patarti ka galiu dar isodinti i sita linksma kompanija

QUOTE(Melynakrauje @ 2009 11 24, 00:37)
Sveikutės. Aktuali ir man tema. Hm, skaitau ir stebiuosi, kodėl nori būtent gudobelės?.. Aišku skonio reikalas, bet aš įsitikinus kad gudobelė kaip ir žėrutis na tokia nepraktiška ir gal prie kenkėjų labiau linkus... aš vienareikšmiškai TIK už lingūstrą
Ir auga greit(na taip paskui genėt) ir gan tanki ir ar pripratus išvis man ji geriausia. Žinoma kai mačiau karklų dar perpintų tai susileist galima kooks grožis, bet realiai nežinau kaip pasidaryt.. girdėjau būktai paprasta..Ak..

susisodinau velyva rudeni gudobeles

O kodel nepraktiska ? Kas su ja negerai nesuprantu ?

Man esme tai tokia - noriu lapu, o ne kapininiu tuju

Svekutes gal kas galetu patarti kai auginti ir karpyti (geltonasias akacijas) pasisodinau ir nezinau ka toliau daryti
kada jas karpyti
ar greit jos auga
kuom tresti

QUOTE(Rutata @ 2010 04 12, 12:44)
susisodinau velyva rudeni gudobeles
ir kiek klausiu vyresniu zmoniu - sako super, jos kaip piktzoles - atsparios, gerai prigyja, veisiasi. Tai ziuresim kiek cia man ju prigijo, nes sukisau ~200
. O dar jeigu ir zydes ir vaisiukai deres - is viso pasaka
, grazu gi, nu 

gal tas nepraktiškumas yra dėl nukritusių uogų ir aštrių spyglių . Na tokia kaina pirkt sodinukus