Įkraunama...
Įkraunama...

Gamtos stebuklas - putino uogos!

o kiek laiko pakanka palaikyti šaldiklyje, kad nebe nuodas būtų?
Atsakyti
paros ko gero pakaks, pas mane stovi ir stovi saldiklyje, issiimu po truputi kiek man reikia tam kartui smile.gif
Atsakyti
is ligu "neislipam " jau menesi doh.gif , tai kadangi tabletes nebepadeda doh.gif paklausius senu zmoniu patarimu nusipirkau putino uogu. Perskaiciau visa tema ir nezinau ka daryti doh.gif tai jau cia siemet skaitosi buve salnos ?pasale jos jau , tinkamos naudoti ????
dar radau gera receptuka, taip bandysiu gamintis . Pakaitinti medu , ikisti visa putino sakele,padziovini ir taip sako iki puses metu issilaiko.
Atsakyti
Na jei nesmirdi uogos tikrai bus pašalę, bet jau ir taip manau, kad visur šalnų buvo.

Man lengviausia pertrint uogas, nususnkt, ir tas sultis 1:1 sumaišyt su medum, po 2 savaičių galima jau naudoti. Laikyti šaldytuve.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 11 20, 00:17)
Na jei nesmirdi uogos tikrai bus pašalę, bet jau ir taip manau, kad visur šalnų buvo.

Man lengviausia pertrint uogas, nususnkt, ir tas sultis 1:1 sumaišyt su medum, po 2 savaičių galima jau naudoti. Laikyti šaldytuve.

lengva pasakyti , o kaip nustatyti , kad nesmirdi, jei menesis jau be uosles doh.gif biggrin.gif
Man taip pat patare sultis su medum maisytis.
Vakar ragavau uogyciu su medum, na valgyti galima , bet kartuuuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2011 11 20, 13:06)
lengva pasakyti , o kaip nustatyti , kad  nesmirdi, jei menesis jau be uosles  doh.gif  biggrin.gif
Man taip pat patare sultis su medum maisytis.
Vakar ragavau uogyciu su medum,  na valgyti galima , bet kartuuuuu smile.gif

smirdi jos ir po salnu
idekit i saldikli parai, tada neliks klausimu smile.gif pas mane jos iki siol kameroje, issiimu kiek reikia, susitrinu ir issispaudziu smile.gif
Atsakyti
Na nežinau, nei man, nei vaikams, nei MB, nei anytai nieko jos ten nesmirdi. schmoll.gif O sako, kad prieš šalnas šūdu smirdi, ir pas MB tą patvirtino, kad prieš šalnas kaip ieškojo, kur skintis putinų, visas krūmas smirdėjo. O jau kaip skynėm po pirmų šalnų nebuvo jokio kvapo. g.gif O dėl kartumo, gal kiek ir kartu, bet kaip reikia po 1 šaukštą gerti, tai nieko ten tokio.
Atsakyti
QUOTE(Juillet @ 2009 10 24, 21:33)
Ooo. Geros tos putino uogos. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Kai tik pradedu kosėti iš karto išgeriu po penkis puodukus putinų arbatos. Aišku skonis tikrai nėra geras.swoon.gif Vaikus tokį "skanumą" gerti yra labai sunku prikalbint. bet užtat koks efektas  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Sita stebukla atradau,tik pirmi metai.Bet rezultatai thumbup.gif .Visais metais bijodavau rudens,nes prasidedavo seimoje ligos doh.gif ,susirgdavo vienas,o paskui visi paeiliui doh.gif,be vaistu nepasveikdavome schmoll.gif .Siemet paskaiciau apie putinu uogas ir isbandeme smile.gif ,prisidariau ju su medumi,ir geriame kasdien vakarais su arbata.
Rezultatas thumbup.gif ,jei tik pajuntame,kad kazkuri jau puola liga, tada vakare i lova, keliata puodeliu arbatos,ryte thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 23 sausio 2012 - 15:51
Aš nuo rudens sėkmingai naudoju spanguolių+putinų uogų mišinį thumbup.gif jei ilgiau pabūnu lauke, pašalu, iškart grįžusi traukiu uogas iš šaldiklio, išspaudžiu sultis ir išgeriu puodelį arbatos. dar nenuvylė thumbup.gif
Atsakyti
Perskaičius temą, sunerimau, nes nežinojau, kad jos nuodingos, daviau jų rudenį vaikui, tikrai teko skureles ir manau net kauliuko. Gal kas girdėjo apie pasėkmes, nes kolkas jų nepajautėm, o nuo kosulio tai žinoma padėjo...
Gal kuri mamyte turi putinu uogu pertekliu, ar numanot kur ju galima gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 11 20, 00:17)

O kodėl tik po dviejų savaičių galima naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamillė @ 2012 01 31, 23:29)
Perskaičius temą, sunerimau, nes nežinojau, kad jos nuodingos, daviau jų rudenį vaikui, tikrai teko skureles ir manau net kauliuko. Gal kas girdėjo apie pasėkmes, nes kolkas jų nepajautėm, o nuo kosulio tai žinoma padėjo...
Gal kuri mamyte turi putinu uogu pertekliu, ar numanot kur ju galima gauti?  4u.gif

Sveika! Mačiau putino uogas pardavinėjant Vilniuje,Kalvarijų turguje. smile.gif
Atsakyti