Įkraunama...
Įkraunama...

Gamtos stebuklas - putino uogos!

QUOTE(Trikse @ 2013 11 12, 00:22)
gal galetumet parasyt kaip konkreciai nuo kosulio naudojat sultis?  4u.gif

Taigi parase, kad tais atvejais duoda po sauksta ryte ir vakare. mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip sumaišyti sultis su medumi? Juk medus tai kietas.. ax.gif
Atsakyti
Sultys ištirpdo medų. Ne iš karto, bet kas kiek laiko vis permaišant jie susijungia.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 12 03, 14:46)
o kaip sumaišyti sultis su medumi? Juk medus tai kietas.. ax.gif

Pasildykite medu,ir maisykite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2013 12 03, 14:10)
Pasildykite medu,ir maisykite  mirksiukas.gif

Tikrai nereikia gadinti medaus šildant, jis kuo puojkiauisiai išsisuka ir išsileidžia.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
norejau pasiklaust apie dziovintas uogas... ten pradzioj uzsimenama, bet taip ir neaisku ar visus nuovirus ir uzpilus galima daryt su dziovintom? pridziovinau, galvojau kaledoms giminei pridovanosiu...tik noriu ir receptu idet...ir aprasymu..
tai vat...aciu padejusioms smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 13, 08:34)
Taigi parase, kad tais atvejais duoda po sauksta ryte ir vakare. mirksiukas.gif

QUOTE(dailele @ 2013 12 03, 14:01)
Sultys ištirpdo medų. Ne iš karto, bet kas kiek laiko vis permaišant jie susijungia.

Tiesą pasakius, sunkiai man tas medus tirpo, nelabai su sultimis norėjo draugaut smile.gif

Dabar aš tiesiog sumetu uogas su medumi, palaikau savaitę kitą, o paskui jas sutrinu per sietelį ir po šaukštą sugirdau vaikams.

Beje, labai džiaugiuosi putino uogomis šią žiemą - vaikai sveiki kaip ridikai, tpfu tpfu. O girdau ne kasdien, gal tris kartus per savaitę.
Atsakyti

Мед нельзя нагревать свыше 60 градусов, в лучшем случае станет бесполезным, а то и ядом

Калина противопоказана
Препараты из коры противопоказаны при повышенной свёртываемости крови, склонности к тромбозам.
При гипотонии можно пользоваться калиной лишь при крайней необходимости, кратковременно, так как она в больших количествах существенно понижает давление (даже одна большая гроздь свежих ягод, я уж не говорю о смеси сока ягод с мёдом).
Калиной лечат язвенную болезнь желудка и гастриты, но при высокой кислотности желудочного сока она может только навредить.
Из-за высокого содержания в плодах пуринов нельзя пользоваться калиной, как лечебным средством, при артритах, подагре, мочекаменной болезни и болезнях почек. Во всех этих случаях имеется в виду длительность лечения, а не единичное, эпизодическое употребление ягод в пищу. То же самое можно сказать о противопоказаниях продолжительного курсового лечения калиной при беременности.

Потом скину еще рецептов
Atsakyti
QUOTE(Gaya @ 2014 01 22, 22:43)
Beje, labai džiaugiuosi putino uogomis šią žiemą - vaikai sveiki kaip ridikai, tpfu tpfu. O girdau ne kasdien, gal tris kartus per savaitę.

Pas mus analogiskai thumbup.gif Dziaugiuosi, kad mano vaikas jau 8 menesiai be antibiotiku thumbup.gif Slogos buna, nesigincysiu, bet jos nesikomplikuoja nei i bronchita, nei i sinusita. Kadangi absoliuciai nieko nekeiciau nei meniu, nei sveikatinime, nei grudinime, tai laurus skiriu tik putino uogoms, kurias geriam po sauksta kasdien, o po tris saukstus, kai susloguojam drinks_cheers.gif

O stai saltalankiai nepasitvirtino schmoll.gif Uzkele tik rugstis, apciuopiamos naudos nepastebejau(vyresni vaikai gere, nes jiems putino uogos per karscios buvo, tai jie sirgo taip, kaip ir anksciau)
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 28, 09:19)
Pas mus analogiskai thumbup.gif Dziaugiuosi, kad mano vaikas jau 8 menesiai be antibiotiku thumbup.gif Slogos buna, nesigincysiu, bet jos nesikomplikuoja nei i bronchita, nei i sinusita. Kadangi absoliuciai nieko nekeiciau nei meniu, nei sveikatinime, nei grudinime, tai laurus skiriu tik putino uogoms, kurias geriam po sauksta kasdien, o po tris saukstus, kai susloguojam drinks_cheers.gif

O stai saltalankiai nepasitvirtino schmoll.gif Uzkele tik rugstis, apciuopiamos naudos nepastebejau(vyresni vaikai gere, nes jiems putino uogos per karscios buvo, tai jie sirgo taip, kaip ir anksciau)

as is ju gerima pasidarau, uzpilu siltu, nekarstu vandeniu, kad atsiltu saldytos ir dar cinamono imaisau. man patinka. bet mano vaikai negeria. sako, smirda...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 01 28, 08:44)
as is ju gerima pasidarau, uzpilu siltu, nekarstu vandeniu, kad atsiltu saldytos ir dar cinamono imaisau. man patinka. bet mano vaikai negeria. sako, smirda...

na, mes su vaikais labai motyvuojamės tuo, kad tik po šaukštą wink.gif ir juos labai teigiamai nuteikia, jog tai sveika, jog gausu vitaminų ir bacilų naikintojų.

Pastebėjau, kad kuo išsamiau paaiškiname ir argumentuojame, tuo vaikai sąmoningiau priima mūsų pasiūlymą.

4u.gif
Atsakyti
Su putino uogom atsargiai. Jas reikia skinti po salnu.dingsta pavojinga medziaga.
Atsakyti