Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės sagytės

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 31, 21:09)
suveria ant siulo eilute karoliuku ir paskui ta eilute prisiuva ar kaip ji ten...


Tai va tas mano katinukas per pamoka taip ir buvo daromas, bet man tokia technika schmoll.gif nemoku as graziai tada tu karoliuku prisiuti. O va namie jau kitaip dariau (siuvau po 3 karoliukus atgal per viena eidama), bet neapsukau dar keleto ratu per visus perverus siulu, tame ir yra mano klaidele, kad nelygiai susisiuvo ax.gif Dar reiks isvandyt kur i prieki 4, atgal 6, gal dar geriau atrodys smile.gif
Atsakyti
ech justess22 buvo mano įkvėpėja. Ilgai ir tyliai gėrėjaus jos darbeliais....... jau ruošiaus užsisakinėt net, ale pabandžiau pati pagamint ax.gif sakyčiau bent jau šiame forume tai jinai buvo pirmoji sujungusi kokybę, naujas tecnikas ir skonį smile.gif dabar jau yra ir daugiau ką pasižiūrėt, bet va jos darbeliai visvien labai giliai įstrigę man.
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 10 31, 21:15)
Tai va tas mano katinukas per pamoka taip ir buvo daromas, bet man tokia technika  schmoll.gif 

Va butent doh.gif o taip nieks karoliuku nesiuva, norint kad butu graziai jie prisiuti ir sugule (todel ir pikta kad tokiu mokytoju kurios absoliuciai net biserio siuvimo technikos pagrindu neraukia, bet kitus mokina...) As asmeniskai siuviu 4 i prieki ir 2 atgal, bet visada persiuvu du kartus kiekviena eile pakeitusi zingsni (duriant jau i kitus tarpelius-taip gaunas kad kiekvienas karoliukas gaunas apsiutas is abieju soniuku)
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 31, 21:23)
As asmeniskai siuviu 4 i prieki ir 2 atgal, bet visada persiuvu du kartus kiekviena eile pakeitusi zingsni (duriant jau i kitus tarpelius-taip gaunas kad kiekvienas karoliukas gaunas apsiutas is abieju soniuku)


Irgi mintis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Zivivi, gal ir teisybės tavo pasakyme yra. Nemanau, kad būčiau nuoskaudą išliejus, jei pačios būtų bandymai pirmieji, be jokių mokytojų. Bet kai čia yra darbai, kurie gaunasi po pamokų, per kurias tau turėjo išaiškint visa tai, ką dabar diskutuojat su merginomis - tikrai užverda kraujas.

Neturėtum tu jaustis nemokša ar kaip nors kitaip blogai - ar tu kalta, kad yra tokių "chaltūrščikų"?.. visų pirma turi būti kritiškas sau, o šiuo atveju gaila pripažinti, bet tavo mokytojai dar toli iki tokio vardo. O tave tik sveikinu ir džiaugiuosi, kad atėjai pasikonsultuoti ir čia, ir darkart atsiprašau, jei užsigavai. Tiesiog nesinori, kad kitos merginos irgi apsigautų...

QUOTE(Zivivi @ 2009 10 31, 20:05)
Kazkaip truputi kvailai pasijauciau dabar. O jei buciau nesakiusi, kad Judre pamoke, tai gal kitaip vertintumet mano padarytas sagutes?  g.gif As suprantu, kad as ne profesionale, i tokias ir nesitaikau tiesa pasakius. Sages sau darau, savo malonumui, artimiesiems kaledu proga.. Suprantu, kad cia ne ant manes "uzvaret", bet siek tiek ir as isizeidziau jei rimtai. Tipo pas "nemoksa" mokiausi, tai ir pati nemoksa esu..


pritariu visiškai abiems merginoms drinks_cheers.gif

QUOTE(Avijacija @ 2009 10 31, 20:11)
na iš kur tu gali žinot kur geriau eit mokytis o kur ne. Kai išbandysi ką daugiau, pamatysi daugiau darbelių, tada suprasi ką norim pasakyt smile.gif


QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 31, 21:09)
cia prie geriausiu noriu tinka tik mergaiciu pasisedejimui, o ne zmonems pirsti kaip sagiu gamybos kursus, man butu geda is zmoniu pinigautis tokiu budu bet cia matyt doleriai ant akiu uzlipe tai ner ko noreti.

Atsakyti
Viskas ok, Giagute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2009 10 31, 18:40)
Siūlyčiau gutterman, čekiško, japoniško biseriuko, jis nors ir brangesnis, tačiau tikrai atsipirks savo dailumu sagėse  thumbup.gif



noreciau paklausti kur pigiausiai tokio isigyti? kur jus prekinates? isduokit paslapti ax.gif
Atsakyti
manyciau, kad pigiausiai visas priemones galima isigyti internetinese parduotuvese wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 11 01, 12:10)
manyciau, kad pigiausiai visas priemones galima isigyti internetinese parduotuvese wink.gif



tai sita zinau, bet galvoju gal kas konkreciai pasakys kurioje labiausiai apsimoka. o gal is uzsienio siunciates?
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 11 01, 13:10)
manyciau, kad pigiausiai visas priemones galima isigyti internetinese parduotuvese wink.gif


Oi su taispigiausia tai reiktu labai atsargiai vertinti. As tai geriau sumoku keliais centais pigiau bet perku matydama savom akim o ne aklai praktiskai, nes jau atiskandau tu bandymu islosti kiek pigiau: visu pirma tai ka matai foto ne visada papuls i tavo rankas, cia liecia tiek biseri, tiek akmenelius, ju kokybe ir spalva. Esu gavus tokiu prastu karoliuku nors mokejau uz vienetus ir kaina buvo visai nemaza bet tiesiog buvo sulipe, lupos dazas ir t.t. (cia ne biseris buvo). Ivertinus siuntimo islaidas ir rizika gauti tai ko nesitikejai jau geriausia pirkti tiesiog parduotuvese. Galvojant apie kaina reiktu butinai atkreipti demesi i gramus pokeliuose, nes vienur pokuoja ir kaina raso uz 1 grama, kitur pokeliai po 2 gr ir t.t. Zodziu neskubeciau as uzsakineti is tu internetiniu jei reikia nedaug arba jei reikia tiksliai kazkokio atspalvio.
Matau esi is Kauno tai patarciau kokybiskiausiu ieskoti cia:
http://www.hobbycentras.lt/ (cia parduotuve ne internetine)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 01 lapkričio 2009 - 13:13
o tai nors ir gutermann biseris gali buti nekokybiskas??? g.gif
Atsakyti
vakar dienos darbas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 01 lapkričio 2009 - 15:33