Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

QUOTE(due drops @ 2009 10 31, 22:29)
uzjauciu,kad neturit humoro jausmo,blondinas l.pagyvina foruma.cia juk ne nekaltuju mergeliu pensionatas

Man tai irgi patinka jo firminiai bajeriukai biggrin.gif Kad ir kaip naglai,bet kartais labai taikliai issireiskia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:49)
Ar zmones rasantys forumuose,panasiai masto ir  elgiasi ir realiam gyvenime? Ar galima pagal tai,kas cia postringaujama sprest apie zmogu,kaip manote?  smile.gif Gal kas nors buvote susitike realiai su zmonem is SM  ir visiskai pakeitete nuomone?

forumas ir yra musu realus gyvenimas.
O tas kitas gatvinis-ofisinis "realus" gyvenimas, is tikruju, yra gyvenimas nerealus..
As va dabar, pavyzdziui, sedziu su riebaluota maike (valgiau balandelius), suplysusiom treninginem kelnem ir vilnonem kojinem, geriu alu, rukau ir karts nuo karto atsirugstu...Nu realiau ir isivaizduot negalima.
Arba, pavyzdziu, mane daznai cia vadina durnium, idijotu, ligoniu ir t.t. Taciau tam "realiam" gatviniam gyvenime taip nevadina niekas.
-Nu tai kur tada tas tikrasis- "realusis" musu gyvenimas?
-Teisingai. Realus gyvenimas ten, kur mus zeidzia, kur mus skaudina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.183: 31 spalio 2009 - 23:24
QUOTE(blondinas Nr.183 @ 2009 11 01, 00:21)
O tas kitas gatvinis-ofisinis "realus" gyvenimas, is tikruju, yra gyvenimas nerealus..
As va dabar, pavyzdziui, sedziu su riebaluota maike (valgiau balandelius), suplysusiom treninginem kelnem ir vilnonem kojinem, geriu alu, rukau ir karts nuo karto atsirugstu...Nu realiau ir isivaizduot negalima.
Arba, pavyzdziu, mane daznai cia vadina durnium, idijotu, ligoniu ir t.t. Taciau tam "realiam" gatviniam gyvenime taip nevadina niekas.

Oplia bigsmile.gif ! Dar vienas blondinas. Gal šits bus protingesnis? g.gif: .
due drops, aš turiu humoro jausmą, ir neblogą (nepasikuklinsiu). Bet vėlgi-mano nuomone jis turėtų būti pritaikytas laiku ir vietoje. O visokie išsidirbinėjimai man ne prie širdies schmoll.gif . Čia juodasis humoras? g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 31, 20:32)
eik tu, jei nori tikrą ištvirkėlį SM sutikt, eik į miegamajį ten toks Geras vyras labai aktyvus.......na bent jau ankščiau gal jau kas ir nuskabė laurus  g.gif

o jo geras vyras hihihi.gif nenoreciau lankytis tam sporto klube,kur ir jis schmoll.gif
Atsakyti
Žavumu nuo gero vyro nedvelkia. Paskaityčiau mielai kaip ten miegamajam reiškiasi, bet ir be miegamojo matosi. Vien jau pomėgiųb skiltis ką pasako biggrin.gif . Irgi nekeliantis simpatijų herojus schmoll.gif: ...
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2009 11 01, 12:08)
Žavumu nuo gero vyro nedvelkia. Paskaityčiau mielai kaip ten miegamajam reiškiasi, bet ir be miegamojo matosi. Vien jau pomėgiųb skiltis ką pasako biggrin.gif . Irgi nekeliantis simpatijų herojus schmoll.gif: ...

kas tau ***..darosi..
Tas negerai, anas negerai.
Tau, is vis, kas nors kada nors buna gerai..
Cia mums jau nuo tokiu verkianciu galvos plysta.
Nu negi tu nesupranti, kad taves cia nieks nekencia..
Negi tu nesupranti, kad norint tam tavo realiam gyvenime susirast normalu vyra, reikia biski forume su jais pasisneket...
O tai atsidaro kazkokia suknista temele...pasisaukia pora padruzkiu...ir davai ant tikru vyru varyt...
Nu taip gi nieko nebus...
Nori suprast vyrus?
-Nu tai ir bendrauk su jais, nesvarbu, patinka tau jie ar ne...
Ne...nu...dievazi, zmones, nu ka su ja daryt..
Atsakyti
Nu blondinas pavarai thumbup.gif
Bet tai ne visiems pritaikomos tavo minčių vingrybės. Nereikia užsipulti vienos ar kitos mamos tik šiaip - kad cigaretės baigėsi, galva vis dar riebaluota ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 11 01, 13:20)
Nu blondinas pavarai  thumbup.gif
Bet tai ne visiems pritaikomos tavo minčių vingrybės. Nereikia užsipulti vienos ar kitos mamos tik šiaip - kad cigaretės baigėsi, galva vis dar riebaluota ir t.t. smile.gif

nu kur tu matai ta mama riebaluotais plaukais..?
Nu kur?
As tai cia 90 % matau kazkokiu nesusipratimu, kurios kazkodel vadinasi spermamom...
Nu o kodel "super", o kodel ne paprasciausia "mama"...
Tas "super-chujuper" ir spaudzia visom vistom smegenis...nusiimkit visokius savo sugalvotus epitetus, ijunkit smegenis, kalbekit su vyrais ir savo vaikais...O ne ***..su kazkokiom prietrankom "spermamom" ...
Nu gal pradekit bendraut su zmonem pagaliau..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.183 @ 2009 11 01, 00:21)

Tai tau kaip supratau jis visur realus biggrin.gif Nu jau nesakyk,riebaluota maike tikrai realiai atrodo.Matai pavadinima Supermama sio tinklapio ne mes sugalvojom,taip iseina,kad cia visi prisidave yra supermamos... Ir vyrai ir bevaikes ir paaugliai,yra ir tokiu cia. doh.gif Tai ka dabar daryt? As tai cia neseniai,bet man irgi kilo tokia mintis,kad daug kas kvailokai atrodo cia,bet iseina ir as ne isimtis biggrin.gif Noriu paklaust,o kaip gali paaiskint savo buvima Supermamoj? Nejaugi tikiesi ka nors atvest cia i prota? Abejoju ar tai imanoma,kas taves nekencia tai arba is vis ignoruoja arba labai priesinasi ir burba..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 01 lapkričio 2009 - 13:52
QUOTE(Realybe @ 2009 11 01, 14:28)
Noriu paklaust,o kaip gali paaiskint savo buvima Supermamoj? Nejaugi tikiesi ka nors atvest cia i prota? Abejoju ar tai imanoma,kas taves nekencia tai arba is vis ignoruoja arba labai priesinasi ir burba..

is mano 100 zodziu, praejusiu per kvailus spermamos smegenis, kokie du ten ir pasilieka. Nesvarbu, nori ji to ar ne.
Cia lygiai kaip su maistu - suvalgai 1 kg vistos su bulvem ir agurkais, o issiki tik 0,7 kg sudo. 300 gramu isisavinai.
Zmogus jaucia per akis, ausis, burna, oda, lyti...
Jis yra tai ka jis valgo, mato, girdi, dulkina..

Jei dar su manim papliurpsi, pamatysi kaip ims svieseti tavo...plaukai.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.183 @ 2009 11 01, 15:30)
is mano 100 zodziu, praejusiu per kvailus spermamos smegenis, kokie du ten ir pasilieka. Nesvarbu, nori ji to ar ne.
Cia lygiai kaip su maistu - suvalgai 1 kg vistos su bulvem ir agurkais, o issiki tik 0,7 kg sudo. 300 gramu isisavinai.
Zmogus jaucia per akis, ausis, burna, oda, lyti...
Jis yra tai ka jis valgo, mato, girdi, dulkina..
Jei dar su manim papliurpsi, pamatysi kaip ims svieseti tavo...plaukai.

Nu bliamba nejuokink biggrin.gif Dabar kai perskaiciau tai zvengiu biggrin.gif biggrin.gif Is kur zinai,gal as ir taip blondine? tongue.gif Cia panasiai kaip tas kaimo muziks,kuom sersi,tuom ir siks? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 01 lapkričio 2009 - 15:03
QUOTE(Realybe @ 2009 11 01, 16:01)
Nu bliamba nejuokink biggrin.gif Dabar kai perskaiciau tai zvengiu biggrin.gif  biggrin.gif Is kur zinai,gal as ir taip blondine?  tongue.gif Cia panasiai kaip tas kaimo muziks,kuom sersi,tuom ir siks?  biggrin.gif  doh.gif

taip tu blondine.
Nu dabar perskaityk ka parasei:
1. nejuokink
2. zvengiu
3. kuo sersi, tuo ir siks

o minties tai jokios...vien tusti zodziai.
Kam reikia rasyt tokias nesamones.
Nerasyk daugiau, jei neturi minties.
Pazvengt gali.

Rasyt nereikia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.183: 01 lapkričio 2009 - 15:20