Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

QUOTE(vilnera @ 2009 10 31, 13:57)
Nesutinku su tamsta. Sakyciau,blondinas vienas is nedaugelio-naturaliai protingu.Sarkazmas-nera durnumas,siaip jau smile.gif
O visus dalyvius as skirstau i dvi grupes-vienoje idomus zmones-kuriu nuomones skaityt idomu,nors jos gali ir nesutapt su manaja. Speju,gyvenime sie zmones irgi idomus. Ir kita grupe-eiline mase vienodu dalyviu, kuriu postai daug maz panasiai rasomi, argumentai irgi panasus, nematydamas,kas posto autorius-ji priskirtum dviem trecdaliam dalyviu. Vat su sitais susipazint net ir nereik,kad zinotum,kas anie per zmones..

drinks_cheers.gif Tie forumieciai, kurie laikosi savo nuomones, tiki ja, nors visas forumas galvotu ir kitaip, yra idomesni uz tuos, kurie tik reikalui esant elgsis, pasisakys taip kaip ir kiti, su daugybe nereiksmingu sypseneliu.
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2009 10 31, 12:46)
Aš manau, kad galima. Ir dar kaip. Sakykim (manau ne viena žinot) blondinas nr.:***  biggrin.gif . Aš manau, kad jie kaip ir forume durni, taip ir realybėje durni. O yra žmonių kurie neutralūs, protingi. Taigi išvada-galima.

Kad Blondinas durnas tai nesutinku. Jis tikrai nera durnas,bet,kad naglas ir kandus,tai tikrai! biggrin.gif
Papildyta:
Nesutinku su tamsta. Sakyciau,blondinas vienas is nedaugelio-naturaliai protingu.Sarkazmas-nera durnumas,siaip jau smile.gif
O visus dalyvius as skirstau i dvi grupes-vienoje idomus zmones-kuriu nuomones skaityt idomu,nors jos gali ir nesutapt su manaja. Speju,gyvenime sie zmones irgi idomus. Ir kita grupe-eiline mase vienodu dalyviu, kuriu postai daug maz panasiai rasomi, argumentai irgi panasus, nematydamas,kas posto autorius-ji priskirtum dviem trecdaliam dalyviu. Vat su sitais susipazint net ir nereik,kad zinotum,kas anie per zmones..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2009 10 31, 12:57)

O visus dalyvius as skirstau i dvi grupes-vienoje idomus zmones-kuriu nuomones skaityt idomu,nors jos gali ir nesutapt su manaja.

Absoliučiai sutinku drinks_cheers.gif .
Blondinas kartais, aišku, prisidengęs ta blondino kauke ir perlenkia, bet retai. Paprastai jo replikos 100 proc. taiklios, ne visiems skanios, nevyniotos į jokį dailų popierių biggrin.gif

Ir čia negaliu nesutikti drinks_cheers.gif

Atsakyti
Sarkazmas-nera durnumas,siaip jau smile.gif

Visiškai sutinku, sarkazmas-ne durnumas. Tačiau, atleiskit, už mano nuomonę, bet tas sarkazmas jau kažkaip labai tiesmukas. Per daug tiesmukas. Sakykim visokie pasisakymai "aš irgi žadėjau, šiandien savo mažulę vestis į parduotuvę, bet nedavė tai nesivesiu". Čia yra forumas, čia ne vieta plaiksytis. Galima taip kalbėti su savo draugais, bet ne forume schmoll.gif . Ir aš visiškai nepateisinu tokios kalbos forume, viešoje vietoje schmoll.gif !

QUOTE(Realybe @ 2009 10 31, 16:12)
Kad Blondinas durnas tai nesutinku. Jis tikrai nera durnas,bet,kad naglas ir kandus,tai tikrai!  biggrin.gif

Tame naglume ir atsiskleidžia durnumas ax.gif ... Protingas žmogus žinotų kada ir kur, kaip dera elgtis.

Blondinas tikrai nėra mano mėgstamiausias forumo narys. Ir mano nuomonės niekados niekas nepakeis. Man jis-pats durniausias, ištvirkėliškiausias, nagliausias SM narys. Vertinu mandagius, tvarkingus žmones. Jeigu SM privis tokių blondinų, tai SM ištiks toks pats likimas kaip ir vieną forumą mergaitėms kuriame lankiausi. Apie patį SM turiu susidariusi tikrai gerą nuomonę, bet jeigu čia atsiras tokių neišauklėtų žmonių kaip blondinas, mano nuomonė manau kardinaliai keisis schmoll.gif .

P.S. Tikrai nenoriu nieko įžeisti, ar nuteikinėti, tiesiog tai mano nuomonė apie tokius žmones kaip blondinas.
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2009 10 31, 19:00)
Visiškai sutinku, sarkazmas-ne durnumas. Tačiau, atleiskit, už mano nuomonę, bet tas sarkazmas jau kažkaip labai tiesmukas. Per daug tiesmukas. Sakykim visokie pasisakymai "aš irgi žadėjau, šiandien savo mažulę vestis į parduotuvę, bet nedavė tai nesivesiu". Čia yra forumas, čia ne vieta plaiksytis. Galima taip kalbėti su savo draugais, bet ne forume  schmoll.gif . Ir aš visiškai nepateisinu tokios kalbos forume, viešoje vietoje  schmoll.gif !
Tame naglume ir atsiskleidžia durnumas  ax.gif ... Protingas žmogus žinotų kada ir kur, kaip dera elgtis.

Blondinas tikrai nėra mano mėgstamiausias forumo narys. Ir mano nuomonės niekados niekas nepakeis. Man jis-pats durniausias, ištvirkėliškiausias, nagliausias SM narys. Vertinu mandagius, tvarkingus žmones. Jeigu SM privis tokių blondinų, tai SM ištiks toks pats likimas kaip ir vieną forumą mergaitėms kuriame lankiausi. Apie patį SM turiu susidariusi tikrai gerą nuomonę, bet jeigu čia atsiras tokių neišauklėtų žmonių kaip blondinas, mano nuomonė manau kardinaliai keisis  schmoll.gif .

P.S. Tikrai nenoriu nieko įžeisti, ar nuteikinėti, tiesiog tai mano nuomonė apie tokius žmones kaip blondinas.
Vat nuo tokiu gincu ir prasideda pjautynes biggrin.gif Bent as ir nesiruosiu priverst tave pakeist savo nuomone thumbup.gif Tuo pasaulis ir idomus,kad visi i ji ziuri skirtingai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 31 spalio 2009 - 18:24
Visiškai sutinku, sarkazmas-ne durnumas. Tačiau, atleiskit, už mano nuomonę, bet tas sarkazmas jau kažkaip labai tiesmukas. Per daug tiesmukas. Sakykim visokie pasisakymai "aš irgi žadėjau, šiandien savo mažulę vestis į parduotuvę, bet nedavė tai nesivesiu". Čia yra forumas, čia ne vieta plaiksytis. Galima taip kalbėti su savo draugais, bet ne forume  schmoll.gif . Ir aš visiškai nepateisinu tokios kalbos forume, viešoje vietoje  schmoll.gif !
Tame naglume ir atsiskleidžia durnumas  ax.gif ... Protingas žmogus žinotų kada ir kur, kaip dera elgtis.

Blondinas tikrai nėra mano mėgstamiausias forumo narys. Ir mano nuomonės niekados niekas nepakeis. Man jis-pats durniausias, ištvirkėliškiausias, nagliausias SM narys. Vertinu mandagius, tvarkingus žmones. Jeigu SM privis tokių blondinų, tai SM ištiks toks pats likimas kaip ir vieną forumą mergaitėms kuriame lankiausi. Apie patį SM turiu susidariusi tikrai gerą nuomonę, bet jeigu čia atsiras tokių neišauklėtų žmonių kaip blondinas, mano nuomonė manau kardinaliai keisis  schmoll.gif .

Tai kaip supRatau,susitikt su gyvu blondinu nenoretumet? biggrin.gif Kodel jus taip sureiksminat viena is dalyviu? Nereik gi taip jautriai reaguot,kad kazkas kitas yra toks ar kitoks biggrin.gif Forumo geris tame ir yra-kad nepatiko kas-isjungi ir ramu..
O del jusu nuomones apie ji-speju,jam giliai vienodai dzin ta jusu nuomone ar jos pokyciai-ko ir jums nuosirdziai linkiu smile.gif
Atsakyti
Nenoriu būti pjautynių iniciatore, todėl šį kart pasilaikysiu savo nuomonę sau smile.gif .
Tiesiog norėjau pasakyti, kad apie žmogų spręsti galima ir iš forumo 4u.gif . O blondiną paėmiau kaip pavyzdį, todėl, kad kaip žmogus elgiasi forume, taip ko gero elgiasi, kalba ir tikrovėje (čia tik mano nuomonė) smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2009 10 31, 20:15)
Nenoriu būti pjautynių iniciatore, todėl šį kart pasilaikysiu savo nuomonę sau  smile.gif .
Tiesiog norėjau pasakyti, kad apie žmogų spręsti galima ir iš forumo  4u.gif . O blondiną paėmiau kaip pavyzdį, todėl, kad kaip žmogus elgiasi forume, taip ko gero elgiasi, kalba ir tikrovėje (čia tik mano nuomonė)  smile.gif .

eik tu, jei nori tikrą ištvirkėlį SM sutikt, eik į miegamajį ten toks Geras vyras labai aktyvus.......na bent jau ankščiau gal jau kas ir nuskabė laurus g.gif
Atsakyti
Nu va sia tema galima plestis ir plestis.. nors is esmes tai priklauso nuo pacio zmogaus, vienas gali buti lygiai toks pat kaip ir realybej, antras nesulaukdamas demesio realybej gali bandyti cia buti vos ne "erelis" ir taip atkreipti demesi i save ir buti idomus. Trecias budamas idomus gyvenime, ne kiek nebandydamas ir nesistengdamas gali toks pat but ir forume.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 31, 21:32)
eik tu, jei nori tikrą ištvirkėlį SM sutikt, eik į miegamajį ten toks Geras vyras labai aktyvus.......na bent jau ankščiau gal jau kas ir nuskabė laurus  g.gif

Man asmeniškai Geras Vyras tikrai "protingesnis" už Blondiną. Jis bent forumiečių žiurkėm nevadina... Na bet vėl gi, čia tik mano nuomonėwink.gif
Papildyta:
QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 31, 21:32)
eik tu, jei nori tikrą ištvirkėlį SM sutikt, eik į miegamajį ten toks Geras vyras labai aktyvus.......na bent jau ankščiau gal jau kas ir nuskabė laurus  g.gif

Man asmeniškai Geras Vyras tikrai "protingesnis" už Blondiną. Jis bent forumiečių žiurkėm nevadina... Na bet vėl gi, čia tik mano nuomonėwink.gif
Atsakyti
Jo,is tikruju tai zmones skirtingai save pateikia,vieni panasus ir gyvenime,kiti virtualioj erdvej is vis atsipalaiduoja. rolleyes.gif
Atsakyti

uzjauciu,kad neturit humoro jausmo,blondinas l.pagyvina foruma.cia juk ne nekaltuju mergeliu pensionatas
Atsakyti