Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

QUOTE(Vivianet @ 2009 10 29, 18:59)
Keliu tema i virsu..
O as manau, kad negalima sprest apie zmogu rasanti forume, t.y. is jo zinuciu turinio.Net, jei zmogus ir teisybe rods nori parasyti apie save, koks jis yra, bet daznai is salies, pazistant zmogu, atrodo visai kitaip....Vieni per gerai apie save galvoja, bet istikro yra gyvenime biaurus tipai, o kiti, kurie buna blogiukai, yra faini zmogeliukai.As keleta atsitiktinai pazystu, gyvenime jie kitokie...Gal pazysta ir mane, bet as nesibaiminu, nes nerasau to ko nenoriu rasyti, o rasau tik tai ka galiu drasiai bet kam pasakyti..

Taip isejo,kad pazinau viena zmogu is jo informacijos apie save ir is jo pasisakymu. Jis manau nezino,kad taip atsitiko..Galiu pasakyt,kad gyvenime,tai labai arsus zmogus,labai geros nuomones apie save,pagyruniskos naturos. Bet jo komentaruose,tai ir atsispindi,tik svelniau ir pateikia save siek tiek kitoki,geresni smile.gif Nors gal daug kam taip gaunas,o kartais ir atvirksciai g.gif
Atsakyti
Jei būtų balsavimas, sakyčiau taip, galima žmogų pažinti. Ir nelabai man svarbu ar jis visai toks pats realiame gyvenime ir forume, nes tai šiek tiek kitos aplinkos.

Kita vertus, ir realiame gyvenime pažįstu toli gražu ne visus, su kuriais susiduriu. Žiūrint ką vadinti pažinimu
Atsakyti
Tas su kuriomis čia bendrauju kasdien, beveik visas esu mačiusi gyvai ir ne po kartą, nors atstumai iki kai kurių ir nemaži. Atrodo moterys, žinoma ne taip, kaip balvonėliai jų avataruose lotuliukas.gif , bet visos būtent tokios, su kuriomis ir noriu bendrauti. Ir gyvai ir čia, SM.
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 29, 22:06)
Taip isejo,kad pazinau viena zmogu... tai labai arsus zmogus,labai geros nuomones apie save,pagyruniskos naturos.

Suabejočiau, nes tai ką toliau išvardijote- standartinis bet kurio vyriškos lyties tautiečio aprašas. Tiek, kad kai tai supranti- paprasčiau toleruoti:

"tai labai arsus zmogus"- Šiaurietiškas kraujas verčia gerokai praplėsti privačią (tabu) erdvę, o "aršus"- padeda ją saugoti mažiausiomis "sąnaudomis". Teko nemažai pagyventi daugiabutyje, kuriame kaimynais buvo vieni turkai. Po to šiaurietiškas variantas atrodo nebe "aršus", o netgi visai priimtinas thumbup.gif .

"labai geros nuomones apie save"- Iš esmės- tai tik gamtos duota (testesterono pagrindu sukurta), ir viešam prisistatymui skirta maskuojanti kaukė. Kas ten dedasi po ja- vargu ar taip paprasta sužinoti.

"pagyruniskos naturos"- Vėlgi- tai tik gamtos duotas būdas palaikyti savo statusą "vilkų bandoje". Užjauskite vyrus: jiems statuso klausymas- pagrindinis kasdienėje dienotvarkėje verysad.gif !

P.S./Į temą. Sudaryti žmogaus charakteristiką pagal jo postus SM- tikrai nesudaro jokių problemų. Tik kad ji bus skirta asmeniniam vartojimui (teismas jos nepriims kaip dokumento).
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 21, 16:06)
nuo to skonis nepriklauso

Neįdomu man su tavimi bendrauti -pilka esi ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EVOY @ 2009 10 30, 11:33)
Suabejočiau, nes tai ką toliau išvardijote- standartinis bet kurio vyriškos lyties tautiečio aprašas. Tiek, kad kai tai supranti- paprasčiau toleruoti:

"tai labai arsus zmogus"- Šiaurietiškas kraujas verčia gerokai praplėsti privačią (tabu) erdvę, o "aršus"- padeda ją saugoti mažiausiomis "sąnaudomis". Teko nemažai pagyventi daugiabutyje, kuriame kaimynais buvo vieni turkai. Po to šiaurietiškas variantas atrodo nebe "aršus", o netgi visai priimtinas thumbup.gif .

"labai geros nuomones apie save"- Iš esmės- tai tik gamtos duota (testesterono pagrindu sukurta), ir viešam prisistatymui skirta maskuojanti kaukė. Kas ten dedasi po ja- vargu ar taip paprasta sužinoti.

"pagyruniskos naturos"-  Vėlgi- tai tik gamtos duotas būdas palaikyti savo statusą "vilkų bandoje". Užjauskite vyrus: jiems statuso klausymas- pagrindinis kasdienėje dienotvarkėje verysad.gif !

P.S./Į temą. Sudaryti žmogaus charakteristiką pagal jo postus SM- tikrai nesudaro jokių problemų. Tik kad ji bus skirta asmeniniam vartojimui (teismas jos nepriims kaip dokumento).
Tingiu gilintis i tai ka ten prirasei,bet tai moteris,kuria as zinau,as irgi ne vyras. doh.gif O ji tikrai arsi ir dar tokia,kad gyvenime ne daug tokiu sutikusi esu,net lyginant su turkais bigsmile.gif Jos vyras net nepatogiai jauciasi,kai ji diskutuoja ka nors be sustojimo,viska zino ir nusimano,viska gali,tik nieko nepadaro. Bet cia ne mano problema,parasiau tik,kad pazinau ir kad ne visai tokia gyvenime,kaip cia.. tongue.gif
Atsakyti
Tfu...jau buvau nusgasndus...bet pasirodo ,kad tai ne apie mane rasei .Ale as bijau ,kad kas is pazystamu neperskaitytu mano daugumos postu lotuliukas.gif Sakytu :pyzdiec tai musu burbanciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 10 30, 15:56)
Tfu...jau buvau nusgasndus...bet pasirodo ,kad tai ne apie mane rasei .Ale as bijau ,kad kas is pazystamu neperskaitytu mano daugumos postu  lotuliukas.gif  Sakytu :pyzdiec tai musu burbanciai  biggrin.gif

Aga,pridejai jau i kelnes! tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš manau, kad galima. Ir dar kaip. Sakykim (manau ne viena žinot) blondinas nr.:*** biggrin.gif . Aš manau, kad jie kaip ir forume durni, taip ir realybėje durni. O yra žmonių kurie neutralūs, protingi. Taigi išvada-galima.
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2009 10 31, 13:46)
Aš manau, kad galima. Ir dar kaip. Sakykim (manau ne viena žinot) blondinas nr.:***  biggrin.gif . Aš manau, kad jie kaip ir forume durni, taip ir realybėje durni. O yra žmonių kurie neutralūs, protingi. Taigi išvada-galima.

Va va, apie blondiną ir aš pasisakyt norėjau, bet atsirado pirmesnių wink.gif
O Luzmirellai pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2009 10 31, 12:46)
Aš manau, kad galima. Ir dar kaip. Sakykim (manau ne viena žinot) blondinas nr.:***  biggrin.gif . Aš manau, kad jie kaip ir forume durni, taip ir realybėje durni. O yra žmonių kurie neutralūs, protingi. Taigi išvada-galima.

Nevisada. Blondinas galbut tik cia tokiu durnu apsimeta, jam linksma sitaip elgtis. O gyvenime gal sitoks net nera.
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2009 10 31, 12:46)

Nesutinku su tamsta. Sakyciau,blondinas vienas is nedaugelio-naturaliai protingu.Sarkazmas-nera durnumas,siaip jau smile.gif
O visus dalyvius as skirstau i dvi grupes-vienoje idomus zmones-kuriu nuomones skaityt idomu,nors jos gali ir nesutapt su manaja. Speju,gyvenime sie zmones irgi idomus. Ir kita grupe-eiline mase vienodu dalyviu, kuriu postai daug maz panasiai rasomi, argumentai irgi panasus, nematydamas,kas posto autorius-ji priskirtum dviem trecdaliam dalyviu. Vat su sitais susipazint net ir nereik,kad zinotum,kas anie per zmones..
Atsakyti