Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

QUOTE(Karusia @ 2009 10 21, 10:30)

nepamenu  pastriksėjimų. pamenu vieną pasipiktinusią personą, kad visi mulatai - dėmėti. vardų nepamenu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Eik tu ...kakot ... lotuliukas.gif Ten rasiau ,kad labai daug maciau zmoniu demetu ...
Atsakyti
tu? g.gif kad mulatai kaip karvės juodmargės? nepamenu vardų... tiesiog kvailai atrodė. ypač po rinkimų jav. prezidentas - mulatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 21 spalio 2009 - 10:33
QUOTE(Karusia @ 2009 10 21, 11:32)
tu? g.gif kad mulatai kaip karvės juodmargės? nepamenu vardų... tiesiog kvailai  atrodė. ypač po rinkimų jav. prezidentas - mulatas.

Lygtais -zalmarges ,sakiau g.gif biggrin.gif A man dapyzdy kokis jis tas prezidentas .Aleliuja baltiems greit bus biggrin.gif biggrin.gif ,anie veisiasi kaip triusiai
Atsakyti
tai veiskis greičiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 21, 09:30)
dabar jau pelytes masažuoji?  bigsmile.gif

Ne masažai mano pagrindinis darbas. Jie man reikalingi tik geros fizinės formos palaikymui.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 21, 12:00)
tai veiskis greičiau tongue.gif

Tau biski ..nitogo ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 21, 12:42)
Tau biski ..nitogo ?  biggrin.gif

kogo?
nu tigis rūpinkis rasės neišnykimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 21, 14:40)
kogo?
nu tigis rūpinkis rasės neišnykimu  bigsmile.gif

Nu tigis ,ne apie tai kalbam .A tu jau nikumiekini? biggrin.gif
Atsakyti
o apie ką?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 21, 15:00)
o apie ką?

Apie desreliu ilgi ... biggrin.gif
Atsakyti
nuo to skonis nepriklauso
Atsakyti
Keliu tema i virsu..
O as manau, kad negalima sprest apie zmogu rasanti forume, t.y. is jo zinuciu turinio.Net, jei zmogus ir teisybe rods nori parasyti apie save, koks jis yra, bet daznai is salies, pazistant zmogu, atrodo visai kitaip....Vieni per gerai apie save galvoja, bet istikro yra gyvenime biaurus tipai, o kiti, kurie buna blogiukai, yra faini zmogeliukai.As keleta atsitiktinai pazystu, gyvenime jie kitokie...Gal pazysta ir mane, bet as nesibaiminu, nes nerasau to ko nenoriu rasyti, o rasau tik tai ka galiu drasiai bet kam pasakyti..
Atsakyti