Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 17, 10:47)
Vaižgante, o tu kartais ne prie Žemynos gatvės gyveni? Ar kažkur aplink?
Nes visai realu, kad Vaižgantę esu mačius realybėje.
Tokia nedidelė, smulki moterytė ania  rolleyes.gif

Ne, ne ten gyvenu. Kažką painioji.

Karusia, svarbu, kad tu niekada neužmirštum, jei tave iš kur nors ištrenkia. mirksiukas.gif O aš vėžininkų temose nesu rašius, net nežinau, kur jos yra. Todėl baik čia nesąmones pliurpti ir savais reikalais užsiimk. 4u.gif
Atsakyti
Vienareikšmiško atsakymo nėra... g.gif Vieni vos radę progą stengiasi apie save sudaryti kuo geresnę nuomonę, o kiti neapsimetinėja ir yra tokie patys tiek realybėje tiek ir virtualiam pasauly smile.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 10 17, 19:26)
o man Burbanti l.primena pora mano pazistamu slaviu (lenke ir ukrainiete).tarska,barska-zino,nezino vistiek aiskina.ale bais geros dusios moteriskes wub.gif

Baikit ,mergiscios ,jus ,viena karta, gadinti mano reputacija mamkose biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 17, 20:05)
Ne, ne ten gyvenu. Kažką painioji.

Karusia, svarbu, kad tu niekada neužmirštum, jei tave iš kur nors ištrenkia.  mirksiukas.gif  O aš vėžininkų temose nesu rašius, net nežinau, kur jos yra. Todėl baik čia nesąmones pliurpti ir savais reikalais užsiimk.  4u.gif

nu kad iš niekur ir neištrenkė tongue.gif manĮs kolkas...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 19, 10:21)

Gerai maskuojiesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 19, 11:21)

Nu ,karuska ,melage tu ..per tavi net uzdare viena tema ,ar neatsimeni ,kur aptarinejom juodziu bukietus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 19, 15:34)
Nu ,karuska ,melage tu ..per tavi net  uzdare viena tema ,ar neatsimeni ,kur aptarinejom juodziu bukietus  lotuliukas.gif

Ahaaa...
Aš kadangi neturiu mados paskui kitus tampytis ir jų biografijos faktus konspektuoti, tai ir nežinau...O Karusia vis dar prisimena, ką aš rašiau SM 2004 m lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 19, 16:38)
Ahaaa...
Aš kadangi neturiu mados paskui kitus tampytis ir jų biografijos faktus konspektuoti, tai ir nežinau...O Karusia vis dar prisimena, ką aš rašiau SM 2004 m  lotuliukas.gif

Nu vat ir isryskejo zmogaus talentas! Sitokia puiki atmintis! blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 19, 17:12)
Nu vat ir isryskejo zmogaus talentas!  Sitokia puiki atmintis!  blink.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

Na taip+ paranoja
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 19, 18:27)
Na taip+ paranoja

Visko cia pasitaiko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 19, 16:34)
Nu ,karuska ,melage tu ..per tavi net  uzdare viena tema ,ar neatsimeni ,kur aptarinejom juodziu bukietus  lotuliukas.gif

nu zdrascie, dėl to, kad neigiau jog ne visi mulatai serga baltme, tikrai negavau bano.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 19, 16:38)
Ahaaa...
Aš kadangi neturiu mados paskui kitus tampytis ir jų biografijos faktus konspektuoti, tai ir nežinau...O Karusia vis dar prisimena, ką aš rašiau SM 2004 m  lotuliukas.gif

taip. nevaisingų mamų temoje - pamenu. tada iš SM buvai išspirta? iš kobrų - dėl vėžininkų - taip pat.
p.s. versliukas sustojo, kad tiek SM sėdi? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 20, 10:41)
nu zdrascie, dėl to, kad neigiau jog ne visi mulatai serga baltme, tikrai negavau bano.

taip. nevaisingų mamų temoje - pamenu. tada iš SM buvai išspirta? iš kobrų - dėl vėžininkų - taip pat.
p.s. versliukas sustojo, kad tiek SM sėdi? tongue.gif

oi kaip gera matyt senų pažystamų susitikimą wub.gif

Atsakyti