Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

QUOTE(Bertute @ 2012 11 07, 09:30)

o aš drįsčiau nesutikti. Realybėj aš stengiuosi neįskaudinti žmonių, ko blogo jiems nepasakyt. O forume galiu, nes kažkaip čia viskas atrodo nelabai tikra (kad ir dauguma temų). Juk jei draugė norėtų pavadinti dukrą pvz. Fėja nepasakyčiau, kad vardas durnas, kad nesąmonių prisigalvojo. O forume? O kodėl nepasakius, juk aš čia susirinkusių nepažįstu, manęs irgi.
Atsakyti
pritariu Leksa,gali spresti nebent tik apie tai,kiek klasiu yra baigusi asmenybe,pagal rasybos klaidas,minciu isdestyma,forume manau dauguma zmoniu elgiasi drasiau,juk ju niekas nepazista,todel galima aprasyti ir tave slegiancia problema,apie kuria viesai nesinori niekam pasakoti... umn.gif
Atsakyti
O aš būtinai pasakyčiau draugei, kad ta Fėja- visiška kvailystė. Esu čia tokia, kokia ir gyvenime, be skrupulų.
Atsakyti
Taip, išties galima daug ką pasakyti.
Atsakyti
ne ne ne as gyvenime visai kitokia ., bent dalinai kanduma nenuslepsi as esu kandi . Bet ...... gal aplinkiniam as kitaip atrodau smile.gif
Atsakyti
O ar tai labai yra svarbu? Man nelabai. Tik idomu, ka jis galvoja i tema.
Atsakyti
As nieko nelepiu smile.gif manes cia esantys zmones nepazysta , ir i sm uzsuku ne kaskam ikasti , o pasidalinti man aktualiais klausimais ir patirtimi, ieskoti sprendimu ar ideju 4u.gif bet jei kituose tinklapiuose , ar po sokiruojanciu straipsniu galiu isdeti tikrai nemazai is susinervinimo ar pasipiktinomo ko viesumoje stovedama tikrai nepasakyciau blush2.gif
Atsakyti
Taip, gyvenime ir as kalbu kitaip, tiesiog temos kitos, pvz drauges niekada neklausia" ka as darau ne taip" ar "kaip tau atrodo tas ar anas" Jos tiesio pasako savo nuomuone, o as isklausau ir stengiuosi suprasti. Jom nereikia kritikos. O cia daznai klausiama patarimu, tai kazkaip ir gaunasi, kad cia laisviau issakai savo nuomuone. Bet... cia Nikus manau dauguma keicia, kad kas nesusektu kas yra kas:) Vis gi mes bijom ir slepiames.
Atsakyti
Niekada negalima spręsti apie žmogų iš jo internetinių komentarų, žinučių, o reikia su juo gyvai pabendrauti ilgą laiką, tik tada susidaryti kažkokią nuomonę. Taip ir atsiranda visokios blogos nuomonės, kritikos, pletkai iš niekur. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indre789: 31 liepos 2014 - 15:26
Išvada peršasi pati: forume galima spręsti apie žmogų, ypač apie jo tą paslėptąją, ar realiam gyvenime mažiau reiškiama asmenybės pusę: tačiau ji - to žmogaus dalis, tad ir apie žmogų žinių - per akis. kad ir pirma išvada - stabdžių lygis, kurį užsiduoda sau žmogus.
Atsakyti