Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

Raga, o kam gi nepatinka įvairovė smile.gif Ir man ji patinka, žiauriai biggrin.gif
Atsakyti
Bandau nespręsti...
Atsakyti
O as pastebejau,kad daznai pradzioj apsigaunu - pirmas ispudis buna blogesnis, nei velesnis..
Atsakyti
Nuolat supainioju Subjektyvią ir Paradoksualę
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 19, 11:56)
Jų perteklius, patikslinu, perteklius ir gausa sukelia tokius pojūčius.

Va ir man sukelia tokius pat pojucius inercinis mastymas. Googlink negooglines, prasmes niekaip nerasi, tik tustybe, jau nekalbant apie akiracio pletima.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 21, 14:44)

Niekaip ju nesupainiociau.Vienu metu buvau susipainiojus tarp Juragos-Ragos,Jurados ir Rabi
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 21, 13:44)

Paradoksuole - tokia moteriska, minksta, rozine.

Subjektyvi - nemaziau nei as kategoriska, su ryskia pakraipa i materializma, ne retai sau priestaraujanti, nes nera paziurio testinumo, gal todel kartais, galima supainioti su Paradoksuole.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 balandžio 2010 - 14:41
QUOTE(something else @ 2010 04 21, 14:44)

Man jos, jų rašymo, minčių dėstymo, galų gale pačios mintys, skirtingos.
Atsakyti
Mano nuomone, žmogus rašantis forume ir realybėje negali kardinaliai skirtis, bet, žinoma, skirtumų yra. Rašydami forume apmąstome savo žodžius, galime kelis kartus perskaityti ir suredaguoti, o realybėje viskas daug spontaniškiau, tad ir apie žmogų nuspręsti lengviau.
Atsakyti
Manau, dar daug kas priklauso nuo to, ko mes tykimes, taigi daznai imanoma apsigauti g.gif

Atsakyti
Kaip yra sakoma visokiu yra visokiu reikia...kiek esu bendravusi su internautais visi daugmaz tokie buvo,kokie ir internete buna..va ereliai dazniausia nesirodo(tai laiko truksta,tai serga:D) ,arba atvyke sedi kamputi kad net neitarsi kad tai tas erelis kur puslapyje draskesi lotuliukas.gif buvau ant tokio uzsirovus,tai galvojau susitiksim nudausiu,o kai susitikom...net pagailo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Varlė @ 2012 05 09, 19:26)
Mano nuomone, žmogus rašantis forume ir realybėje negali kardinaliai skirtis, bet, žinoma, skirtumų yra. Rašydami forume apmąstome savo žodžius, galime kelis kartus perskaityti ir suredaguoti, o realybėje viskas daug spontaniškiau, tad ir apie žmogų nuspręsti lengviau.

100% thumbup.gif
Atsakyti