Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 19, 11:45)

Man kartais mįslė ir nesusipratimas, ką šiam forume veikia be 5 min. pensininkai, daug matę, daug patyrę ir lyg tuos vos apsiplunksnavusius viščiukus moko gyvenimo mokslų, atkakliai su polėkiu, paklodėm paklodėm pila. Jau kartais beskaitant sukyla lyg po audringo baliaus.

Viau.

Oi tai vemkite, nesidrovėkite!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rabi: 19 balandžio 2010 - 11:02
Mano draugė
Manekenė
Po grožio konkurso
Apsivėmė
Viau viau viau
Atsakyti
ahh...socealine zmoniu bendravimo struktura.Mums reikia egzistuoti,bandoje.Nesvarbu,jaunas ar senas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populistinis: 19 balandžio 2010 - 11:10
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 19, 13:09)
Mano draugė
Manekenė
Po grožio konkurso
Apsivėmė
Viau viau viau

Nu ir ką?
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 19, 12:09)
Mano draugė
Manekenė
Po grožio konkurso
Apsivėmė
Viau viau viau

Ir jums poezijos pavasaris?
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 04 19, 12:13)
Nu ir ką?

Tiesiog -manekene apsiveme- rimuojasi. Ir saskambis geras.
Atsakyti
Rabi, tai žinok jau nebedaug lieka iki to wc, tik vis dar yra kas gaivaus šaltinio vandens paduoda.

Raga, tai kad visai smagios tos diskusijos, jei ne pavytusių kukulių kruša bombardier kurgudų atakos. Arba lyg labai saldžių orinių bezė numuilintų pyragėlių su sviestiniu saldžiu įdaru, kuris jau tiek pastovėjęs ir senstelėjęs, kad ... viau. Jau geriau šviežios salotos lapas, be visų tų pompastinių filosofijų mandrais žodynais.
Atsakyti
QUOTE(kam_tai_rupi @ 2010 04 19, 13:38)
Tiesiog -manekene apsiveme- rimuojasi. Ir saskambis geras.

Aaa... Mhm..
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 19, 13:42)
... viau. Jau geriau šviežios salotos lapas, be visų tų pompastinių filosofijų mandrais žodynais.

Nu jei pompastinės filosofijos sutrikdo virškinimą... Ne, tai aišku kad reikia nedelsiant vemt!
Atsakyti
Jų perteklius, patikslinu, perteklius ir gausa sukelia tokius pojūčius.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 19, 12:42)
Raga, tai kad visai smagios tos diskusijos, jei ne pavytusių kukulių kruša bombardier kurgudų atakos. Arba lyg labai saldžių orinių bezė numuilintų pyragėlių su sviestiniu saldžiu įdaru, kuris jau tiek pastovėjęs ir senstelėjęs, kad ... viau. Jau geriau šviežios salotos lapas, be visų tų pompastinių filosofijų mandrais žodynais.

Betgi nematau tame nieko blogo.
Būna, kad nesuprantu kokios sąvokos, "pagooglinu"- užsiskaitau, kad mano akiratis truputį prasiplėtė filosofiniuose ar kokiuose kitokiuose sąvokų rėmuose.

Beje, vien vandeniu ir salotomis gyvas nebūsi. Man patinka, kad yra visokių ir visaip rašančių.
Atsakyti
Rabi gal su manekene susitapatino biggrin.gif ten sena mano paauglystės "pjankių" daina, prisiminiau tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 19, 13:58)
Rabi gal su manekene susitapatino biggrin.gif ten sena mano paauglystės "pjankių" daina, prisiminiau tiesiog smile.gif

Sorry, net nepastebėjau kad prasidėjo memuarų vakarėlis..
Papildyta:
QUOTE(Raga @ 2010 04 19, 13:57)
Man patinka, kad yra visokių ir visaip rašančių.

man irgi.
Atsakyti