Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

noted
kavoj, tik be e.
aciu "Atene" mirksiukas.gif
Atsakyti
Alisia smile.gif O Jums daug nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 17, 20:59)
Alisia smile.gif O Jums daug nereikia smile.gif

Tai as ne kalta, o jis gi ne kaltas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 17, 17:18)
O kodel i puolima perejot?
Gi sakiau kad jus geras zmogus.
6 4u.gif 

Gudrutis biggrin.gif Klausimu i klausima biggrin.gif
Uz gera zmogu (spygą taukuotą) - aciu smile.gif
Atsakyti
vilnera.as jumis jau, nurasiau i draugu sarasa.neitarinekite manes jokiom suktybem.Jei kas idomu,klauskite nuosirdziai ir atsakysiu tuom pat.Tik niekam nesakykit.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 17, 13:23)
Žmogui duotas vienas gyvenimas ir tik jį vieną jis gali pasakoti. To pasakojimo sklaida, žinoma, gali būti įvairių formų. Tačiau tai vis tiek bus jo paties - pasakojančio -  gyvenimo istorija. O šios istorijos interpretacija - tik skaitančiojo / klausančiojo įžvalgumo reikalas...

O klausytis ir išgirsti, manau, reikia labai daug drąsos, vis tik.
Nes dažnai, kai išgirstam, nebegalim būt abejingi, o tai jau savotiška atsakomybė, manau.
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 17, 22:58)
vilnera.as jumis jau, nurasiau i draugu sarasa.neitarinekite manes jokiom suktybem.Jei kas idomu,klauskite nuosirdziai ir atsakysiu tuom pat.Tik niekam nesakykit.

Sutrikdet jus mane.. smile.gif
Atsakyti
O jūs nematote taktinių manevrų? Aijajai biggrin.gif

Man kartais mįslė ir nesusipratimas, ką šiam forume veikia be 5 min. pensininkai, daug matę, daug patyrę ir lyg tuos vos apsiplunksnavusius viščiukus moko gyvenimo mokslų, atkakliai su polėkiu, paklodėm paklodėm pila. Jau kartais beskaitant sukyla lyg po audringo baliaus. Juk skirtingos kartos, skirtinga aplinka, kitokia patirtis. Prie ko čia tie priešpensijiniai marazmai. Lyg vaikų darželyje. Laikas anūkams nusitekti, o ne jaunimui smegenis plauti. Tos filosofijos, aukštos materijos, o kitur aiškus ir beryšinis, t.y. nesutampantis žemiškasis "pradas". Viau.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 19, 10:45)
O jūs nematote taktinių manevrų? Aijajai biggrin.gif

Man kartais mįslė ir nesusipratimas, ką šiam forume veikia be 5 min. pensininkai, daug matę, daug patyrę

O tai gal galite mums jaunuoliams įvardinti tuos pensininkus? smile.gif Kol kas tik Moonte (teneįsižeidžia) žinau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 19, 10:45)
Man kartais mįslė ir nesusipratimas, ką šiam forume veikia be 5 min. pensininkai, daug matę, daug patyrę ir lyg tuos vos apsiplunksnavusius viščiukus moko gyvenimo mokslų, atkakliai su polėkiu, paklodėm paklodėm pila. Jau kartais beskaitant sukyla lyg po audringo baliaus. Juk skirtingos kartos, skirtinga aplinka, kitokia patirtis. Prie ko čia tie priešpensijiniai marazmai. Lyg vaikų darželyje. Laikas anūkams nusitekti, o ne jaunimui smegenis plauti. Tos filosofijos, aukštos materijos, o kitur aiškus ir beryšinis, t.y. nesutampantis žemiškasis "pradas". Viau.

O kas tame blogo, kad skirtingos kartos apie aktualius klausimus savaip diskutuoja?
Man kaip tik įdomumas dėl to...
Atsakyti
Gal ne tai ką jie čia veikia, bet kam tiek knisa smegenis su savo neįkainojama patirtim, kartais net prievartiniu oral būdu prievartauja oponentus. Iki numarazmėjimo.

Ai, tiesiog pirmadieninis pastebėjimas, nes viau viau.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 19, 11:22)
Gal ne tai ką jie čia veikia, bet kam tiek knisa smegenis su savo neįkainojama patirtim, kartais net prievartiniu oral būdu prievartauja oponentus. Iki numarazmėjimo.

Taigi nebūtina tęsti diskusijos iki begalybės, jei nuo jos jau bloga... Išjungei kompą ir ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 19 balandžio 2010 - 10:26