noted
kavoj, tik be e.
aciu "Atene"
QUOTE(something else @ 2010 04 17, 20:59)
Alisia O Jums daug nereikia
Tai as ne kalta, o jis gi ne kaltas.
QUOTE(populistinis @ 2010 04 17, 17:18)
Gudrutis Klausimu i klausima
Uz gera zmogu (spygą taukuotą) - aciu
vilnera.as jumis jau, nurasiau i draugu sarasa.neitarinekite manes jokiom suktybem.Jei kas idomu,klauskite nuosirdziai ir atsakysiu tuom pat.Tik niekam nesakykit.
QUOTE(something else @ 2010 04 17, 13:23)
Žmogui duotas vienas gyvenimas ir tik jį vieną jis gali pasakoti. To pasakojimo sklaida, žinoma, gali būti įvairių formų. Tačiau tai vis tiek bus jo paties - pasakojančio - gyvenimo istorija. O šios istorijos interpretacija - tik skaitančiojo / klausančiojo įžvalgumo reikalas...
O klausytis ir išgirsti, manau, reikia labai daug drąsos, vis tik.
Nes dažnai, kai išgirstam, nebegalim būt abejingi, o tai jau savotiška atsakomybė, manau.
QUOTE(populistinis @ 2010 04 17, 22:58)
vilnera.as jumis jau, nurasiau i draugu sarasa.neitarinekite manes jokiom suktybem.Jei kas idomu,klauskite nuosirdziai ir atsakysiu tuom pat.Tik niekam nesakykit.
Sutrikdet jus mane..
O jūs nematote taktinių manevrų? Aijajai
Man kartais mįslė ir nesusipratimas, ką šiam forume veikia be 5 min. pensininkai, daug matę, daug patyrę ir lyg tuos vos apsiplunksnavusius viščiukus moko gyvenimo mokslų, atkakliai su polėkiu, paklodėm paklodėm pila. Jau kartais beskaitant sukyla lyg po audringo baliaus. Juk skirtingos kartos, skirtinga aplinka, kitokia patirtis. Prie ko čia tie priešpensijiniai marazmai. Lyg vaikų darželyje. Laikas anūkams nusitekti, o ne jaunimui smegenis plauti. Tos filosofijos, aukštos materijos, o kitur aiškus ir beryšinis, t.y. nesutampantis žemiškasis "pradas". Viau.
Man kartais mįslė ir nesusipratimas, ką šiam forume veikia be 5 min. pensininkai, daug matę, daug patyrę ir lyg tuos vos apsiplunksnavusius viščiukus moko gyvenimo mokslų, atkakliai su polėkiu, paklodėm paklodėm pila. Jau kartais beskaitant sukyla lyg po audringo baliaus. Juk skirtingos kartos, skirtinga aplinka, kitokia patirtis. Prie ko čia tie priešpensijiniai marazmai. Lyg vaikų darželyje. Laikas anūkams nusitekti, o ne jaunimui smegenis plauti. Tos filosofijos, aukštos materijos, o kitur aiškus ir beryšinis, t.y. nesutampantis žemiškasis "pradas". Viau.
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 19, 10:45)
O jūs nematote taktinių manevrų? Aijajai
Man kartais mįslė ir nesusipratimas, ką šiam forume veikia be 5 min. pensininkai, daug matę, daug patyrę
Man kartais mįslė ir nesusipratimas, ką šiam forume veikia be 5 min. pensininkai, daug matę, daug patyrę
O tai gal galite mums jaunuoliams įvardinti tuos pensininkus? Kol kas tik Moonte (teneįsižeidžia) žinau.
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 19, 10:45)
O kas tame blogo, kad skirtingos kartos apie aktualius klausimus savaip diskutuoja?
Man kaip tik įdomumas dėl to...
Gal ne tai ką jie čia veikia, bet kam tiek knisa smegenis su savo neįkainojama patirtim, kartais net prievartiniu oral būdu prievartauja oponentus. Iki numarazmėjimo.
Ai, tiesiog pirmadieninis pastebėjimas, nes viau viau.
Ai, tiesiog pirmadieninis pastebėjimas, nes viau viau.
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 19, 11:22)
Gal ne tai ką jie čia veikia, bet kam tiek knisa smegenis su savo neįkainojama patirtim, kartais net prievartiniu oral būdu prievartauja oponentus. Iki numarazmėjimo.
Taigi nebūtina tęsti diskusijos iki begalybės, jei nuo jos jau bloga... Išjungei kompą ir ramu.