manau , kad galima,na o tiksliau tai galvoju,kad yra 2 rūšys internautų- kad vieni tokie ir yra kaip atrodo, o kiti visai priešingi savo pasisakymams na kai postai pvz., labai drąsūs, tai gyvenime tai gali būti labai kuklus žmogus bijantis bendrauti į akis ir visą savo energiją lieja interneto platybėse
QUOTE(betoox @ 2009 10 16, 18:13)
manau , kad galima,na o tiksliau tai galvoju,kad yra 2 rūšys internautų- kad vieni tokie ir yra kaip atrodo, o kiti visai priešingi savo pasisakymams na kai postai pvz., labai drąsūs, tai gyvenime tai gali būti labai kuklus žmogus bijantis bendrauti į akis ir visą savo energiją lieja interneto platybėse
Su situo negaliu sutikti,nors esu girdejus tai ,bet dar tokiu nebuvau sutikus .O susipazinus esu ne su vienu .
Kadangi moterims būdinga, kad jos pačios nežino, kokios yra, tai ką apie jas gali spręsti iš postų forume?
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 18:21)
Kadangi moterims būdinga, kad jos pačios nežino, kokios yra, tai ką apie jas gali spręsti iš postų forume?
čia visiems primityviems būdinga nežinoti savęs juodos pusės. ar bent jau vengti minčių apie jos egzistavimą
QUOTE(Karusia @ 2009 10 16, 17:27)
čia visiems primityviems būdinga nežinoti savęs juodos pusės. ar bent jau vengti minčių apie jos egzistavimą
Bet koks žmonių skirstymas į primityvius ir neprimityvius parodo skirstančiojo lygį
QUOTE(burbanti @ 2009 10 16, 18:05)
Aha ...as ir sprendziu apie personaza su sypsena use ,kuris kartoja ir kartoja ,
o ko tas tavo Ūsas šypsosi ir kartoja kažką?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 18:28)
Bet koks žmonių skirstymas į primityvius ir neprimityvius parodo skirstančiojo lygį
tikriausiai toks pat, kaip ir aiškintojo kas nuo ko ir kodėl suserga. pvz. vėžininkams
Na aš elgiuosi forume taip pat kaip realiame pasaulyje. Net nežinau, kodėl reiktų apsimetinėt Jei man liūdna rašau forume liūdnai, jei man viskas ok tai ir rašau su nuotaika. Neturiu tikslo nei apsimetinėt, meluot ir pnš
QUOTE(Karusia @ 2009 10 16, 17:32)
tikriausiai toks pat, kaip ir aiškintojo kas nuo ko ir kodėl suserga. pvz. vėžininkams
Jeigu tas aiškinimas vyksta vėžininkų temose, taip. O jeigu ezoterikos temose, kuriose kalbama apie dvasines ligų priežastis- kodėl gi ne?
QUOTE(burbanti @ 2009 10 16, 18:35)
Kablelio nepadejau laiku ir vietoje .Ale ,neapsimesk glusa ...tipo ,nesupratai
nu kam man apsimetinėti jeigu usai šaiposi ir kartoja
Jeigu tas aiškinimas vyksta vėžininkų temose, taip
nepameni kitos temos?
QUOTE(Karusia @ 2009 10 16, 18:57)
Jau ..matau noras prisikabinti prie visu ir visur .As netinku ,nes kablelio ,matote ,nepadejau.Kita vel negera ,nes pas vezininkus kazka pasake t.y. parase .O tu -be nuodemes pradetoji?