Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

Aha ...as ir sprendziu apie personaza su sypsena use ,kuris kartoja ir kartoja ,kokis jis (personazas) ,protingas ir kaip jam (personazui) sunku sitame forume ,nes mazai tokiu protingu ,kaip jis(personazas) lotuliukas.gif
Atsakyti
manau , kad galima,na o tiksliau tai galvoju,kad yra 2 rūšys internautų- kad vieni tokie ir yra kaip atrodo, o kiti visai priešingi savo pasisakymams na kai postai pvz., labai drąsūs, tai gyvenime tai gali būti labai kuklus žmogus bijantis bendrauti į akis ir visą savo energiją lieja interneto platybėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(betoox @ 2009 10 16, 18:13)
manau , kad galima,na o tiksliau tai galvoju,kad yra 2 rūšys internautų- kad vieni tokie ir yra kaip atrodo, o kiti visai priešingi savo pasisakymams na kai postai pvz., labai drąsūs, tai gyvenime tai gali būti labai kuklus žmogus bijantis bendrauti į akis ir visą savo energiją lieja interneto platybėse  4u.gif

Su situo negaliu sutikti,nors esu girdejus tai ,bet dar tokiu nebuvau sutikus .O susipazinus esu ne su vienu .
Atsakyti
Kadangi moterims būdinga, kad jos pačios nežino, kokios yra, tai ką apie jas gali spręsti iš postų forume?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 18:21)
Kadangi moterims būdinga, kad jos pačios nežino, kokios yra, tai ką apie jas gali spręsti iš postų forume?

čia visiems primityviems būdinga nežinoti savęs juodos pusės. ar bent jau vengti minčių apie jos egzistavimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 16, 17:27)
čia visiems primityviems būdinga nežinoti savęs juodos pusės. ar bent jau vengti minčių apie jos egzistavimą smile.gif

Bet koks žmonių skirstymas į primityvius ir neprimityvius parodo skirstančiojo lygį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 16, 18:05)
Aha ...as ir sprendziu apie personaza  su sypsena use ,kuris kartoja  ir kartoja ,

o ko tas tavo Ūsas šypsosi ir kartoja kažką?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 18:28)
Bet koks žmonių skirstymas į primityvius ir neprimityvius parodo skirstančiojo lygį smile.gif

tikriausiai toks pat, kaip ir aiškintojo kas nuo ko ir kodėl suserga. pvz. vėžininkams smile.gif
Atsakyti
Na aš elgiuosi forume taip pat kaip realiame pasaulyje. Net nežinau, kodėl reiktų apsimetinėt smile.gif Jei man liūdna rašau forume liūdnai, jei man viskas ok tai ir rašau su nuotaika. Neturiu tikslo nei apsimetinėt, meluot ir pnš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 16, 17:32)
tikriausiai toks pat, kaip ir aiškintojo kas nuo ko ir kodėl suserga. pvz. vėžininkams smile.gif

Jeigu tas aiškinimas vyksta vėžininkų temose, taip. O jeigu ezoterikos temose, kuriose kalbama apie dvasines ligų priežastis- kodėl gi ne?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 16, 18:32)
o ko tas tavo Ūsas šypsosi ir kartoja kažką?

biggrin.gif biggrin.gif Kablelio nepadejau laiku ir vietoje .Ale ,neapsimesk glusa ...tipo ,nesupratai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 16, 18:35)
biggrin.gif  biggrin.gif  Kablelio nepadejau laiku ir vietoje .Ale ,neapsimesk glusa ...tipo ,nesupratai  biggrin.gif

nu kam man apsimetinėti smile.gif jeigu usai šaiposi ir kartoja smile.gif

Jeigu tas aiškinimas vyksta vėžininkų temose, taip

nepameni kitos temos? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 16, 18:57)
nu kam man apsimetinėti smile.gif jeigu usai šaiposi ir kartoja smile.gif
nepameni kitos temos? wink.gif

Jau ..matau noras prisikabinti prie visu ir visur .As netinku ,nes kablelio ,matote ,nepadejau.Kita vel negera ,nes pas vezininkus kazka pasake t.y. parase .O tu -be nuodemes pradetoji? biggrin.gif
Atsakyti