Visiškai negalima Tiesiog neįmanoma pažinti virtualaus pašnekovo, nes jis gali būti bet kuo
QUOTE(Murlyka @ 2010 04 14, 12:32)
Sprest galima laisvai, tik idomu kam to reikia. Asmeniskai as draugiu cia neieskau, apsiriboju informacijos gaudymu, tai ir apie zmones sprest man neidomu.
Man irgi idomu, kam? As irgi draugu cia neieskau, bet yra cia keletas mano "megstamiausiu", kuriu pasisakymai/komentarai man laabai patinka
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 14, 10:31)
Matosi, kad žmonės veikti neturi ką- tyrinėja SM personas
pavydi laisvo laiko pertekliaus......? aš pavydžiu tik kitiems tikslams panaudočiau
Netycia atpazinau viena asmeni,anksciau skaitydavau to zmogaus postus ir galvojau,kad gerokai pagyvenus moteryte raso,tokia su diiidele gyvenimiska patirtim.Zodziu nikas forume-visiskai neatitinka to zmogaus gyvenime.
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 14, 15:14)
pavydi laisvo laiko pertekliaus......? aš pavydžiu tik kitiems tikslams panaudočiau
Nepavydžiu, nes laisvo laiko ir pati turiu pakankamai. Tik man keista: kokia prasmė kažką sekioti, tyrinėti...
Manau,kad galima kazkiek spresti
Yra zmoniu forume kurie man patinka nors ju nepazystu,patinka pasisakymai,nuomone ir pan zinoma ir yra pora kurie laabai nepatinka.
Yra zmoniu forume kurie man patinka nors ju nepazystu,patinka pasisakymai,nuomone ir pan zinoma ir yra pora kurie laabai nepatinka.
SM-minciu generatorius.Nera jokios prasmes.atsipalaiduokit.sakiniu interpretacija-realitivus kintamasis, priklausantis nuo jusu esamos dvasines busenos atspindzio ir patirtu isgyvenimu laike bei erdveje ispraudziant tai i jums priimtinus remus. rofl
QUOTE(populistinis @ 2010 04 14, 19:17)
SM-minciu generatorius.Nera jokios prasmes.atsipalaiduokit.sakiniu interpretacija-realitivus kintamasis, priklausantis nuo jusu esamos dvasines busenos atspindzio ir patirtu isgyvenimu laike bei erdveje ispraudziant tai i jums priimtinus remus. rofl
nu pavarei kaip pirmo kurso studentas po trijų psichologijos paskaitų
Cia taip sudetingai paraset "ka noresi-ta ir rasi", arba "kaip ziuresi,taip ir matysi" ?
Atsipalaiduokit ir pats Nuomones (niko) svoris anei kiek nepriklauso nuo jo vartojamu mandru savoku
I temyte-taigis tas sprendimas apie zmogu gaunasi automatiskai.. Bent jau man. Is keleto postu.
Dar kas smagu - nepatinkanciu (nemegstamu) niku sm neradau.. Visi kazkuo faini.. Net ir nuomones naivumas-tas irgi zavus savotiskai..
QUOTE(vilnera @ 2010 04 14, 19:12)
cit... visa smaguma isbaidysi
as sakau dar paprasciau "matai ka nori"
sakiniu interpretacija-realitivus kintamasis, priklausantis nuo jusu esamos dvasines busenos atspindzio ir patirtu isgyvenimu laike bei erdveje ispraudziant tai i jums priimtinus remus.
Žiū, šitai gi būdinga ne tik SM forume, bet apskritai kaip tam tikras pasaulio suvokimo būdas. Per savo patirtį jausenas ir reflektuojame aplinką.
Kam taip sudėtingai?