Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

Visiškai negalima smile.gif Tiesiog neįmanoma pažinti virtualaus pašnekovo, nes jis gali būti bet kuo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 04 14, 12:32)
Sprest galima laisvai, tik idomu kam to reikia. Asmeniskai as draugiu cia neieskau, apsiriboju informacijos gaudymu, tai ir apie zmones sprest man neidomu.

Man irgi idomu, kam? As irgi draugu cia neieskau, bet yra cia keletas mano "megstamiausiu", kuriu pasisakymai/komentarai man laabai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 14, 10:31)
Matosi, kad žmonės veikti neturi ką- tyrinėja SM personas  lotuliukas.gif

pavydi laisvo laiko pertekliaus......? aš pavydžiu biggrin.gif tik kitiems tikslams panaudočiau
Atsakyti
Netycia atpazinau viena asmeni,anksciau skaitydavau to zmogaus postus ir galvojau,kad gerokai pagyvenus moteryte raso,tokia su diiidele gyvenimiska patirtim.Zodziu nikas forume-visiskai neatitinka to zmogaus gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 14, 15:14)
pavydi laisvo laiko pertekliaus......? aš pavydžiu  biggrin.gif tik kitiems tikslams panaudočiau

Nepavydžiu, nes laisvo laiko ir pati turiu pakankamai. Tik man keista: kokia prasmė kažką sekioti, tyrinėti... ax.gif
Atsakyti
Manau,kad galima kazkiek spresti smile.gif
Yra zmoniu forume kurie man patinka nors ju nepazystu,patinka pasisakymai,nuomone ir pan smile.gif zinoma ir yra pora kurie laabai nepatinka.
Atsakyti
SM-minciu generatorius.Nera jokios prasmes.atsipalaiduokit.sakiniu interpretacija-realitivus kintamasis, priklausantis nuo jusu esamos dvasines busenos atspindzio ir patirtu isgyvenimu laike bei erdveje ispraudziant tai i jums priimtinus remus. blink.gif lotuliukas.gif rofl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populistinis: 14 balandžio 2010 - 18:19
QUOTE(populistinis @ 2010 04 14, 19:17)
SM-minciu generatorius.Nera jokios prasmes.atsipalaiduokit.sakiniu interpretacija-realitivus kintamasis, priklausantis nuo jusu esamos dvasines busenos atspindzio ir patirtu isgyvenimu laike bei erdveje ispraudziant tai i jums priimtinus remus.   blink.gif lotuliukas.gif  rofl

nu pavarei kaip pirmo kurso studentas po trijų psichologijos paskaitų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brėkšta: 14 balandžio 2010 - 19:09
SM-minciu generatorius.Nera jokios prasmes.atsipalaiduokit.sakiniu interpretacija-realitivus kintamasis, priklausantis nuo jusu esamos dvasines busenos atspindzio ir patirtu isgyvenimu laike bei erdveje ispraudziant tai i jums priimtinus remus.  blink.gif lotuliukas.gif  rofl

Cia taip sudetingai paraset "ka noresi-ta ir rasi", arba "kaip ziuresi,taip ir matysi" ? biggrin.gif
Atsipalaiduokit ir pats smile.gif Nuomones (niko) svoris anei kiek nepriklauso nuo jo vartojamu mandru savoku biggrin.gif
I temyte-taigis tas sprendimas apie zmogu gaunasi automatiskai.. Bent jau man. Is keleto postu.
Dar kas smagu - nepatinkanciu (nemegstamu) niku sm neradau.. Visi kazkuo faini.. Net ir nuomones naivumas-tas irgi zavus savotiskai..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 04 14, 19:12)
"ka noresi-ta ir rasi", arba "kaip ziuresi,taip ir matysi" ?  biggrin.gif

cit... visa smaguma isbaidysi mirksiukas.gif
as sakau dar paprasciau "matai ka nori" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populistinis: 14 balandžio 2010 - 19:20
sakiniu interpretacija-realitivus kintamasis, priklausantis nuo jusu esamos dvasines busenos atspindzio ir patirtu isgyvenimu laike bei erdveje ispraudziant tai i jums priimtinus remus. 

Žiū, šitai gi būdinga ne tik SM forume, bet apskritai kaip tam tikras pasaulio suvokimo būdas. Per savo patirtį jausenas ir reflektuojame aplinką.
Atsakyti
Kam taip sudėtingai?
Atsakyti