Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

QUOTE(something else @ 2010 04 10, 21:45)
Prašom, šitie Tamstai tiks.

Tfu,bajeristes.. Vsio,neber..
Tuoj isidesiu teisinga paveiksliuka..
Atsakyti
120x121
user posted image

120x120
user posted image

120x120
user posted image

114x140
user posted image

Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 10, 21:53)

Mano netobula fizionomija pasipuikuos dar si vakara avatare,gerai? O jau paskui pasikeisiu i tinkama mirksiukas.gif
Ar galima ?
Atsakyti
Nus.. Aš gi tik gero linkiu...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 10, 22:25)
Nus.. Aš gi tik gero linkiu...

Zinau smile.gif
Bet tas avataras pavojaus nekelia.. bo niekam net mintis nesauna, kad anas tikras smile.gif . skonis vat toks mano gal, specifinis smile.gif
o i sita temule ne visas sm gi lenda.. smile.gif
Atsakyti
vilnera.Kazkaip pasimetei truputi.Ispradziu laikeisi savo nuomones o poto kapituliavai be deklaracijos.

S.E. idomiai cia blink.gif galvojau kad laisve,tolerancija aplink skleidziat...o cia se tau be jokiu paaiskinimu zmogu istumet i dvejones. blink.gif

QUOTE(something else @ 2010 04 10, 21:25)
?Nus.. Aš gi tik gero linkiu...?

Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 13, 20:40)
galvojau kad laisve,tolerancija aplink skleidziat..

Nope. Esu netolerantiška gėjams, lenkams, žydams, dar nemėgstu iš apvalkalų išsinėrusių pagalvių ir prieš saulė išsišiepusių žmogystų.
O visa kita - normos ribose. Auginu balkoninius pomidorus ir dažnai pagalvoju apie taiką pasaulyje. Tiesa, dar priklausau Facebook'o grupei Anoniminių s(u)perma(ma)holikų klubas. Tai tiek.
Atsakyti
S.E. sry pakomentavau savo nuomone siame poste apie konkretu subtilu suktuma.
Del laisves ir tolerancijos,buvo mano klaidinga prielaida apie jusu galimas vertybes nuspejant jusu esama isprusimo lygi.
Fine by me.good day 2u2.
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 13, 21:30)
Del laisves ir tolerancijos,buvo mano klaidinga prielaida apie jusu galimas vertybes nuspejant jusu esama isprusimo lygi.

smile.gif Dramatiškai taip.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 13 balandžio 2010 - 20:33
i tema.
Aisku kad galima,tame ir visas smagumas.pabendrauji,pasidarai portreta,susiformuoja nuomone,poto trauki info po truputi.Tada ziuri ant kiek klydai.idomumas neispasakytas. ax.gif vieni "vilkai" kiti "aveles"zek da i koki drauga insigysi(bonus)
na visada galima kaip blondis "durneli ijungti" irgi smagu.
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 13, 21:16)
i tema.
Aisku kad galima,tame ir visas smagumas.pabendrauji,pasidarai portreta,susiformuoja nuomone,poto trauki info po truputi.Tada ziuri ant kiek klydai.idomumas neispasakytas. ax.gif vieni "vilkai" kiti "aveles"zek da i koki drauga insigysi(bonus)
na visada galima kaip blondis "durneli ijungti" irgi smagu.

Matosi, kad žmonės veikti neturi ką- tyrinėja SM personas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sprest galima laisvai, tik idomu kam to reikia. Asmeniskai as draugiu cia neieskau, apsiriboju informacijos gaudymu, tai ir apie zmones sprest man neidomu.
Atsakyti